In this Light

Kauneusblogi

Luku 778 - Isadoran syksyn ihanin tuote on kiireisen meikkaajan unelma sekä kulmat kuosiin!

Isadora2

Postaus sisältää pr-tuotteita 

Sain Isadoran tämän syksyn Autumn Legends -meikkikokoelman tuotteita blogin kautta testiin ja tuotteista erottui yksi tuote ylitse muiden, Blush & Go draping wheel ( suositushinta 29,90 € )! Isadorallahan on valikoimissaan iso, pyöreä paletti jonka teemat vaihtelevat sesongittain. Monta kertaa paletti on sesonkituote, eli myynnissä rajoitetutun ajan. Niin on tämäkin Blush & Go draping wheel. Tämän syksyn kokoelma hakee inspiraationsa 70- ja 80-luvuista. Jos seuraatte muotia huomaatte muodissa olevan hyvin hippihenkisten, jopa mustalaistyylisten vaatteiden jotka huokuvat boheemiutta, näyttävyyttä ja loistavat kilpaa ihanien kukkabrodeerausten kanssa. Isadoran Autumn Legends -syysmeikkikokoelma on kuin tehty tällaisille tyyleille, sillä meikkikokoelma noin yleisesti ottaen on täynnä upeita punaisen eri sävyjä ( ja punainen, se onkin tämän syksyn muotiväri!).

  Isadora5Isadora9

Poskipunapaletissa on viisi eri lokeroa, joista yksi on korostusväri ja neljä muuta ovat poskipunasävyjä. Marc Jacobs toi jo viime vuonna kaikkien huuli..siis poskille 80-luvulta inspiroituneen draping-tekniikan, jossa poskipunaa levitetään reippaasti ohimoille asti. Draping-tyylin voi tehdä myös hillitystikin. Mutta paletin sävypareista yksi on selvästi koralliin vivahtavia persikkapinkkejä ja toinen ruskeaan vivahtavia persikkapinkkejä. Sävyparissa on aina mukana mattaisempi sekä hohtavampi poskipunasävy. Mattaisemmalla muotoillaan poskipään alareuna, ja hohtavampaa on tarkoitus sutia poskipään yläreunaan.

  Isadora11.1Isadora11.3

Poskipunat levittyvät hyvin, kestäen kasvoilla mainiosti ja tuo korostussävy, se vasta upea onkin! Levitän sen litteällä meikkivoidesiveltimellä jolloin sen hehku pääsee vielä paremmin oikeuksiinsa kuin pehmeällä poskipunasiveltimellä levitettynä. Huomaan korostustuotteiden tuovan kasvoille upeasti valoa sekä tiettyä pirteyttä, mutta jonain aamuina olen niin kiireinen, että jätän suosiolla korostuspuuterin kaivamatta esiin. Poskipunasta sen sijaan en koskaan luista. Siksi tämä paletti onkin mahtava, sillä kiireessäkin tulen varmemmin sipaisseeksi hehkua kasvoille, kun hohtotuote löytyy samasta paletista poskipunien kanssa! Teen monta kertaa niin, että levitän paletin tummempaa mattaista koko poskipäälle, posken omenakohtaan sipaisen tuota vaaleampaa mattaista sävyä ja sipaisen vaaleampaa hohtavaa poskipunaa tummemman poskipunan yläpuolelle, poskella siis.

  Isadora12.13Isadora12.5 Isadora44

Pr-lähetyksen mukana tuli vielä Isadoran kulmakynä, Sculptig Brow Pen Waterproof With Brush ( 14,90 € / 0,2 g ) , sävyssä 82 Medium Brown. Sillä on myös meikattu ylläolevan meikin kulmakarvat ( ja poskilla on draping wheel -paletin sävyjä ). Käytin pitkään teroitettavia kulmakyniä, koska niissä hinta-laatusuhde on ollut moitteeton mutta nyt olen viime aikoina löytänyt nämä tällaiset, teroittamatta käyttövalmiit ns. automaattikulmakynät. Se pieni ekoihminen minussa miettii sitä, kuinka paljon näistä tulee enemmän roskaa verrattuna teroitettaviin kyniin ( joista toki myös tulee roskaa ). Mutta minun on myönnettävä, näillä saa monta kertaa paljon skarpimpaa jälkeä aikaan! Varsinkin jos on tarvetta piirtää kulmakarvat esille, näillä saa puukyniin nähden paljon skarpimman lopputuloksen. Kulmakarvatrendihän on viime vuosina suosinut näyttäviä kulmakarvoja ja siihen tämän tyyliset kulmakynät ovat omiaan.

Isadoran automaattikulmakynän koostumus ei ole kova, mutta ei liian pehmeäkään. Sillä on helppo muotoilla kulmakarvat kuosiin. Tämän kynän kanssa suosin suhteellisen luonnollista kulmakarvojen muotoa. Omat kulmakarvani tarvitsevat pientä ns. rajojen yli piirtämistä, sillä karvani eivät kasva ihan optimaalisesti. Silloin suosittelen lämpimästi puuteroimaan kulmakarvojen ihon, jolloin kulmakynä tarttuu paremmin ihoon. Kulmakynä on vedenkestävä, mutta itse olen saanut pestyä sen pois ihan puhdistusvoiteellakin. Kulmakynä kestää kulmissa hyvin, jos on vain tehnyt pohjatyöt kunnolla.

Isadoraltahan on tullut hurjasti muitakin uutuuksia, mutta kerron niistä vielä erikseen. Autumn Legends -syysmeikkikokoelma onkin jo tullut kauppoihin ja jos tuo Blush & Go draping wheel kiinnostaa, kannattaa olla nopea sillä huomasin ainakin yhdessä ostopaikassa niiden kohdalla jo aimon loven telineessä!

Tuotteet pr-näytteitä

16 Kommentit

 1. Tuo poskipunapaletti on ihana! Vielä kun oppisi käyttämään sitä yhtä hienosti kuin IsaDoran promokuvissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana ^_^ Mä ajattelin itse testailla sitä vielä niin, että sutisin illalla ennen iltapesua kunnon poskipunaöverit sillä, niin samalla ehkä oppisi vielä paremmin sijoittamaan punan poskille ^_^

   Poista
 2. Tuo poskipunarulla on oikeesti ihan mielettömän ihana <3 Värit on täydelliset ja pigmentti hyvä, tykkään myös ihan mielettömän paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaikin puolin toimiva tuote! Pitäisi kokeilla sitä silmämeikkiinkin :)

   Poista
 3. Mä oon lukenut tosta poskipunapaletista nyt ihan liikaa kehuja ihan liian monesta blogista, toi on ihan pakko käydä ostamassa! <3 Paletin sävyt on tosi kauniita ja mun mielestä on tosi kiva, että sieltä joukosta löytyy myös yksi korostussävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D No mutta jos ostat tuon, et varmasti pety <3 Korostussävyn löytyminen on tosi kiva juttu, luulen että tästä tulee mun matkustusposkipunapaletti :D

   Poista
 4. Tuo Blush&Glow on syyskokoelman helmi ja aika vahva tunne, että se päätyy elokuun kk suosikkeihinkin, sillä olen hurmuna siihen. <3

  Ihanaa sunnuntaita Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana tuote! Luulen, että päätyy mun syksyn suosikkeihin ^_^

   Ihanaa sunnuntai-iltaa myös sinulle <3

   Poista
 5. Todella kauniin hehkun saa Blush&Glow:lla kasvoillesi. Näytät upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ^_^ Ja haha, itselläni oli aavistuksen rönttä-fiilis tuona päivänä, johtuen ehkä ihon kukkimisesta :P

   Poista
 6. Kaupassa katselin tätä kokoelmaa, ja poskipunapaletti oli se joka kiinnitti huomioni. Tykkään näistä sävyistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poskipunapaletti on mahtava, ja tykkään myös kokoelman kynsilakoistakin :) Sävyt ovat tänä syksynä upean dramaattiset <3

   Poista
 7. Kauniit poskipunasävyt:)
  Munkin pitää kokeilla tuota sun tekniikkaa eli tumman, vaalean ja hohtavan poskipunan sijoittelua optimaalisiin kohtiin:) . Kiva idea:)

  Ihanaa sunnuntaita S<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä useimmiten pyrinkin laittamaan vähintään kahta eri punaa poskille, ja tällä paletilla voi laittaa vaikka neljääkin sävyä, hih :D Punien sijoittelu vaatii itsellänikin vielä opettelua, pitäisi aina iltaisin ennen meikkien poispesemistä harjoitella ^_^

   Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

   Poista
 8. Nätiltä näyttää poskipuna ja sinä! Vähän ehkä himottelisi tuo Isadoran wheel. Minä olen aina sutinut poskipunaa myös ohimoille. Mutta mä olenkin kasariteini. :-D En tosin tiennyt (tai tiedostanut), että se on joku kasarijuttu. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, itselläni oli aavistuksen rönttä-fiilis tuona päivänä :D Tämä paletti oli mun mielestä se kokoelman ihanin juttu ^_^ Mä olen vasta viime kesänä sutinut punaa ohimoille saakka :D Tykkään överistä poskipunasta, vaikka aina se ei välttis toimi :) Ja se optimaalisin paikka ohimopunalle vielä hakee paikkaansa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow