In this Light

Kauneusblogi

Luku 804 - Marc Jacobs Beauty, shine is my favourite color

huulikiilto


Kirjoitin alkusyksystä huulikiiltojen uudesta tulemisesta ja kun teimme matkan Tukholmaan mielessäni oli yksi tuote; Marc Jacobs Beautyn Enamored Hi-Shine Gloss Lip Lacquer. Sain Keyword Love -Jonnalta hyvän sävyvinkin, mutta valitettavasti en löytänyt juuri sitä sävyä Tukholman Sephorasta. Olen huulikiilloissa tykästynyt vaaleampiin, nude-henkisiin sävyihin, sillä mielestäni ne toimivat kiilloissa parhaiten. Kunnon värit säästän huulipuniin!

Mutta huulikiillot tulivat Marc Jacobs Beautyn valikoimiin vuonna 2015. Marc mainitsi mainosvideolla, kiillon olevan hänen lempivärinsä. Ja hänen luomansa huulikiilto on uudelleen keksitty huulikiilto, tai voisiko sanoa, huulikiillon uusi tuleminen! Eli näiden puheiden jälkeen on lupa odottaa jotain aivan upeaa ja mahtavaa!

  Pretty Thing

Marc Jacobs Beautyn huulikiilto tulee upeassa, minimalistisessa pakkauksessa. Aa että, rakastan Marcin tuotteiden designia! Pakkauksissa on vain kaikki kohdallaan. Ne ovat raikkaita, klassisia mutta niissä on tiettyä hupsua twistiä. Huulikiillon pakkaus on muuten painavahko. Se ei ole mikään rimpula!

  Marckiilto10


Ostamani huulikiillon sävy on 318 Pretty Thing. Marcin sivuilla olevan tiedon mukaan sävy on muted rose. Sävy on kaunis, vaalea murrettu roosa. Siinä on tietynlainen persikkainen vivahde!
Huulikiillossa on raikas, minttuinen tuoksu. Huulikiiltoa markkinoidaan "triple shine complex" sekä "shine luke 30 coats of lacquer" -lausahduksin. Kiillon ansiosta huulet näyttävät täyteläisemmiltä ja kiilto lupailee olla tahmaamattoman tuntuinen huulilla.
  marckiilto1.3 marckiilto1.9 huulikiilto

Ihan aluksi, paidallani olevat valkoiset pisteet ovat rullautunutta meikkipohjaa..huomasin paitakatastrofin vasta siinä vaiheessa, kun esikatselin kuvia tietokoneen ruudulta..olisin toki voinut rajata kuvat toisin, mutta tykkäsin siitä että paidan pääntie jää juuri ja juuri näkyville. Mutta takaisin asiaan. Olen aivan hurmaantunut huulikiillon sävyyn, se lukeutuu ehdottomasti "my lips but better"-sävyihin. Ja sävy on kuin luotu 60-luvusta inspiroituneisiin meikkeihin! Huulikiillon kiilto on upea ja tykkään huulikiillon tunnusta huulilla. Se ei ole liian tahmainen, mutta samalla koostumus on sellainen, ettei se ihan heti huulilta katoa.

Mikään tuntikausia kestävä tuote huulikiilto ei noin yleisesti ottaen ole mitä tulee huulimeikkikonseptiin. Sävy säilyy huulilla tunteja, mutta jos huulimeikin haluaa pysyvän intensiivisenä, täytyy kiiltoa lisäillä aikaisemmin kuin huulipunaa. Tykkään ehdottomasti rajata huulet tämän kiillon kanssa. Kiilto toimii ilman rajaustakin, tottakai, mutta omasta mielestäni viimeistellympi lopputulos tulee rajauksen kanssa. Vaaleat sävyt saattavat muuten helposti kadota, hukkua kasvoihin ilman huultenrajausta.

Huulikiilto ei ollut mikään ilmainen, tai edes edullinen tuote. Se maksoi muistaakseni euroihin muunnettua vähän alle 30 euroa. Myönnän olevani meikkien suhteen impulsiivinen, ja koska Marc, suostuin pulittamaan summan silmääkään räpäyttämättä. Ja luultavasti tulen jossain vaiheessa hankkimaan lisää Marcin huulikiiltoja, edelleenkin Sugar Sugar sävy kaihertaa mieltäni!

Oletko kokeillut Marc Jacobs Beautyn huulikiiltoja? Vai ovatko kiillot edes mieleesi?

14 Kommentit

 1. Näitä kiiltoja en ole testannut, mutta arkena tykkään käyttää huulikiiktoa.
  Ihanaa tiistaita sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulikiito onkin ihana ja helppo tuote arkeen :) Ihanaa torstaita! <3

   Poista
 2. Hyvä sävy:) Huulikiiltoja käytän tosi vähän, mutta ehkä sekin päivä koittaa, että niitäkin alkaa haluamaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan tykkääväni huulikiilloissa tällaisista nudeista sävyistä :) Mäkään en vielä vuosi sitten olisi kuvitellut, että innostun huulikiilloista :D

   Poista
 3. Kaunis kiilto. :) Jos et olisi sanonut paidasta, mä olisin vaan kuvitellut, että noi on jotain glitterihileitä, mitkä kuuluu siihen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha olisi pitänyt olla vaan hiljaa :D No ei vaiskaan, ihan hauskahan se on jälkikäteen huomata "fail" :D

   Poista
 4. Tälläiset suloiset huulikiiltosävyt ovat ihania, tykkäisin varmasti itsekin :)

  VastaaPoista
 5. Älyttömän nätti sävy, tuollainen minkä voi aamulla nopeasti vaikka vain sipaistakkin huulille :) Itse tykkään huulikiillolla hipoa oikein huulien rajoja, se luo efektin ”täyteläisemmistä” huulista, mut täytyykin kokeilla tuota rajaamista huulikiiltojen kanssa joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää onkin siitä kiva, että voi lennossa lisäillä huulille :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla rajausta! Mulla ehkä ikä alkaa painaa ja muutenkin se huulten oma raja tuntuu niin epäselvältä, ilan rajausta kiilto helposti katoaa kasvojen rajaan :P

   Poista
 6. Oikein kaunis huulikiilto! ♥ Ja paidan pilkut olisin itse ohittanut siihen kuuluvana kuviointina, jos et olisi maininnut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja haha, nyt kun pari on kommentoinut noita paitaan kuuluvina pilkkuina niin nyt mäkin näen ne niin ^_^

   Poista
 7. Kiva olisi kyllä saada hieman sellainen pysyvämpi huulikiilto, huomaan kyllä, että kiiltoja joutuu lisämään vallan alvariinsa. Tuossa on ihan täydellinen sävy omaan makuuni ja muutenkin Marc Jacobsin meikkien tyylikkään yksinkertainen ulkoasu kolahtaa. Joten kiinnostuin. <3

  Ihanaa viikonloppua Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiilloissa on kyllä se huono puoli, etteivät ole yhtä kestäviä kuin huulipunat. Näissä vaaleissa sävyissä "rapistuminen" on onneksi huomaamattomapaa kuin räiskyvissä kiilloissa :D MArcin meikkien ulkoasu kolahtaa, ne ovat niin kauniita! <3

   Ihanaa alkavaa viikkoa, muiskuja!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow