In this Light

Kauneusblogi

Luku 811 - Kiva - kamala, lemppari - inhokki

Sarin ja Jusun blogeissa oli niin hauska haaste, etten voinut olla tarttumatta siihen! Minusta on hauska välillä vastata ihan satunnaisiin kysymyksiin, ja rakastan lukea näistä muidenkin blogeista. Aina oppii jotain uutta! Nyt te saatte tietää minun lempparit ja inhokit!

2017-11-16_01-05-48

Kamalin ruoka?

Olen aika kaikkiruokainen, mutta sellainen omituinen perinneruoka isovanhempieni ajoilta ei kiitos. Esimerkiksi klimppisoppa, tai makanoorivelli..juu, ei uppoa! Ja en voisi kuvitella syöväni hyönteisiä. Ajatuskin puistattaa!

Herkkuruoka?

Kehtaanko tunnustaa? Hampurilaiset :D Jos kehtaisin, enkä olisi terveystietoinen, vetelisin varmaan hamppareita joka päivä, haha! Onneksi en niin kuitenkaan tee. Toinen suosikkiruokani on meksikolainen ruoka. Se ei vaan voi mennä pieleen! Varsinkin quesadillat itse tehdyllä quacamolella ja salsalla, kera papumuhennoksen, ovat nam!

2017-11-16_12-54-42

Kahviherkku, jolle sanon ei?

Keksit. Ja varsinkin sellaiset puisevan, kuivakan oloiset keksit :D

Kahviherkku, jolle sanon kyllä?

Noudatan nykyään gluteenitonta ruokavaliota, ja se on rajoittanut herkkujen syömistä roimasti. Nyyh munkit ja wiinerit, minulla on niin ikävä teitä! Nykyään useimmitenkin nautiskelen kahvin kera suklaata ( mutta en ihan mitä tahansa, ihan muutamaa tiettyä vaan, koska en oikeastaan tykkää suklaasta ), tai jäätelöä. Lohilolla on muuten mahtavat proteiinijäätelöt, joiden ravintosisältöä on ilo lueskella! Ja saatanpa joskus jonkun gluteenittoman pullan jostain repäistä. Mutta valitettavasti itse leivotuista gluteenittomista pullista tuli sämpylöitä, huokaus en tiedä ehkä ne täytyy joku heikko hetki ( eli kun kaapeissa ei ole mitään hyvää ) napaansa vetää :D

Telkkariohjelma, jota en katso?

No on hyvin paljon televisio-ohjelmia, mitä en katso :D Mutta kilpailut, lauluohjelmat..saippuasarjat.

Telkkariohjelma, jota katson?

Katson lähinnä dokumentteja, Yle Teema on paras! Varsinkin musiikkiin keskittyvät dokumentit ovat mahtavia, tai pop-kulttuuriin, muotiin. Mutta rakastan myös yhteiskunnallisia aiheita, historia, politiikka..Docventures sai minut keskiviikkoisin television äärelle. Televisiosarjoista uppoaa eniten sellaiset vähän vinksahtaneet rikossarjat/draamat, kuten Twin Peaks ja True Detective.

2017-11-16_12-56-14

Inhokkisää?

Tihkusade, joka sataa viistosti suoraan kasvoille:D Ja sellaiseen kylmän, koleaan ilmaan yhdistettynä..silloin se menee luihin ja ytimiin.

Lempisää?

No aurinkoinen ilma, tietty! Ei edes tarvitse olla mitään megalämmintä, kyllä se auringonpaiste lämmittää mieltä niin marras- ja joulukuussakin :)

Mun pakkaskelien reippailumyssy?

Uhana Designin villapipo <3


2017-11-16_12-52-17

Paras musiikki?

Nyt päästään asiaan..olen musiikin suhteen hyvin kaikkiruokainen. Mutta rakastan nykyään eniten maalailevaa indie-poppia, jossa on shoegaze-fibat. Rakastan myös konemusiikkia. Esim. Chromatics, The National, Tensnake, Raveonettes, The Cure..

Kamalin aika vuorokaudesta?

Aamut. En ole yhtään aamuihmisiä! Jos saisin päättää, heräisin aina 9-10 :D Stressaan, jos pitää herätä ennen seitsemää. Joskus on täytynyt herätä jo puoli viideltä ja voin vannoa, edellisenä yönä ei silloin saa kunnolla nukuttua :D

Ja se paras aika?

No oikeastaan kaikki kello 11.00 jälkeen :D Silloin tuntuu, että olen kunnolla herännyt.

Tästä menetän hermot?

Minulla on itseasiassa aika pitkä pinna, mutta epäreiluudesta taidan nähdä eniten punaista. Ja liikennetörttöilijät. Kerran bensapumpulle vuoroani odottaessani jouduin yhden Audi-miehen kiilaamaksi ja hän vielä kehtasi vastata todella röyhkeästi, vedoten kuinka kiireinen ja tärkeä ihminen hän on, kun mainitsin hänelle etuilusta. Lopulta homma meni niin, että pääsin lähtemään tankilta tätä miestä aiemmin ja myönnän, saatoin vähän nauraa vahingonilosta :D

Tästä rauhoitun?

Kupillisesta kahvia. Siitä, että pääsen läppärin äärelle kirjoittamaan blogipostausta. Metsässä käveleminen rauhoittaa myös. Sinne on hyvä suunnata, jos mieli käy ylikierroksilla.


2017-11-16_12-50-13

Mun huonoin mieliala?

Silloin, kun olen apea ja surullinen. Ja turhautunut mieliala saa minut joskus äksyksi. Mutta onneksi lepyn aika nopeasti :D

Paras mieliala?

No ilo, tietty. Kun naurattaa :D Kunnon naurut vievät murhetta mennessään, uskon naurun terapeuttiseen vaikutukseen :)

Kodin turhake?

Sellainen laite, mikä vie kaapissa tilaa eikä sitä käytetä :D Esimerkiksi meillä on fancy kahvikone ja vohvelirauta sellaisia. Syksyllä tulikin siivottua keittiön kaapit ja laitoin kiertoon todella paljon astioita ja keittiötarvikkeita. Niin paljon vähemmällä tulee toimeen! Ja esim. kun vedenkeittimemme meni rikki, emme ostaneet uutta enää tilalle. Se aiempikin oli tullut lahjana.

Paras tavara?

Kahvinkeitin. Ilman kahvia en todellakaan pääsisi sängystä ylös :D Ja tietokone mahdollistaa ihanan harrastuksen! Mutta Bamix eli sauvasekoittimien ehdoton kuningatar on laite, josta en todellakaan suostu luopumaan. Sillä saa smoothiet jne. käden käänteessä tehtyä :)

Vaate, jota en suostu laittamaan ylleni?

Nyt tuli paha. Jotkut epäedustavat housut? :D En myöskään viihdy spagettiolkaimisissa vaatteissa, vaan tykkään peittää käsivarsia. Tai vähintääkin olkapäät!

Vaatteet, joissa viihdyn?

Mekot <3 Ja hame plus joku väljähkö yläosa on myös minun uniformu :)

Haju, jota en kestä?

Haha, saanko sanoa? :D Jos esim. jossain julkisessa tilassa tulee vastaan shaibaa esim. lattialla, saan lähes välittömästi oksennusreaktion - varsinkin jos se vielä ihan oikeasti tuoksahtaa :D

Paras tuoksu?

Rakastan kukkien tuoksua! Ja kahvin tuoksu on myös ihana. Tuuletetut petivaatteet ovat myös tuoksu, jota jään nuuhkimaan.

2017-11-16_12-51-14

Kamalin luonteenpiirre ihmisellä?

Epärehellisyys, liiallinen itsekkyys jossa mennään koko ajan oma napa edellä, Pieni itsekkyys on hyvästä, siis että esim. pitää puoliaan jne., ei annan toisten talloa mutta liiallinen taas ei todellakaan!

Mukavin luonteenpiirre ihmisellä?

Ystävällisyys, rehtiys.

En haasta ketään erikseen, mutta tästä saa ottaa kopin. Tuliko uusia asioita minusta esille? :)

22 Kommentit

  1. Hehee, ei sitten tullut eilen puhetta, että molemmat postataan tää tänään. :D Noi lauluohjelmat tuntuu olevan monelle paha sulattaa, itselle kans.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😀😀😀Eikä mikä sattuma! Mä muuten huomasin, että multa jäi yks kohta vallan puuttumaan 😆

      Poista
  2. Kiva, kun teit tämän:) Jotkut kohdat arvasinkin entuudestaan.
    Hampurilaiset, kahvinkeitin ja mekot, ne oli jo tiedossa;)
    Hyvä, että pistit Audi-miehen ruotuun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä oli niin hauska tehdä :) Ja hih, ollaan siis aika hyvin opittu jo toisemme tuntemaan ^_^

      Tuolloin mua kyllä niin sapetti, että oli pakko avata suu :D En enää tarkkaan muista, miten ihmeessä se tilanne lopulta meni niin, että mä pääsin nopeammin tankilta pois. Taisi tulla Audi-miehelle auton kanssa jotain ongelmaa tms. :D

      Poista
  3. Klimppisoppaa en muista maistaneeni, mutta kylläpä on ruokahalua herättävä nimi :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä! Tuostahan saa version, räkäklimppisoppa, joka taatusti takaa etten ikinä halua maistaa ko. ruokalajia :D

      Poista
  4. Mulla on ihan sama juttu, että heräisin mieluiten siinä 9-10 aikaan. Rakastan nukkumista ja minusta olisi ihan kauhea ajatus, jos tulisi joskus vaikka univaikeuksia, koska olen ihan tööt, jos en saa pariin yöhön nukuttua hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Univaikeudet saa ihan tööt olon, nukuin koko viikon tosi huonosti koska olin stressaantunut. Viime yö oli eka yö pitkästä aikaa, kun sain kunnolla nukuttua ja olo olikin ihan eri <3

      Poista
  5. Noista vastauksista saa kyllä aika hyvin selville millainen tyyppi on kyseessä :p Hyviä kysymyksiä siis!

    VastaaPoista
  6. Hei, olipa kiva haaste! Saatanpa ottaakin tästä kopin :)

    Tätä oli kiva lukea, moneen kohtaan pystyi samaistumaan! Esimerkiksi hyönteiset ja hampparit allekirjoitan myös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että oli kiva lukea, tätä oli hauska kirjoittaa :) Ja haha, hampparit..nam! :D Hyönteisiin..no, en vaan pystyisi maistamaan :D

      Poista
  7. Näitä on kyllä aina kiva lueskella ja kiva tietää myös mistä toinen tykkää ja mistä taas ei.
    Mukavaa torstai-iltaa Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä oli niin hauska kirjoittaakin :)! Ihanaa viikonloppua, Outi <3

      Poista
  8. Taas kiva haaste, aika vaikeita kysymyksiä osa!! Mutta inhokkihajukohdan allekirjoitan. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä oli hauska kirjoittaa ja aika hyvin näihin vastauskin löytyi :) Ja haha, mulla olisi tuohon hajuun liittyen yksi kauhukokemus, mutta en viitsi siitä sen enempää kertoa :'D :'D

      Poista
  9. Kiva postaus! Munkin inhokkisää on juuri sellainen ärsyttävä, viistosti satava tihkusää :D

    Tätä haastetta on näkynyt blogeissa jo sen verran, että voisin itsekin toteuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tee ihmeessä! :) Ja juu, tuo sää..yäks. Ja varsinkin kun nyt viime aikoina on tuollaista kasvoille vihvomaa tihkua tuntunut riittävän :P

      Poista
  10. Nää on kivoja postauksia! Meillä on pienestä asti mummulassa juuri syöty tuota makaroonivelliä ja se on ihan parasta! :D Harmikseni sitä ei ole enään kukaan tekemässä täällä.
    Menetän helposti hermot myös liikenteessä vaikka muuten mulla on pitkä pinna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta hyvä, jos joku siitä ruoasta tykkää :) Ja harmi, ettei sinulla enää ole sille tekijää :(

      Joo liikenne saa kyllä hermot menemään, mutta yritän tottakai olla niin, etten olisi se liikenneraivoaja :D Mutta jos joku etuilee noin härksisti, alan nähdä punaista.

      Poista
  11. Olipa kiva ja ollaan ihan samiksia aamujen suhteen ja päiväihmisiä, aamut ja illat njaah... :) Haha hyvä saipa kunnon näpäytyksen Audi-mies, vaikka häpeillen kerron, että Audihan se meikäläisen alla nykyisi on, mutta en ole ite valinnut, joten annettakoon anteeksi. :)

    Ihanaa viikonloppua Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä tykkään illoistakin, mutta parasta aikaa on tuo aamupäivä :)

      Ja ei se liikennekäyttäytyminen ole automerkistä kiinni, vaan siitä mitä pään sisältä löytyy :) Yhtälailla muidenkin automerkkien kuljettavat voivat olla epäreiluja :D Eli ei tarvi tuntea huonoa omaatuntoa! <3

      Ihanaa viikonloppua myös sinulle! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow