In this Light

Kauneusblogi

Luku 828 - Talvimeikkivoidesuosikkini!

Terrymeikki

Jos pikkuhiljaa lähdetään siirtymään blogissa kosmetiikan pariin! Luultavasti sisustuspostauksiakin on vielä tulossa, mutta välillä on hyvä intoilla muistakin asioista vaikka tällä hetkellä elänkin tiivistä kuherruskuukautta uuden kodin kanssa. Lupailin Instagramin puolella katsausta omaan talvimeikkivoidesuosikkiini, By Terryn Sheer Expertiin. Ja koska nyt on vielä talvisesonkia jäljellä, onkin hyvä tehdä katsaus tähän tuotteeseen!

  Terrym5Terrym11

By Terryhan on ranskalainen luksuskosmetiikkamerkki. Olen kokeillut merkiltä mm. hyaluronipuuteria, voidemaista poskipunaa, luomivärikyniä sekä huulipunaa. Joukossa on ollut niin hittejä, kuin myös aavistuksen huteja. Meikkipohjafriikkinä tietysti kiinnostuin merkin meikkipohjista ja meikkivoiteita tutkiessani Sheer Expert Foundation ( 46,10 € / 35 ml ) vaikutti meikkivoiteelta juuri minun makuuni. Sen kuvaillaan olevan kevyesti peittävä, mutta mattapinnan jättävä, kuitenkin valoaheijastava erityisen I.M.C®- teknologian myötä ja se sisältää kosteutta sitovaa hyaluronihappoa.Meikkivoide ei muuten sisällä alkoholia! Se olikin eräs tärkeä valintakriteeri. Meikkivoide on kevyesti hajustettu, siinä on vieno parfyyminen tuoksu. Meikkivoiteessa ei ole aurinkosuojakerrointa.

  Terrym12Terrym13 Terrym15

Sävyn valinta aiheutti minulle vähän harmaita hiuksia. Päädyin lopulta sävyyn 03 Cream Beige. Pelkäsin sen olevan liian tumma mutta sain onneksi huokaista helpotuksesta! Sävy on juuri kuin minulle tehty, keltapohjainen aavistuksen aprikoosilla vivahteella. Seuraavaksi sitten kuvat, miltä meikkivoide näyttää kasvoilla. Ensimmäisessä kuvassa on meikittömät kasvot, toisessa meikkivoide kasvoilla ja lopuissa kuvissa meikkivoide + puuteri. Kuvat ovat muuten viime talvelta.

  terrymeikkis4terrymeikkis8 terrymeikkis10 terrymeikkis12

Sheer Expert meikkivoide levittyy kasvoille hyvin, oma aavistuksen pintakuiva sekaihoni ottaa meikkivoiteen hyvin vastaan. Monta kertaa levitän meikkivoiteen niin, että sivelen sen ensiksi sormilla kasvoille ja lopuksi kevyesti taputtelen sormilla sen paikoilleen. Meikkivoide tuo kevyttä peittoa ja asettuu kasvoille ilmavasti, kasvoja kirkastaen. Minulle riittää yksi kerros vallan mainiosti. Meikkivoide tuntuu myös iholla kosteuttavalta ja omasta mielestäni se ei asetu ihan täysmattaisesti kasvoille. Kosteuttavuutensa ansiosta rakastan tätä kylmänä vuodenaikana! Meikkivoide myös kestää kasvoillani hyvin; mutta tässä täytyy muistaa myös se, että silloin kun iho on tasapainossa, meikkivoiteet kestävät kasvoillani hyvin. Jos iho on jostain syystä epätasapainossa, ei meikkivoidekaan kestä kasvoilla - huomaan oman ihoni olevan epätasapainossa vuodenaikojen vaihtuessa keväästä kesään ja kesästä syksyyn.

Voisin kuvitella meikkivoiteen toimivan oikein mainiosti kuivalla iholla, mutta myös aikuisemmallakin iholla! Itselläni ei vielä niin ryppyjä eikä juonteita ole, mutta meikkivoiteen koostumus tuntuu sen verran kevyeltä ja "joustavalta", joten uskoisin sen asettuvan aikuisemmallekin iholle kauniisti.

By Terryä voi ostaa sekä eleveniltä että uudesta Kicksin verkkokaupasta!

10 Kommentit

 1. Kaunis ja tasainen lopputulos tulee tuolla meikkivoiteella.
  Ihanaa uutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, tämä on yksi suosikeistani, helppo ja antaa kauniin lopputuloksen :) Ihanaa alkanutta uutta vuotta sinulle ja perheellesi <3!

   Poista
 2. Pitääkin laittaa tää meikkivoide korvan taakse, näyttää tosi kivalta. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi luonnollinen lopputulos tulee tuolla meikkivoiteella :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan luonnollinen lopputulos ja tykkään tuosta sun huulipunan sävystäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Luonnollisen lopputuloksen meikkivoiteet on mun suosikkeja <3! oiskohan huulipuna muuten ollut Kicksin oman tuotemerkin, ja sävy Kimchi? :)

   Poista
 5. Näyttääpä hyvältä ja raikkaalta.Terryn tuotteet on ihan vieraita, mutta toki paljon hyvää niistä kuullut.

  Ihanaa torstaita Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia :) Terryllä on ihania luksustuotteita, mutta esim. huulipunissa koin vähän turn offin. Täytyy kokeilla merkiltä jotain toisenlaistakin punaa vielä, luulen että siinä sävyn takia koostumus oli kinkkinen.

   Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Follow