In this Light

Kauneusblogi

Luku 751 - Novexpert Serum Booster with Hyaluronic Acid, luonnonkosmetiikan tehoseerumi!

Novexpert kosteusseerumi

Juhannus on nyt ohi, ja paluu arkeen koittanut! Toivon mukaan teidän juhannus sujui hyvin, omani sujui rennoissa merkeissä. Ajattelin kertoa tänään eräästä todella mahtavasta tuotteesta, joka on hyvin ajankohtainen. Se on nimittäin nyt Sokoksen ja Emotionin kesäalessa. Ja seerumit, ne ovat aina ajankohtaisia ihonhoidon arkisia tai luksus kulmakiviä, riippuen vähän siitäkin, miten seerumin ylipäänsä arvottaa!

  Novexpertseerumi2.1


Ranskalaisen kosmeseuttisen luonnonkosmetiikkamerkki Novexpertin Booster Serum with Hyaluronic Acid ( 49,90 € / 30 ml ) on hakenut inspiraationsa pistoshoidoista. Hyaluronihappo kun on eräs pistoshoidoissa käytettävä raaka-aine, sillä on hyviä ihoa täytelöittäviä/kohottavia/pullistavia ominaisuuksia. Tämän pitäen mielessään tuotekehittelijät ottivat kopin, miten toteuttaa mahdollisiman tehokas seerumi. Seerumissa on käytetty neljää eri painoista hyaluronihappoa, mutta mukana on myös kosteuttavaa Aloe Veraa sekä kosteuttava sitovaa PCAta, sekä aminohappoihin lukeutuvaa Argiinia sekä probiootteja.

Seerumin koostumus on läpinäkyvää, paksuhkoa geelimäiseen kallellaan olevaa nestettä. Pipetillä on helppo annostella suositeltu 2-6 tippaa. Seerumi kannattaa ehdottomasti levittää kosteussuihkeesta nihkeälle iholle! Kuivalle iholle suoraan levitettynä seerumi on tuntunut jättävän jännän, kiristävän pinnan. Kunnolla kostutetulle iholle myös riittää pienempi annostelu, ja pihi tarkan euron kosmetiikkafriikki kiittää. Käytän seerumia ensisijaisesti iltaisin, levitän sen kosteusuihkeesta kosteille kasvoille, ja sitten seerumin ylle levitän voiteen. Talvella kruunasin kokonaisuuden ihoöljyllä, nyt kesän saavuttua olen voinut jättää öljyn pois. Voisin kuvitella, että oikein rasvoittuvalle iholle tämä voisi riittää sellaisenaankin! Oma ihoni on kuitenkin sen verran kallellaan kuivaan päin, etten voisi jättää ihonhoitoa pelkästään tämän varaan. Seerumissa on aika suhteellisen voimakas tuoksu, mutta ei niin voimakas kuin merkin misellivedessä.

  Luonnonkosmetiikan kosteusseerumi

Minulla iho on ehkä sen verran hyvässä kosteustasapainossa, etten huomaa seerumilla mitään älyttömiä ihoa pullistavia ja täytelöittäviä vaikutuksia. Pintakuivuus ja kosteustasapaino ovat aivan varmasti pysyneet tuotteen käytön aikana aisoissa! Luulen, että eniten tämän kanssa vaikutuksia huomaavat selvästi vanhemmat tai selvästi kuivaihoisemmat henkilöt. Silloin kun iho on lähtökohtaisesti hyvässä kunnossa, ei tällä saa näkyviä tuloksia aikaan. Mutta, aivan varmasti tulen huomaamaan eron, kun jossain vaiheessa lopetan tuotteen käytön. Minulle seerumi onkin sellainen arjen kulmakivituote, ja aivan varmasti tulen jatkamaan tuotteen käyttöä ensimmäisen pullon loputtua! Tuote siis auttaa ylläpitämään ihon hyvää kosteustasapainoa näin vähän päälle 30-vuotiaan, kuivarasvaisella sekaiholla. ( niitä näkyvimpiä vaikutuksia olen saanut kuorivilla happoseerumeilla sekä öljyillä ) .

Seerumi on tosiaankin nyt kesällä 2017 Sokoksen ja Emotioneiden alessa ja sen saa omakseen hinnalla 37,90 euroa, tuotteen normaalihintahan on lähemmäs 50 euroa!

Kenelle?

Kuivaihoisille
Kevyttä kosteuttavaa tuotetta hakeville ( miehille muuten aika oivallinen tuote!)
Ihoon täyteläisyyttä hakeville
Hyvää, kosteuttavaa perusseerumia hakeville
Luonnollista seerumia hakeville

10 Kommentit

 1. Täällä olis yksi kuivanaama;) Jos Novexpertin hyaluronihapposeerumi on yhtään merkin öljyseerumin tasoa, niin on sitten se on hyvä:) Mulla on tällä hetkellä hyalyronihappovarastot aika täynnä, mutta pistän korvan taa tulevaa tarvetta varten ja sitten, kun alkaa keskusvaraston hälytysraja häämöttää;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskoisin, että tykkäisit tästä :) Laitat sitten harkintaan, kun varastotilanne antaa myöden :D Mä varmaan seuraavaksi kokeilen jotain toista, mutta voi olla että tuun palaamaan tän pariin aika vikkelään :D

   Poista
 2. Niina/Oh so many reasons27. kesäkuuta 2017 klo 20.23

  Mä oon tykännyt tästä tosi paljon, melkein jopa harmittaa, että on niin paljon muita seerumeita avattuna joten käytän kaikkia vuoron perään. Heh. Tykkään tän tuoksusta erityisesti! Ehkä pitää mennä ostaa varastoon yksi purkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Se on näitä kauneusbloggaajien murheita :D Mäkin mietin, pitäisikö ostaa varastoon yksi, kun nyt on niin hyvä tarjouskin :)

   Poista
 3. Mä tykkään tästä varsinkin talviaikaan tosi paljon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että tästä tulee mun luottoperusseerumi :)

   Poista
 4. Vaikuttaa tosi hyvältä tuotteelta! <3 Ja siis niin upeat kuvat oot ottanu, et melkein jo sen takia tekis mieli ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on hyvä! Ja voi että, kiitos kuvakehuista ^_^

   Poista
 5. Mä levitän nykyään kaikki seerumit hiukan kostealle iholle, ja se on paljon sujuvampaa kuin kuivan nahkeille kasvoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän vaihtelee, että mitä olen iholle tekemässä :D Sellaiset kuorivat seerumit levitän kuivalle iholle, ja kosteuttavat taas nihkeälle :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow