Pages1.8.2017

Luku 764 - Rasti seinään, luomivärinössön repäisymeikki!

'Mark1
Tuotteet pr-näytteitä 

Kun Avonin meikkihaasteen toinen osa käynnistyi, koin saaneeni todellisen haasteen. Olin etukäteen miettinyt, että jotain tämän kaltaista olisi tiedossa. Nimittäin, tehtävänä oli loihtia täydelliset rokkarisilmät. Haastetehtäviä miettiessäni ounastelin, että aivan varmasti eteen tulee haaste sumusilmistä, eli smoky eyes -meikistä. Mutta rokkarisilmät ovat siitä paremmat, koska tällöin variaatioita on huomattavasti enemmän! Päätin tosiaankin haastaa itseni ja loihtia rokkarisilmät niin, etten menisi sieltä mistä aita on jo kaatunut. Mutta oliko meikki loppujen lopuksi haastava lainkaan?
  Mark5Mark7

Haastepaketissa tuli mukana mm. voidemaisia Mark 18H Artist Ink -luomivärejä kolme eri sävyä, ja päätin sipaista sävynäytteet käsivarrelle. Liila on Lasting Lilac, petrooli Infinite Teal ja ruskea Totally Taupe. Sävy muuttuu pian levityksen jälkeen puuterimaiseksi ja pohjustajan kanssa kestävyys on todella mainio! Omasta mielestäni näissä on parempi laatu kuin Chanelin Illusion D'Ombre -voidemaisissa luomiväreissä. Ne kylläkin kuivuivat minulla purkkeihinsa, mutta omasta mielestäni niiden hinta-laatusuhde ei toiminut. Sen sijaan Avonin Mark-luomivärit maksavat 10 €, ja nyt ne ovat vielä tarjouksessa hintaan 6,95 €! Tuote levittyy suhteellisen helposti, ja kerrostamalla saa sävyyn voimakkuutta. Koska sävy kuivahtaa puuterimaiseksi aika nopeasti, kannattaa levityksen suhteen olla vikkelä. Alkuun mietin, että sininen jää minulla aivan varmasti käyttämättä mutta olen ehtinyt jo sitä yhdessä meikissä käyttää, ja se ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi! Mutta millaisen meikin tulinkaan loihtineeksi? Mikä sävy päätyi luomille?
  rokkisimmut19rokkisimmut8

Päätin lähestyä meikkiä heroin chic- hengellä. Kyseinen meikkityyli huokuu 90-luvun sekä 2000-luvun alun henkeä. Tummat silmät, vaaleat huulet ja muutenkin kalpeahko ilme on tyylin sydän. Se flirttailee aavistuksen grungeenkin, ja on samalla ylistys androgyyniydelle. Heroin chic -tyyliä on arvosteltu huumeille flirttailun takia, mutta minulle kyseinen tyylisuunta on osa populaarikulttuuria. 

Silmämeikin tein niin, että aluksi levitin Big & Daring Volume -ripsivärin ripsiin. Tämän ripsarin kanssa emme ole vielä päässeet ihan kavereiksi, veikkaan että koostumus on parempi tämän oltua auki kauemman aikaa. Tai ei ripsivärillä nyt mitään huimaa volyymia loihdittu, vaan ripset tuntuivat jäävän vähän harvoiksi. Ripsivärin jälkeen tein rajauksen mustalla Skinny Precision Longwear Eyeliner -rajauskynällä niin, että tein yläluomelle todella paksun rajauksen. Levitin tässä vaiheessa rajauskynää jo alaluomelle, ripsien väliin tuhrien. Tein rajauskynällä myös rajauksen yläluomen sisäluomelle, vesirajaan. Rajaushommien jälkeen levitin luomivärin yläluomelle, rajauskynän päälle sekä nostaen väriä ihan aavistuksen luomivaon yläpuolelle. Rajauskynän päälle levitettynä luomiväri näyttäytyy intensiivisempänä. Häivytin luomivärin. Alaluomella levitin luomivärin paksusti, ja tein rajauskynällä vielä rajauksen sisäluomelle, vesirajaan.
  rokkisimmut16rokkisimmut21

Meikkipohjaksi valikoitui Stagecolorin meikkivoide Liquid Foundation ( sävy Cool Beige ). Yritin päästä sinuiksi Avonilta saadun meikkivoiteen kanssa, mutta se jostain syystä vaan rullautuu iholtani murustuen pois. Minun täytyy vielä jatkaa kokeiluja sen suhteen, voi olla että se vaatii tietynlaisen pohjustajan. En siis vielä heitä kirvestä kaivoon! Poskipunan pidin hillittynä ja levitin kevyesti By Terryn voidemaista, hyaluronihappoa sisältävää poskipunaa Hyaluronic Blushia  ( sävy Bubble Glow ). Siitä onkin tullut viime aikojen suosikkini! Huuletkin halusin pitää vastapainoksi hillittyinä ja koin By Terryn hempeän huulipunan Hyaluronic Sheer Rougen ( sävy Baby Bloom ) sopivan meikin henkeen kauniisti.

Rakastuin meikkiin ja sen helppouteen. Eipä ole turhaan sanottu, että smoky eyes -meikki on helppo tehdä! Varsinkin tällainen yhden luomivärin silmämeikki on todella helppo tehdä, eikä vaadi oikeastaan muuta lisäksi kuin silmänrajauskynän sekä kunnon pohjustajan. Ehdottomasti jatkossakin aion suosia tällaista meikkityyliä, vaikka en ihan joka päiväiseen repertuaariin tätä adoptoi.

18 kommenttia :

 1. Upean näköiset silmät, upea meikki. Nuo luomivärit oli ihania. Itsekin innostuin tekemään kaksi erilaista lookia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Mä luulen, että luomivärit jäi mulla ihan vakikäyttöön, seuraavaksi mietin 70-luvusta inspiroitunutta disko-tyyliä 😄

   Poista
 2. Tää sopii sulle oikeasti todella hyvin! Lisää näitä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tän tyylisiä tuu lisää, nyt kun näiden makuun päästiin 😊

   Poista
 3. Tosi kaunis meikki samaan aikaan onnistuu olemaan sellainen unenomainen mutta rock!

  VastaaPoista
 4. Rockimpikin meikki sopii sulle tosi hyvin. Noi rajaukset tekee hienon twistin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ❤ Täytyy useamminkin meikata näin 😊

   Poista
 5. Hyvältä näyttää, voisit repäistä useamminkin, sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mohn ❤ Ehdottomasti aion kokeilla tällaista toistekin 😊

   Poista
 6. Mä ihastuin siihen ripsariin ja sain vasta-avattunakin pitkät ripset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miusta tuntuu, että ripsari volyymin kustannuksella loihti pituutta 😄 Mä oon tottunut Isadoran huippu ripsariin, jolla tulee hyvin irtoripsimäinen ilme, joten tää oli siinä mielessä vähän shokki 😆

   Poista
 7. Ihastelinkin tuota meikkiä jo instassa! Upea! <3 En tiennyt, että Avonillakin on voidemaisia luomivärejä. Ja jos vielä laatukin on parempaa kuin Chanelin voidemaisissa, niin ohhoh, pakkohan noita on sitten testailla! Noissa mark-tuotteissa on kyllä kiva ilme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia <3 Mä tykkäsin näistä paljon enemmän, kuin Chanelin luomiväreistä :D Chanelit ärsyttivät vähän silmiänikin, toisaalta silloin tuntui tuote kuin tuotekin ärsyttävältä. Mutta näissä on oikeasti tosi hyvä laatu ja kestävyys ^_^ Ja tykkään pirteistä pakkauksista :) Avon tuntuu osaavan huulipunat ja luomivärit :)

   Poista