In this Light

Kauneusblogi

Luku 779 - Darphin ja seerumiyllätys

Darphin1

Kuinka monelle teistä on Darphin tuttu? Itse kuulin siitä ensimmäisen kerran vasta viime keväänä, kun huomasin Emotioniin ilmestyneen uuden, raikkaan näköisen tuotemerkin. Päädyin tutkimaan tuotteita mutta niiden ollessa hintavahkoja en ihan heti ollut kauppaa tekemässä. Viehätyin raikkaasta, klassisen minimalistisesta ulkonäöstä! Darphin onkin ranskalainen hoitolasarja jolla on jo pitkät perinteet. Merkki luottaa aromaterapiaan sekä kasviuutteisiin, mutta luonnonkosmetiikkaa nämä eivät ole. Päädyin aina Emotion käynneilläni merkin hyllyn äärelle ja kesällä ostinkin ensimmäisen Darphin tuotteeni, Intensive Skin-Hydrating Serum -kosteusseerumin ( n. 54 € / 30 ml ).

  Darphin8

Kosteusseerumi on pakattu minun mielestäni ylelliseen lasipulloon. Toistan itseäni mutta rakastan näitä pakkauksia! Mutta onko seerumi rakkauteni arvoinen? Seerumin koostumus on sellaista, millaiseksi olen aina seerumin koostumuksen kuvitellut, ennen kuin niitä aloin käyttämään. Vesimäinen koostumus hulahtaa ihoon näpsäkästi. Seerumin mainostetaan olevan optimaalinen kosteuslisä hoitovoiteen alle mutta myös meikin alle. Tehoaineina on kosteutta sitovaa ja ihoa pehmentävää ureaa, mutta löydän incistä kahta eri hyaluronihappoakin, sekä hyviä iholle kosteutta sitovia aineita kuten trehalosen sekä sodium pca:n. Granaattiomenauute on taas antioksidantti. Seerumi onkin täynnä aineita, joita ihonhoidossa fanitan!

Seerumin tuoksu on mieto, eli aina aromaterapia ei automaattisesti tarkoita kaivolta kirkolle tuoksua. Mutta mitä tykkäsin seerumista? Voin sanoa, että tässä tapauksessa ulkonäkö antoi hyvän lupauksen ja tykästyin seerumiin toden teolla! Ihan alkuun koin, että seerumi tuntui jotenkin liian heppoiselta. Mutta ihonhoito vaatii sinnikkyyttä ja huomasin pitkässä juoksussa ihoni kosteustasapainon olevan älyttömän hyvän. Pintakuivuus on tiessään, vaikka olen käyttänytkin viime aikoina todella paljon BHA-happoja ja muutenkin kuorinut ihoani enemmän. Hoitovoiteena minulla on ollut Bakelin P-Lipic, joka on toiminut seerumin kanssa hurjan hyvin yksiin.

Käytän seerumia iltaisin mutta on se löytänyt tiensä ihonhoitooni useampana aamunakin. Meikin alla tuote onkin huippu! Se imeytyy niin vikkelästi, että sen jälkeen on iholle helppo levittää seuraavat hoitotuotteet. Olen oikeastaan vasta viime vuosina alkanut käyttää seerumeita myös aamuisinkin, vaikka ihan joka aamu en niiden pariin ehdikään. Toisaalta olen huomannut viimeisen puolen vuoden aikana onnistuneeni nopeuttamaan aamurutiineja ja täten saanut nipistettyä enemmän minuutteja ihonhoitoon.

Onko Darphin sinulle tuttu merkki?

10 Kommentit

 1. Darphinin tuotteita en ole tainnut käyttää. Olen niitä jossain hoitolassa nähnyt joskus aikoja sitten, mutta ei jäänyt ainakaan silloin mieleen mitenkään erityisemmin. Aromaterapiakin on jäänyt vähän etäiseksi asiaksi.
  Aika harvoin Darphin tulee blogeissakaan vastaa, minkä takia onkin mukava lukea sun kokemuksista. Seerumipullo on todella nätti ja houkuttelee hypistelemään;)
  "Kaivolta kirkolle", heh, ymmärrän;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tosiaankin huomasin nämä ekan kerran vasta Emotionissa :) Mutta täytyy jatkossa kokeilla merkiltä jotain muutakin :) Darphiniin ei kyllä blogeissa ole kovin paljoa törmännyt.

   Ihanaa alkavaa viikonloppua! ^_^

   Poista
 2. On nimeltä tuttu ja joskus olen saattanut muutamaa tuotettakin käyttää, mutta minulle ei ole jäänyt niistä mitään mielikuvia, tosin siitä on jo aikaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Sitä se välillä teettää, kun merkkejä on niin paljon ja tuotteita tulee paljon kokeiltua :)

   Poista
 3. En ole tällaisesta merkistä kuullut. Seerumi kuulostaa hyvältä.
  Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että merkki on aika monelle vieras. Seerumi oli mukava tuttavuus! Ihanaa alkavaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Ehkä noin 3-vuotta sitten hankin muutaman Darphinin tuotteetn ja tykkäsin todella paljon ja jäi ylellinen mielikuva. Miten on myös mielikuva, että silloin olisi ollut hoitolasarja ja jee jos nyt saakin ihan Emotionilta. Tuo seerumipullo on kyllä todella soma <3

  Ihanaa päivää Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, että joku on sarjaa kokeillut ja tuotteista tykännyt :) Mä luulen, että jatkan merkkiin tutustumista jossain vaiheessa. Pullo on soma kuin mikäkin<3

   Ihanaa alkavaa viikonloppua <3

   Poista

Lähetä kommentti

Follow