In this Light

Kauneusblogi

Luku 756 - Selätin sinisen meikin kammon!

kesä6 kesä11 kesä18

Sininen silmämeikissä, ei todellakaan mun juttu! Näin olen ajatellut lähes koko ikäni, lukuunottamatta lapsuutta. Tai sitä aikaa, jolloin haaveilin aloittavani meikkaamisen. Silloin en varmasti olut rajoittunut värien suhteen. Mutta hyvin nopeasti tulin huomanneeksi olevani värien suhteen hyvin konservatiivinen. Tai sanotaanko, naturalisti. Koin kaikki muut, paitsi luonnolliset ruskean sävyt luomillani erittäin epämukavuusalueen väreiksi.

Mutta minulle on päätynyt muutama sininen silmämeikkikynä. Päätin lopulta rohkaistua, varsinkin kun inspiroiduin taitavan ja kauniin Marin upeista, sinistä ja ruskean eri sävyjä yhdistävistä silmämeikeistä. Miksi sinisen pitäisi olla dominoiva, miksi se ei voisi olla vain pieni henkäys?

Tästä inspiroituneena päätin tehdä ruskea-sinisen silmämeikin. Levitin luomille sormilla Avrilin La Palette Nuden kultaista sekä ruskeaa sävyä kerrostaen. Sen jälkeen tein Isadoran sähkönsinisellä silmämeikkikynällä ripsien tyveen rajauksen. Ja se oli siinä! Täytyy sanoa, rakastuin tähän väriyhdistelmään, sininen ja lämpimän ruskeat sävyt vaan toimivat niin hyvin yhdessä. Suotta olen sinistä arkaillut, vaikka tiedän että koko luomelle levitettynä tulen sinisen käytöstä jänistämään.

Meikkipohjastakin tuli aivan ihastuttava, kevyt kuulas ja hehkuva. Sellainen jopa aavistuksen kostean, kasteisen oloinen. Pohjatyöt tein Colosén tyrninaamiolla, jonka ylle levitin Paula's Choice -sarjan SPF 50 aurinkovoiteen, joka on räätälöity rasvoittuvalle iholle. Meikkivoiteena on Clarinsin tämän vuoden uutuus, Pore Perfecting Matifying Foundation jolla saa ihanan kevyen meikkipohjan. Tästä aion vielä kertoa erikseen enemmän! Kiinnitin meikkipohjan BECCAn puuterilla. Mitä enemmän sitä käytän, sitä enemmän olen siihen rakastunut. Ja alan oppia vippailunkin pienet, mutta tärkeät niksit. Puuteriahan ei missään tapauksessa kannata vetää pannusta vippaan, eikä vedellä iholle vaan vippaa kannattaa painaa kohtisuoraan puuteripannua vasten ja samoin vippaa kannattaa painaa töpöttäen ihoa vasten. Näin vipan annostelu toimii parhaiten ja saa sitä ihanaa, kevyttä jälkeä!

Poskille sudin Zuiin Peach -poskipunan sekä Sigman Aura Powder Nymphaea kauneuspuuteria. Omasta mielestäni poskipunan sijoittaminen poskella meni täysin nappiin! Ja Zuiin Peach on sellainen puna, ettei sillä voi epäonnistua. Paitsi no, sutimalla sitä liikaa, haha!

Huulille halusin jotain rauhallista ja nudempaa sävyä. Voitteko uskoa, että kerrostin huulimeikin kolmella tuotteella? Ihan alimmaiseksi hain huuliin muodon nuderuskealla huultenrajasukynällä ja sen jälkeen levitin Zuiin kuparin sävyistä huulikiiltoa. Sen ylle levitin kevyesti Lumenen vaaleanpunaista True Passion Lip Color -huulipunaa sävyssä Valon leikki ja ihan ylimmäiseksi Maybellinen nuderuskean Color Elixir -huulilakan sävyssä 720 Nude Illusion. Pitkästä aikaa tällaiset nudemmat huulet näyttivät niin ihanan freeseiltä!

Tykästyin meikkiin siinä määrin, että aion ehdottomasti kokeilla tätä toisenkin kerran. Seuraavaksi varmaan tulen haastamaan itseni vihreän suhteen, se onkin seuraava epämukavuusalue-värini.

Sininen silmämeikissä, käytättekö? Vai kuuluuko se epämukavuualueeseen?

Ps. Parin seuraavan viikon ajan postauksia voi ilmestyä harvempaan tahtiin, ehkä.

17 Kommentit

 1. Tosi kiva meikki ja sopii nätisti paitaan :) sinistä arastellaan kyllä ihan suotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos CN :) Tää sopii kyllä vaatteenkin väreihin kivasti ^_^ Mun täytyy kyllä kokeilla sitä sinistä koko luomellekin vaikka joku kotipäivä :D

   Poista
 2. Nätti meikki! Sininen on epämukavuusaluetta mutta juurikin ohut rajaus on mullakin joskus käytössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä luulen, että tää rajaus taitaakin olla se suosituin tapa käyttää sinistä :D Ehkä jonain päivänä vielä repäisen ja käytän koko luomella ^_^

   Poista
 3. Nätti, käytän itse tosi paljon sinistä rajauksena, mutta harvoin koko luomella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se rajaus taitaakin olla se suosituin tapa :) Tätä aion jatkossakin kokeilla!

   Poista
 4. Sininen sopii sulle just perfect:) Ja varsinkin tuossa meikissä se on kullan ja ruskean kanssa todella upea:)
  Sininen on mun lemppariväri<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ^_^ Sininen sopiikin sulle täydellisesti, en yhtään ihmettele että tykkäät siitä :)

   Poista
 5. Sininen on väri, jota arastelen silmämeikissä. Pelkään näyttäväni liian kasarihenkiseltä. Mutta rajaus näyttä raikkaalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollut vähän sama pelko, ja olen pelännyt että se myös jotenkin pomppaa liikaa esille :P Mutta ainakin tätä rajaustyyliä aion jatkossakin suosia :)

   Poista
 6. Meikki näyttää oikein hyvältä! Sinistä on munkin helppo käyttää nimenomaan rajauksissa, mutta toisinaan tulee käytettyä ihan sinisiä luomivärejäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä just mietin ja en ole aivan varma, onko mulla yhtään sinistä luomiväriä :D

   Poista
 7. Aivan mielettömän kaunis meikki. Sininen on hyvä väri. Niin ja asiasta kukkaruukkuun. Kävin ostamassa sitä Markku Pirin kangasta sieltä Itiksestä. Kävin tänään hakemassa verhot, kun käytin ompelupalvelua. Huomenna löytyy blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju ^_^ Ja ihanaa, että sait ne pitkään haaveilemasi verhot :)

   Poista
 8. Toimii ja ihanasti mätsää tuohon mekkoon. Nämä kuvat nähtyäni ihan ekan kerran oikeasti voisin miettiä itsellenikin sinistä rajausta <3 Kivaa viikkoa Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ^_^ Ja kokeile ihmeessä sinistä rajausta! Varsinkin ruskean tai kultaan taittavan luomivärin kanssa se on bueno :) Ihanaa keskiviikkoa <3

   Poista
 9. Meikki sopii hyvin tuohon kauniiseen mekkoon! :) Mulla on ollut vähän samanlaiset ajatukset sinisestä. Turkoosia silmämeikkiä kyllä käytin parikymppisenä jossain välissä aika paljonkin, mutta sininen ei ole oikein koskaan iskenyt kunnolla. Poikkeuksena rajauksissa, joissa kyllä tykkään väreistä, varsinkin kesäisin! Sininen luomiväri siis NOT, mutta rajaus YES! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow