In this Light

Kauneusblogi

Luku 777 - Sotkuiset huulet meikissä!

Messylips10 Messylips1

Olen jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla Messy Lips -huulimeikkiä. Ideana on siis se, että huulet näyttäisivät huolettomilta, sellaisilta "huulet rohtuneiksi pussatuilta ilman että ne olisivat rohtuneet". Tämä meikkityyli on sellainen, jonka kokeilemisen säästän suosiolla vapaapäivään!

Huulimeikin väriksi päätin valita klassisen punaisen, koska koin tämän tarvitsevan kunnon kontrastia. Nudemmalla sävyllä "messyisyys" ei niin erottuisi vaan katoaisi helpommin huulten rajoihin. Huulimeikin päätin lopulta toteuttaa Revlonin Ultra HD Matte Lip Color -huulipunalla. Jos käytte lukemassa aiemman postauksen huomaatte, että tuotteella saa tarvittaessa upean skarppiakin jälkeä aikaan! Mutta Revlonin punassa on tätä lookkia varten helppo koostumus.

Itse huulimeikin tein niin, että levitin aluksi punan koko huulille, kuten normaalisti huulet punaisin. Sen jälkeen otin topsipuikon ja kävin huulten rajat läpi, häivyttäen punaa huulten rajan yli. Kermaisen moussemainen koostumus levittyi hyvin rajojen yli ja sitä oli helppo työstää.

  Messylips5Messylips2 Messylips7

En ole aivan varma, tykkäsinkö huulimeikistä. Tavallaan tykkään huulimeikin modernista otteesta, mutta huomaan sisältäni löytyvän pienen meikkikonservatiivin mitä tulee omaan meikkaamiseeni. Tämä oli ensikokeilu ja luultavasti seuraavaksi testaan niin, että käytän useampaa tuotetta. Mutta koin huulimeikin olevan sen verran modernin, että pidin muun meikin hyvin simppelinä. Tai siis, omaan silmääni näyttävä silmämeikki olisi ollut liikaa. Meikkivoiteena minulla taisi olla Clarinsin ihana meikkivoide, jonka puuteroin NYXin HD-irtopuuterilla, poskipunan sävyn ehdin jo unohtaa! Silmiin laitoin vain ripsivärin sekä tein ruskealla rajauksen. Levitin ruskeaa rajauskynää myös kevyesti alaluomen ripsirajaan.

Mutta tosiaankin, aion ehdottomasti kokeilla tätä toisenkin kerran - meikkikonservatiivisuudestani huolimatta!


10 Kommentit

 1. Mä en osais olla, tekis mieli heti korjata. :D Kaikkea ne keksii. Mut toi punan väri sopii sulle ihan mielettömän nätisti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No haha, kun näin nämä kuvat tuli mullekin tunne korjata meikki asap :D Ja tosiaankin ihan vapaapäivän juttu, en töissä voisi ikinä kuvitella tällaista lookkia :D Punan sävy on kyllä niin ihana, tykkään ^_^

   Poista
 2. Mä tykkään! Sulla kyllä näyttää tosi hyvältä tän sävyiset huulipunat (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiesinkin, että sä tykkäisit :) Tuon säyiset punat toimii mulla jostain syystä tosi hyvin!

   Poista
 3. Mä en pystyisi tohon, vaan mua häiritsisi koko ajan "messyisyys" . Muutenkin huolittelen huulia pitkin päivää semi-neuroottisesti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä olo oli vähän messyinen, hih :D Kyllä mä ihan ihmisten ilmoilla liikuin, en muista tuliko pitkiä katseita ^_^ Joskus harmittaa kun huomaa esim. vessassa käydessä punien olevan jotenkin kökkööntyneen tms., kun itse en pääse huulimeikkiä aina ihan optimaalisesti korjaamaan. Siksi vaadinkin huulipunilta paljon :D

   Poista
 4. Musta tuntuu, että mun huulet on aina meikattu näin, vahingossa :) Näyttää hyvältä ja tuo punan väri on täydellinen sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Punan sävy on kyllä ihana, tykkään! Ja varmaan kokeilen tätä lookkia jollain toisillakin tuotteilla vielä :)

   Poista
 5. On kyllä vähän silmää häiritsevä lopputulos, vaikka idea aika mielenkiintoinen onkin! Mä kyllä nään tän heti jollain raisulla violetilla tehtynä siten, että parina on viimeisen päälle tehty, näyttävä silmämeikki ja virheetön mattameikkipohja vahvoine contoureineen! Pakko ehkä testata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä, haluasin nähdä sellaisen meikin :)!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow