In this Light

Kauneusblogi

Luku 769 - Meikinpohjustaja joka hoitaa ihoa, Dermalogica HydraBlur Primer

meikinpohjustaja

Kun aikoinaan kuulin Dermalogicalta tulevan markkinoille kosteuttavan pohjustajan, HydraBlur Primerin ( 69,10 € / 22 ml ), kiinnostuin toden teolla. Minulla on lämpimiä muistoja Dermalogican SkinPerfect Primerista, jossa on suojakerroin 30. Se oli minulla matkassa mukana Aasiassa, eivätkä kasvoni palaneet. Se on toiminut mahtavasti meikin alla, pidentäen huomattavasti meikin kestoa. Ja mitä parasta, se on toisinaan toiminut jopa kevyenä meikkipohjatuotteenakin! Siksi minulla oli kovat odotukset uuden HydraBlur pohjustajan suhteen. SkinPerfect Primer on lukeutunut Dermalogican Anti-age-linjaan ja uusi pohjustaja HydraBlur on taas enemmän vauvasta vaariin -tuote. Dermalogican pohjustajat erottautuvat markkinoilla edukseen siinäkin mielessä, että niillä on myös ihonhoidollisia funktioita! Eli, ne eivät ole vain meikkiä.

  Derma8

Pohjustaja on pakattu näppärään, puikulamaiseen tuubiin. Tavaraa ei ole kovinkaan paljon, vain 22 ml, mutta tuote on yllättävän riittoisa. Tunnustan, jo hintansa puolesta tämä on tuote, jota käytän säästellen ja valikoidusti! Pohjustaja lupaa sekä kosteuttaa että sitoa kosteutta iholle. Parhaimman lopputuloksen saankin niin, että laittaa pohjustajan alle kunnolla kosteuttavat tuotteet, jotka pohjustaja ikäänkuin lukitsee paikoilleen. Tämä on siinä mielessä mielenkiintoinen tuote, että iholle levittäessä tuote muuttuu mattaiseksi, ja se tasoittaakin upeasti ihon häivyttäen ihohuokosia. Levittäessä vapautuu myös värikapselit, ja iho saa hennon sävyn. SkinPerfect Primer taas tuo enemmän heleän ja hohtavamman lopputuloksen, ihohuokosia myöskin tasoittaen, samoin SkinPerfect Primer antaa kasvoille enemmän sävyä ja on jopa peittävämpi. Minulla tämä HydraBlur Primer ei ehkä menisi sellaisenaan meikkipohjana.

Pohjustajassa on käytetty raaka-aineina öljymerikaaliöljyä, sieniuutetta, Whu-Zhu-Yu -hedelmäuutetta sekä H2ORelease™ Complex -yhdistettä. Jälkimmäinen sekä öljymerikaaliöljy lupaavat kosteuttaa sekä sitoa kosteutta, sieniuute taas tasoittaa ihonsävyä ja Whu-Zhu-Yu -hedelmäuute heleyttää ihoa. Incistä bongailenkin myös esim. Retinolin sekä Trehalosen, joista Retinoli on erittäin oivallinen ihoa uudistava raaka-aine ja Trehalose sekin sitoo kosteutta ihoon.


Inci: Caprylyl Methicone, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Glycerin, Water/Aqua/Eau, Lauryl PEG-10 Tris (Trimethylsiloxy) Silylethyl Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Crambe Abyssinica Seed Oil, PEG-12 Dimethicone/PPG-20 Crosspolymer, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Dime-thicone, Silica, Boron Nitride, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Fomes Fome-tarius Extract, Sodium Hyaluronate, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Hydrolyzed Verbascum Thapsus Flower, Serine, Retinol, Potassium Phosphate, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Co-riandrum Sativum Fruit Oil, Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Dodecene, Caprylyl Glycol, Pullulan, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Algin, Propanediol, Trehalose, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polymethylsilsesquioxane, Disodium Phosphate, Sodi-um PCA, Urea, Isohexadecane, Mica, Silica Silylate, Cetearyl Methicone, Steareth-2, Silica Dime-thyl Silylate, PEG-10, Polyester-1, Pentylene Glycol, Steareth-21, Glyceryl Polyacrylate, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77492), (CI 77491), (CI 77499).
  Dermalogica1Dermalogica3

Pohjustajan koostumus on valkoista, sellaista mikrohiekkamaista, jäykähköä voidetta. Sitä suositellaan levitettävän herneenkokoinen nokare, mutta minulla tuotetta menee vähän enemmän. Koen, etten vaan saa niin pientä nokaretta millään riittämään koko kasvoille! Tuote levittyy hyvin, mutta tavallaan jähmeästi. Aivan kaikkien meikkipohjien alla tuote ei ole toiminut optimaalisesti, mutta suurimman osan kanssa olen käyttänyt tuotetta ongelmitta. Pohjustaja pitää meikin hyvin paikallaan, ja tuo meikkiin kestävyyttä. Kun pohjustajan alle levittää optimaaliset kosteustuotteet, sitoo pohjustaja kosteutta ihoon. Jos vielä puffaan irtopuuterin iholle vipalla, meikki kestää helposti kellon ympäri!

Ostaisinko kuitenkaan pohjustajaa uudelleen? Voi olla, että en. Hinta on ehkä kuitenkin sellainen, että mietin uudelleen ostamista kaksi kertaa. Tai voi olla, että seuraavaksi hankin SkinPerfect Primerin, sillä saatan tykätä siitä himpun verran enemmän sen moniulotteisuuden vuoksi.

10 Kommentit

  1. Arvostan kyllä tällaisia tuotteita, joilla on useampikin funktio, mut senhän sä tiesitkin. ^_^Mä en ole koskaan käyttänyt tätä primeriä, voitko kuvitella? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Niin tiesinkin ^_^ On mahtavaa, ettei meikit ole vaan pelkkiä "meikkejä" :) Ja hih, mutta niin se menee, ei kaikkea ehdi kokeilla :D Sun täytyy pyytää tästä näyte, luulen että voisi tykätä. Ootko kokeillut sitä toista Dermalogican primeria kuitenkin?

      Poista
  2. Olen halunnut kokeilla tätä mutta hinta on ollut jarruna. Mielenkiintoinen tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta on kyllä aikamoinen käsijarru, mähän ostin tän muuten I love me -messuilta, kun tää oli tarjouksessa, en vaan enää muisat tarjoushintaa :D Mutta olen tykännyt, ja voisin hyvinkin ostaa toistekin :)

      Poista
  3. Vaikuttaa aikas hienolta tuotteelta, mutta hinta on niin tyrmäävä, että siihen se jää. Whu-Zhu-Yu -hedelmäuute kuulosta jännältä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta on kyllä aikamoinen, ja ymmärrän että tuote jää monella kaupan hyllylle :D Mä ostin tän tosiaankin I love me -messuilta, kun tää oli tarjouksessa. Mutta voisin ostaa toistekin, joskin varmaan päädyn seuraavaksi tuohon SkinPerfect Primeriin ( jonka suhteen sitten kyttäänkin tarjouksia..).

      Itsekseni vähän hihittelin tuolle Whu-Zhu-Yu -hedelmäuutteelle, en ole koskaan aiemmin sellaisesta kuullutkaan :D

      Poista
  4. Hyvä tietää tästä. Olen aikaisemmin käyttänyt Dermalogicaa, mutta unohtunut viime vuosina, kiitos muistutuksesta😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Dermalogica osaa tehdä meikinpohjustustuotteet, mulle ei valitettavasti heidän muut ihonhoitotuotteet ole sopineet optimaalisesti :( Tosin pitäisi antaa uusi mahdollisuus, voihan olla että iho on vain silloin ollut niin sekaisin..

      Poista
  5. Tämä löytyy ja olen tykännyt kovastikin, hyvin peittää laajentuneet ihohuokoset. En ole huomannut etteikö toimisi omilla kasvoilla meikkivoiteen alla, mutta viime ajat olenkin käyttänyt kahta eri meikkivoidetta yhdessä jo pitkään. Tuoksu on aika jännä, hieman lääkemäinen, mentholi.

    Ihanaa uutta viikkoa Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jotkut meikkipohjat rullasivat tän kanssa, mutta suurin osa on toiminut ihan moitteettomasti! Omasta mielestäni tuoksu on tosi mieto, mutta kun sanoit tuon metholin niin joo, jotain raikasta siinä on. Mutta ihana tuote, ja jossain vaiheessa varmaan ostan lisääkin, mutta seuraavaksi varmaan tuota suosikkiani kuitenkin :)

      Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinullekin <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow