In this Light

Kauneusblogi

Luku 771 - I want candy, toimi nopeasti jos haluat ostaa essencen karkkiposkipunan!

essencesposkipuna5

Savon reissulla tulin ostaneeksi edullisen merkin, essencen poskipunapallerot. Poskipunapallerot, eli I want candy scented blush shimmer pearls ( arviolta 4,39 € / 14 g ) on osa meikkimallistoa, joka on toteutettu yhteistyössä Chupa Chups -tikkarimerkin kanssa! Koska essencellä osataan markkinointi, merkki tuo säännöllisin väliajoin uusia erityiskokoelmia myyntiin. Tämä on mielestäni meikkimarkkinoilla valttikortti, koska kuluttajien mielenkiinto pidetään yllä tuotevalikoiman vaihtelulla ( tosin jos ns. perusvalikoima uusiutuu alvariinsa, mennään siinäkin metsään suututtamalla kuluttajat lempituotteiden uudistuksilla/lopettamisilla ).
  essenceposkipuna8

Poskipunapalleroissa on mukana eri värejä ja sävyjä; niistä löytyy tummempi korallinen roosa, vaaleanpunainen ja persikka. Kyseessä on nimensä mukaisesti hohtava tuote, mutta hohde on mielestäni hyvin hienovaraista, ei sellaista silmille hyökkäävää. Ja kyllä, poskipunat tuoksuvat! Niiden luvataan tuoksuvan mansikka-vanilja tikkarille, tuoksu on juurikin sellainen tikkarimainen. Itseasiassa päädyin ostamaan poskipunapallerot siksi, kun mieheni sitä ehdotti. Hänen suosikkimakunsa oli tuo mansikka-vanilja!
  essenceposkipuna1essenceposkipuna2 essenceposkipuna7

Poskipuna on hurjan pigmenttistä. Tätä kannattaa sutia poskille varovaisesti! Mutta poskilla lopputulos on ihastuttava, raikas, marjainen. Tykkään! Lisäksi kestävyys on huippu, tämä ei yhtään häviä esim. Zuiin poskipunille jotka kestävät itselläni aamusta iltaan. Eli, annan tuotteelle ison suosituksen! Näiden saatavuus voi tosin olla vähän niin ja näin, mutta jos näihin törmäät, suosittelen nappaamaan edullisen huippumeikkituotteen!

8 Kommentit

  1. Sä olet todella kaunis ja nuo sävyt sopii sulle todella hyvin, sekä huulipuna että poskipuna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sai-kaunotar <3 Hih, tajusin että mun itseasiassa piti jättää postaukseen vain yksi poseerauskuva tuon rasian kanssa :D :D Huulipuna on muuten bareMineralsin huulilakka, yksi mun suosikeistani ^_^

      Poista
  2. Näyttääpä ihanalta poskilla! <3

    VastaaPoista
  3. Tytär haki meille näitä yhteiseen käyttöön, on ihana tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että saitte omanne <3 Olen iloinen, että päätin ostaa nämä :)

      Poista
  4. Oijoi miten kauniit kuvat, mikä suloinen ruusurusotus ja kivat pallerot. Pakko yrittää saada hankittua, huomenna Tokmannille. Testijonossa on kyllä vastaava, nudempi ja rusehtavampi Coast'n Chill blush pebbles ja nekin vaikuttaa ihanilta. Mutta pakko saada tuo pinkki, onneksi postasit, sillä rakastan Zuiin poskipunaa, joka meni vastikään ihan mäsäksi.

    Kivaa iltaa Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih noita rasian kanssa poseerauskuvia tuli vahingossa yksi enemmän kuin tarkoitin, kun en muistanutkaan poistaa sitä toista :D :D Mä pidän peukut pystyssä, että näitä löytyisi vielä! Näyttivät ainakin Prettyltä olevan loppu. Jään odottamaan sun mahdollista postausta noista nudemmista palleroista, ja täytyy pitää ne mielessä next time essence-hyllyllä :)

      Ihanaa iltaa myös sinne <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow