In this Light

Kauneusblogi

Luku 770 - Huulikiillot tulevat, oletko valmis?

Lips36 Lips37 Lips39

Olen ollut viime vuodet vannoutunut huulipunanainen henkeen ja vereen. Siksi olenkin viime aikoina yllättänyt itseni, ihastumalla huulikiiltoihin! Huulikiilloilla ja minulla on toisaalta pitkä, yhteinen historia takana. Kun aloin muistella, muistin fanittaneeni huulikiiltoja todella paljon parikymppisenä. Koin silloin huulipunat liian prameiksi, naisellisiksi. Ne eivät ihan istuneet boho-tyttö tyyliini. Painoin YO-lakinkin päähän huulikiiltoisin huulin ( ja 70-luvun kukkamekko yllä, asia joka sai äitini itkemään kun olin mekon ostanut, mutta lopulta äitikin ymmärsi sen sopivan tyttärelleen täydellisesti eikä ollut moksiskaan ), ja varmaan monet festarit ja baarireissut tulin tehneeksi huulikiiltoisin huulin.

Mattahuulipunatrendi on jyllännyt jo pitkään. Trendit seuraavat toisiaan ja itse henkilökohtaisesti kaipaan mattaisten punien rinnalle jotain aivan uutta. Siksi päädyinkin eräänä päivänä kokeilemaan huulilleni vuosikaudet laatikossa pyörinyttä Calvin Kleinin huulikiiltoa.

  Lips32Lips33 Lips27 Lips29 Lips25

Yllätyksekseni ihastuin lopputulokseen! Sain jo Instassakin kyselyjä, mikä on tämä suloinen huulipuna, mutta ei, se onkin huulikiilto. Harmi vaan tätä huulikiiltoa ei enää taideta valmistaa. Olen sen aikoinaan saanut Strawberry.net tilauksen yhteydessä, ja huulikiillolla on huulia pullistava ominaisuus. Asia, joka sai minut aikoinaan varuilleen. Mutta huulikiillossa on upea, kylmä ja hyvin vaalea vaaleanpunaisen sävy ja turvottavan ominaisuuden kyllä huomaa! Kiilto jää huulille tahmaiseksi, mutta kovin kauaahan se ei huulilla kuitenkaan pysy. Huulikiiltoja saakin olla lisäämässä nopeammin, kuin huulipunia. Tähän meikkiin rajasin huulet kevyesti pinkillä rajauskynällä, lämpimästi suosittelen rajausta kaveriksi koska silloin lopputulos on viimeistellympi. Vaaleat sävyt saattavat muuten helposti kadota kasvoille, rajaus auttaa ryhdistämään huulten ja ihon välisen eron.

Parasta huulikiillossa onkin tuo upea, jo hologrammimaiseen flirttaileva, lasinen kiilto. Se on ihanan freesi pitkän mattapunakauden jälkeen! Ja vaalea sävy on huoleton, sellainen tosi helppo ja lähes jokaiseen tilanteeseen sopiva. Minä ainakin olen valmis huulikiiltojen tulemiselle! Oletko sinä?

15 Kommentit

 1. Onpa kivannäköinen kiilto, näyttää kuin huulilla olisi jotain muutakin kuin kiiltoa :). Mä tykkään aina välillä käyttää kiiltoja, mutta useimmiten suosin voidemaisia punia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana, jos lähes sellainen huulilakkamainen, ja aika pigmenttinen :) Huulilla ei ole kuin huulten rajaus ja tämä huulikiilto. Mä ihastuin pitkästä aikaa kiiltoihin, kivaa vaihtelua puniin :)

   Poista
 2. Itsehän olen edelleen enemmän kiiltojen käyttäjä kuin huulipunien. Oikeastaan vain, koska olen laiska korjailemaan huulipunaa. Huulikiiltoa on helppo sipaista lisää vaikka ilman peiliäkin, mutta huulipunan kanssa se ei onnistu. Silti kuitenkin erityisesti juhlavammin meikatessa käytän useammin huulipunia, sillä ne kuitenkin sopii monesti paremmin meikkiin kuin kiilto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, huulikiiltoa voi lisäillä helposti ilman peiliäkin. Mutta mä tykkään huulipunista oikeastaan siksi eniten, kun parhaimmillaan ne pysyvät tosi minimaalisella korjailulla :D

   Poista
 3. Vau, näyttääpä hyvältä sun huulilla! Mä käytin parikymppisenä huulikiiltoja ihan hullun lailla, mutta nykyään en innostu niistä yhtä lailla kuin punista. Mikä on sinänsä ihme, koska aiemmin taas punat ei sytyttäneet yhtään :D Mutta niin sitä mieli ja oma mukavuusalue muuttuu vuosien varrella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia :) Niin se menee, mieli ja mieliteot vaihtelevat, mäkin rakastan huulipunia yli kaiken mutta onhan huulikiillot ihanaa vaihtelua :)

   Poista
 4. Meillä menee nääkin ihastukset näköjään samassa syklissä. :D Mulla on kanssa koko kesän ollut paljon huulikiillot käytössä, olen vähän kuin löytänyt ne uudestaan, mutta kyllä mä silti puniakin rakastan edelleen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Yep, vaikka huulikiillot ihastuttavat ( ja sopivat kesään upeasti! ) niin ei se huulipunarakkaus katoa mihinkään <3

   Poista
 5. Näyttää upealta sun huulissa niin kuin kaikki huulituotteet yleensäkin:)
  Mä en ole yhtään huulikiiltoihminen. Mielessä kummittelee joku Anytimen roll-on -huulikiilto, josta tuli aikoinaan yliannos ja trauma, hih, miten kauheeta;) Joo, en ole yhtään valmis huulikiiltojen uuteen tulemiseen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Ja apua, nuo roll-on -huulikiillot..:D Mullakin oli sellaisia, muistaakseni jollain merkillä oli sellaisia maustettuja roll-on -huulikiiltoja ^_^ Voin vannoa, että tää CK painii vähän eri sarjassa, kuin ne ysärillä käyttämäni yksilöt :D

   Poista
 6. Todella kaunis kiilto. Minä tykkään arkisin käyttää huulikiiltoja. Yhtenä päivänä yksi pikkutyttö töissä sanoi, että Outi sun huulet tuoksuu karkilta...vähänkö söpöä!

  VastaaPoista
 7. Huulikiilto nainen henkeen ja vereen ja juurikin pinkit ja sellaiset roosat kiillot on mun juttu. Tuo on aivan ihana, ihan napakymppi! Oma lemppari kiilto on tällä hetkellä Max Factorin, joka antaa punamaista pigmenttiä ja kunnon kiillon.

  Ihanaa päivää Salka <3

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää :)
  Mulla oli myöskin ennen huulikiillot kova juttu ja etenkin Lorealin Glam Shine -kiillot. Niissä oli niin hyvä koostumus, että voisin jopa nykyään vannoutuneena huulipunaihmisenä tarttua niihin, jos niitä vielä saisi.

  VastaaPoista
 9. Ooh miten hyvältä näyttää! Mä tykkään sekä punista että kiilloista, ihan fiiliksen mukaan aina menen ;)

  VastaaPoista
 10. Täytyy myöntaa perusaversioni huulikiiltojen suhteen. Niin paljon kuin niitä haluaisinkin käyttää, tulos on kaikkinainen ntahmeua, johon tarttuneena on puolet tukasta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow