In this Light

Kauneusblogi

Luku 746 - Hehkuvan meikin salaisuus

Ombrelips29

Postaus sisältää saatuja tuotteita ( Avonin huulimeikit sekä Everyday Mineralsin poskipuna )

Huomaan, että on meikkejä, jotka erottuvat erityisesti edukseen ja joista tulee omia lemppareita. Enpä tiennyt miettiessäni etukäteen Avonin meikkihaasteen meikkiä, että siitä tulisi oma lempparini! Uskaltaisinko sanoa, tämän vuoden parhain meikkini? Vaikka vuotta onkin vielä jäljellä, luulen että tässä meikissä oli jotain sellaista taikaa ja hehkua, mitä en enää osaa vangita. Mutta ajattelin kuitenkin raottaa, millaisilla tuotteilla hehkumeikin oikein tein. Itseasiassa, olen viime vuonnakin toisesta tuotteesta jo kertonutkin.
  Ombrelipsmeikki

Minulle meikkaamisen tärkein vaihe on meikkipohja ja olenkin todella tarkka, mitä meikkipohjan tuotteisiin tulee. Meikkivoiteen pitää olla just eikä melkeen, enkä nykyään jaksa kompromisseja. Pitäisikin laittaa enemmän kiertoon niitä " ihan ok -meikkivoiteita!". Rakastan ohuita, luonnollisia meikkipohjia. Eräs mainio tuote tällä saralla onkin mineraalimeikkipohjat, joista tykkään mm. Jane Iredalen puristepohjasta. Se on niin nopea sutia kasvoille! Minulla on tällä hetkellä ehkä pari astetta liian tumma mineraalimeikkipohja, mutta kunhan vaan saan kaulan värieroa tasoitettua, ei se näytä kasvoilla liian tummalta.

Ja se hehku. Se on Lumenen Ihonsävyn heleyttäjän ansiota. Sävy Honey Glow on kasvoilla sellaisenaan aivan liian hohtava ja kiiltävä, mutta mineraalimeikkipohja pistää sen aisoihin, sammuttamatta kuitenkaan hehkua. Harmi vaan tämä tuote on varmasti poistunut valikoimasta, mutta tätä voi vielä jostain eräpoistomyynneistä löytyä. Tämä on se tuote, josta tein viime vuonna postauksen.

  Ombrelips26Ombrelips3

Silmiin toin syvyyttä Everyday Mineralsin jauhemaisella luomivärillä, jonka sävy on nimeltään We Will. Se on kaunis, lilahtavan mutainen, taupe. Juuri sellainen, jolla tuodaan silmiin syvyyttä, ilman luomivärien ilotulitusta. Muistan nimittäin alkuun vähän harmitelleeni sitä, ettei luomiväri ollut erityisen pigmenttinen, mutta ymmärrettyäni luomivärin oikean luonteen, mielipiteeni muuttui. Se ei siis näy kaivolta kirkolle, mutta sen ei täydykään. Tästä syystä tykkään siitä paljon ja olen ymmärtänyt, että tällaisia sävyjä minun ehkä kannattaakin suosia. Poskille levitin saman firman poskipunaa, All Smiles joka on todellakin mahtava kesäsävy ja pääsee oikeuksiinsa päivettyneellä iholla! Huulimeikistä ehdinkin jo kertoa omassa postauksessaan. Koko lookin viimeistelee toki ihana lettikampaus, josta tuli huolettoman boheemi nukuttuani yön yli kampaus päässä. Saa nähdä, koska seuraavan kerran hiukset taipuvat leteille, nimittäin minulla onkin loppuviikosta kampaaja!

10 Kommentit

 1. Ah, mä niin rakastan sun hiustyyliä! Ja tää meikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna <3 Tänään hiukset kokivatkin päivitystä, saa nähdä kuina tällä pituudella letti onnistuu :D

   Poista
 2. Kaunis meikki. Ihastuin Avonin puniin, niissä on hyvä pigmentti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Mun pitäisi ne punat ottaakin tehotestiin, luulen että tulen tykkäämään ^_^

   Poista
 3. Perfect ja vielä tuo kampaus. <3 Avonilla on mielestäni ihania meikkejä, kivoja kamppiksia ja se miten ottavat meidät bloggaajat huomioon, on jotain ainutlaatuista. <3

  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Nämä uudet Mark.-meikit ovat kyllä todella kiinnostavia, herättivät mielenkiintoni kun niistä ekan kerran blogeista luin :)

   Ihanaa ja aurinkoista torstai-iltaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow