In this Light

Kauneusblogi

Luku 775 - Paras tapa levittää irtopuuteri + NYX-arvonta!

nyx1

 ARVONTA ON PÄÄTTYNYT 10.9.2017

Nyt on kuulkaas niin, että olen kokenut valaistumisen. Puuterivippavalaistumisen! Olen tottakai ollut tietoinen puuterivipoista, mutta jostain syystä en ole niitä tullut ostaneeksi. Yleensä puuterien mukana tulleet vipat ovat olleet todella huonoja rimpuloita. Nyt kuitenkin alkukesästä ostin Becca-merkin Blotting Powder Perfector -puuterin jonka mukana tuli todella mahtava vippa! Varovaisesti innostuin vippailusta enemmänkin. Koska Beccan vippa kärsi pientä vauriota päätin miettiä ihan irrallisten vippojen ostamista. Sellaisia satuinkin eräällä Sokos-reissulla bongaamaan NYXin pisteeltä ja nappasinkin heti mukaani ison, pehmeän ja perinteisen irtopuuterivipan.

  nyx5nyx6 nyx4

NYX Professional Makeup Accessories 05 Luxe Powder Puff puuterivippa ( 7,50 € ) on yksittäispakattu ja siinä on mukana nauha, jonka taakse sormet saa sujautettua. Vippa on sen verran iso, että totesin kätevimmäksi annostella puuteri suoraan vipalle tupsuttaen, ja tämän jälkeen hieron puuterin vipan sisään. Vippa annostelee puuteria maltillisesti, jos haluaa kunnon mattaisen lopputuloksen, puuteria voi joutua kerrostamaan. Vippa kesti myös pesua hyvin, mutta en tiedä kuinka monen pesun jälkeen se sanoo sopimuksen irti.

  Nyxvippa1.1Nyxvippa1.3 Nyxvippa1.2 Nyxvippa1.4

Koska huomasin NYXin valikoimassa olevan myös kivipuuterille tarkoitettuja vippoja ( NYX Professional Makeup Accessories 01 Compact Powder Puff, 4,90 €/ 2 kpl ), päätin seuraavalla Sokos käynnillä ostaa nekin. Olen nimittäin huomannut Beccan puuterin mukana tulleen ns. kivipuuterivipan toimineen mahtavasti myös irtopuuterinkin kanssa! Olenkin kokenut käytössä nämä kivipuuterivipat toimivan paremmin itselläni irtopuuterin levittämiseen. Ensiksi, nämä mahtuvat puuterirasian kannen sisään, jolloin voin tupsauttaa puuteria rasian kannelle ja hieroa sen jälkeen puuteri vippaan kannesta. Toiseksi, tämä vippa on napakampi ja täten loihtii pienemmällä vaivalla mattaisamman lopputuloksen. Ja tämähän tarkoittaa sitä, että meikki kestää kauemmin parempana! Vippa voisi materiaaliltaan olla aavistuksen pehmeämpi ja koin sen ehkä aavistuksen kovettuneen pesussa. Mutta hyvin tuntui tämäkin pesua kestävän, joten kyseessä ei ole mikään kertakäyttövippa.

Olen huomannut vipalla levittämisessä pari erittäin suurta eroa siveltimeen verrattuna. Ensiksi, saan vipalla omasta mielestäni tasaisemman lopputuloksen. Joskus sivellin on voinut levittää puuterin epätasaisesti, ikään kuin puuteri olisi jämähtänyt tiettyihin kohtiin enemmän. Vipan jäljiltä iho jää kauniiksi ja tasaiseksi! Riippuen tyystin meikkipohjatuotteista lopputulos jää mataksi, mutta olen myös vipalla puuteroiden saanut hehkumeikkipohjankin aikaan. Joten vipalla levitys ei automaattisesti tarkoita mattaakin mattaa meikkipohjaa! Toiseksi, vipalla puuterin saa painettua ihoon jolloin lopputulos on oikeasti paljon kestävämpi kuin siveltimellä pyörittäen. Kolmanneksi, vippa ei raavi tai kutita ihoa samalla tavalla, mitä sivellin. Ja tätä ominaisuutta herkkäihoiset kiittävät! En tiedä maltanko enää levittää puuteria siveltimellä nyt vipat löydettyäni, sen verran tyytyväinen olen vipan antamaan lopputulokseen.

  Nyxarvonta5

Koska halusin antaa yhdelle lukijoista mahdollisuuden tutustua vippojen maailmaan ( vaikka varmasti suurimmalle osalle vipat ovatkin tuttuja :) sekä mahtavaan irtopuuteriin, päätin järjestää arvonnan! Arvontavoittona on siis ja sen olen ostanut itse:

1 x NYX Professional Makeup Accessories 05 Luxe Powder Puff puuterivippa ( pakkaus sisältää yhden ison vipan )

1 x NYX Professional Makeup Accessories 01 Compact Powder Puff puuterivippa ( pakkaus sisältää 2 pientä vippaa )

1 x NYX Professional Makeup Studio Finishing Powder puuteri

Arvonnan säännöt:

1. Vastaa kysymykseen, käytätkö vippoja? Mikä on irtopuuterisuosikkisi?

2. Arvonta on lukijoilleni. Lukijaksi saa liittyä arvonnan aikanakin. Kerrothan kommentissasi, mitä kautta blogiani seuraat.

3. Kaikille yksi arpa, mutta blogin FB-sivun tykkääjät saavat lisäarvan. Kerro, monellako arvalla osallistut arvontaan.

4. Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi, josta saan sinut kiinni arvonnan päätyttyä!

5. Jos olet alle 18-vuotias, kysy lupa osallistumiseen huoltajaltasi. Postitan palkinnon vain Suomeen ( mutta jos asut ulkomailla, voin kyllä lähettää palkinnon esim. Suomessa asuvan sukulaisesi/ystäväsi luo, josta voit sen seuraavalla Suomi-visiitilläsi noutaa, tämä tosin kannattaa keskustella mahdollisen ystävän/sukulaisen kanssa läpi )

6. Arvonta päättyy sunnuntaina 10.9. kello 21.00

Lykkyä tykö kaikille arvontaan ^_^

36 Kommentit

 1. Joskut olen käyttänyt,tällähetkellä en kuitenkaan. Mielelläni kokeilisin.
  Blogilistan kautta seurailen.

  pinja.pylvas@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Jätän arvonnan väliin, mutta ihan pakko kommentoida silti! ^_^

  Mähän käytän aina. Siveltimellä huiskiminen korostaa vaan kuivia kohtia. :D Irtopuureista ehdottomasti parhaat vipat ovat valmiina pakkauksissa Guerlainilla ja Sensailla. Varsinkin Guerlainin on niin kestävä, että olen säästänyt sitä jopa toisille puutereille, kun tuote on loppunut, kestää pesut ja kaikki. :D Miksei niitä voi myydä erikseen? Sensaillahan saa meikkisieniä meikkipuuteriin ostettua erikseen, mutta harmillisesti sitä irtopuuterivippaa ei myydä. :/

  VastaaPoista
 3. Kahdella mukana, en ole käyttänyt vippaa - ehkä jatkossa korjaan tilanteen.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Innostun välillä käyttämään vippoja. Mitään ultimaattista irtopuuterisuosikkia en ole löytänyt, mutta tällä hetkellä käytössä oleva Rimmelin irtis toimii oikein moitteetta.

  Bloggerin kautta lukijana, joten yhdellä arvalla mukana, lifeanddisasters(a)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mulla on käytössä Duroyn samettinen puuterivippa. Se on useita vuosia vanha ja hyvin on kestänyt joka viikkoisen pesun :)
  Olen mukana yhdellä arvalla, olen lukijana bloglovinin kautta.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Vippoja tulee käytettyä aika harvoin. Joskus käytän vippaa kivipuuterin kanssa, jos en jaksa kaivaa sivellintä esiin;) . Ennen vanhaan käytettiin vallan vippoja, joten ei mikään mahdoton ajatus, että alkaisin niihin uudestaan perehtyä;)
  Irtopuutereista viimemisin on Lumenen roosanauha -irtopuuteri, ja siitäkin on jo aikaa.
  Mukana yhdellä arvalla. Luen Blogggerin kautta.
  blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mä käytin vippoja kaaaauan, siis nimenomaan isoja, erikseen myytäviä enkä niitä pakkausten mukana tulevia. Nykyään oon mennyt siveltimillä, mutta vipat mulla on edelleen tallessa. Niiden ainoa huono puoli on vähän työläs puhdistaminen.
  Mun suosikki-irtsari on ehkä Joe Blasco ja luonnonkosmetiikasta Hynt. Seurailen Bloglovinin ja fb:n kautta, eli kaksi arpaa:)
  betternailday(a)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Käytän välillä vippoja, mutta nyt olen taas mennyt pitkään siveltimellä. Mulla ei ole yhtä suosikkia irtopuutereista, mutta Maybellinen Fix Me on nyt käytössä ja se toimii hyvin. Seuraan bloggerin kautta, eli yksi arpa :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Meikkaan aika harvoin joten puuterivippoja tulee käytettyä hyvin vähän, lumenen irtopuuteri on mielestäni hyvä ja laadukas :)
  kahdella arvalla mukana
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 10. En käytä vippoja ja irtopuutereitakaan en ole vielä kokeillut. Kahdella arvalla mukaan (blogger+face)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Käytin ennen, mutta itselleni saan paremman lopputuloksen isolla puuterisiveltimellä. Yhdellä arvalla mukaan, seurailen bloglovinin kautta :)
  huulipunamania (a) gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kahdella arvalla mukana, seuraan bloggerissa ja fb. Käytän vippoja kyllä, mitä milloinkin. Tällä hetkellä irtopuuterisuosikkini on Vichyn Dermablend, toimii ainakin atooppisella ihollani hyvin. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Minulla on meikkivoiteelle ja puuterille omat vippansa. Joskus vipalla menee myös poskipuna ja aurinkopuuteri. Lempi-irtopuuterini on Sensain Loose Powder.
  Kahdella arvalla mukana.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 14. Käytän kyllä ja sivellintä en ole edes koskaan oppinut käyttämään. Tällä hetkellä käytössä on DR.HAUSKAN face powder loose.
  Kahdella arvalla mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mulla on kokemusta vain yhdestä irtopuuterista Rimmel Match Perfection Loose Powder ja sitä olen levittänyt siveltimellä. Seuraan blogiasi bloggerin ja facebookin kautta.
  Kahdella arvalla mukaan aivan ihanaan arvontaan.
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 16. Käytän aina vippoja. Tällä hetkellä käytössä Maybelinen irtopuuteri.
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 17. No öh, mä olen sivuuttanut vipat ihan täysin... Olen jotenkin kuvitellut että vipalla puuteroimalla saisin naamani ihan puuterikakkuun ja se ei tällaiselle kuivikselle oikein sovi. Olis varmaan syytä kokeilla, että selviäis asian oikea laita! :D

  Muistan muuten katsoneeni kyllä Wayne Gossin videon, jolla hän opastaa miten vippaa käytetään, mutta ei ole nyt jäänyt mieleen, miksi en siitä videosta ole tajunnut vippaa kokeilla...

  Mulla ei ole varsinaista ykkössuosikkia irtopuutereissa. Ihan hyviä on RCMA:n no color powder ja Rouge Bunny Rougen Impalpable finishing powder. Mutta mä en ole oikein nähnyt mikä sen hypen noiden kohdalla on aiheuttanut.

  VastaaPoista
 18. Irtopuuterista ei ole kokemusta. Tulee ostettua aina tuttua ja turvallista kivipuuteria. Bloggerin kautta.
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Yhdellä mukana, irtopuuterit ja vipat eivät ole oikeastaan tuttuja, jostain syystä tulee aina ostettua tavallisia puutereita.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 20. Todellakin käytän vippoja, kaikkeen! (Niin kuin jo joskus ollutkin puhetta :) Lempparivippa ja -irtopuuteri löytyy Sensailta. On aivan paras tuote ja kun laskeskelee kilohintaa, niin ei niin kalliskaan. NYXin versioita en ole kokeillut, mutta kuvien perusteella näyttävät todella päteviltä. Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 21. En ole käyttänyt, täytyisi varmaan kokeilla ja katsoa miten sopivat iholleni :) Tykkään fb:ssä :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 22. En ole koskaan omistanut kunnollista vippaa, olen käyttänyt vain puuteripakkauksissa tulleita versioita. Itse asiassa en omista juuri nyt edes irtopuuteria. Ei ole siis suosikkia irtopuuterien saralla tällä hetkellä. Olisikin ihanaa kokeilla Nyxin puuteria ja vippoja, vaikuttavat todella hyviltä :)
  Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloggerin ja Facebookin kautta.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Olen käyttänyt ainoastaan sivellintä. Seuraan bloggerin kautta :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Mulla on käytössä Linda Hallbergin kolmion mallinen vippa ja oon tykännyt siitä ihan erityisesti peiteaineen leipomiseen, malliltaan sopii täydellisesti silmien alle :) Mun suosikki irtopuuteri on tällä hetkellä RCMA no-color powder, oon todennut sen olevan aikalailla täydellinen. Seurailen täällä bloggerissa ja Facebookissa, joten kahdella arvalla mukana. shopaholicloveletters@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Käytän vippoja ainoastaan irtopuuterille,oon toki siveltimet testannut mutta se vaan on hitaampaa! En oo muuten ikinä käyttäny kivipuuteria kun yhen lumenen ja se jäi siihen se.Lemppari on Joe Blasco ja Dior noissa irtoputskupuuhissa. bloglovin ja ig seuraaja. Youralohair@gmail.com

  VastaaPoista
 26. (Irto)puutereissa ei ole vielä muodostunut suosikkeja, eikä vakkarilevitystapoja. Nyt Lumene käytössä siveltimellä, ja juuri tilaukseen meni Dermosilin vastaava vipalla.

  VastaaPoista
 27. En käytä vippoja, pitkäaikainen suosikki on Lumenen väritön irtopuuteri. Seuraan bloggerin ja facebookin kautta, eli kaksi arpaa.
  sanni.v.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Siveltimiä olen testaillut, mutta vipoista tykkään eniten. Lumenen irtopuuteri on ollut käytössä jo pitkään.
  Kaksi arpaa.
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Käytän sekä että :) Erityistä lempparia ei ole.
  Seuraan bloggerin kautta.
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 30. En käytä vippoja, mutta irtopuuterina tällä hetkellä Artistry-merkkinen :) seuraan bloggerissa, yksi arpa. saana.raisanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Harvemmin. Mukaan yhdellä!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 32. Joskus käytän vippoja, enemmän kivipuutereiden kanssa joiden mukana sellainen tulee. Minulla oli joskus kunnon iso vippa irtopuuterille mutta se on unohtunut jonnekin. On kyllä ollut mielessä, että pitäisi hankkia kunnollinen piiterivippa. Käytän mineraalimeikkipuuterin lisäksi tällä hetkellä Paris Berlinin irtopuuteria.

  Bloggerin kautta seurailen ja yhdellä arvalla mukana.
  pakolliset ät gmail.com

  VastaaPoista
 33. Joku Lumenen irtopuuteri on käytössä, ja siveltimellä levitän. Pitäisi varmaan kokeilla vippaa, niin kuin joku kommentoija sanoi sivellin korostaa kuivia kohtia.
  Bloggerin kautta seuraan, mukana yhdellä arvalla.
  seppa.paivi63@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Nykyään käytän enemmän irtopuutereiden kanssa siveltimiä. Silloin harvoin kun käytän kivipuutereita, tulee myös käytettyä vippaa enemmän. Irtopuuterisuosikkini on tällä hetkellä RCMA:n No-color powder.

  Seurailen blogiasi bloglovinin kautta :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 35. Kiva, että muistutit tästä arvonnasta - en ollutkaan huomannut vielä osallistua! Mulla ei ole koskaan ollut kunnollista - siis muuta kuin sellaista pientä kivipuuterin mukana tulevaa - puuterivippaa, ja viime aikoina olen niidenkin sijasta käyttänyt sivellintä. Uusi irtopuuteri on kuitenkin ostoslistalla pitkään kestäneen BareMineralsin loputtua, ja samalla voisi testailla uutta levitystapaa.

  Oon seuraaja myös Fb:ssä joten osallistun kahdella arvalla!

  katarimaria@iki.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow