In this Light

Kauneusblogi

Luku 830 - Huulipunanainen, muista hoitaa huuliasi!

Ellukuorinta3

Postauksen tuotteet pr-näytteitä 

Huulimeikkiä käyttäville ihmisille huulten kunto on oleellinen asia, huulipuna ei näytä hyvältä jos huulet ovat päässeet rohtumaan oikein kovasti. Omaksi helmasynnikseni tunnustan huulten repimisen, varsinkin stressaantuneena. Huulimeikin käyttäminen on tätä vähentänyt, sillä punattuja huulia ei ole kiva repiä. Mutta auta armias, jos eteen sattuu huulimeikitön, stressaava päivä! Tosin olen onnekseni opetellut tästä pois, mutta niin vain eräänä päivänä huomasin nyppiväni huulista kuivia riekaleta pois..

Mutta eräs nopea tapa freesata huulet edustavaan kuntoon on huulikuorinta! Huulikuorintoja löytyy useammaltakin merkiltä, mutta nyt Elizabeth Ardenilta on tullut markkinoille oma kuorintansa ikoniseen Eight Hour -linjaan. Eight Hour® Take Off & Touch Down Lip Duo -setti sisältää huulikuorinnan sekä -voiteen, pakattuna sympaattisiin, pyöreisiin peltipurkkeihin. Rajoitetusti saatavilla oleva kausikokoelma on nimetty Around the World with Eight Hour, printissä onkin kuvattuna maailman nähtävyyksiä sekä suurkaupunkeja! Matkustusteemalla ollaan myös ajateltu tuotteiden kokoa, sillä nämä voi laittaa käsimatkatavaroihin kokonsa puolesta. Itse jaksan aina riemastua, kun joku keksii pakata tuotteita LE-pakkauksiin, sillä niillä on myös keräilyarvoa. Myös klassinen Eight Hour -voide oli saanut uudet LE-vaatteet, mutta en tiedä onko sitä enää saatavilla.

     Ellukuorinta6

Eight Hour Lip Scrub on koostumukseltaan kiinteää balmia. Se pohjautuu sokeriin, mutta mukana on myös mm. sheavoita ja aprikoosinsiemenöljyä. Se levitetään huulille, huulia hierotaan kevyesti sormilla jotta sokeri pääsee mekaanisesti kuorimaan. Eipä sekään haitannut, että kuorinnan jättää hetkeksi aikaa huulille vaikuttamaan! Kuorinta pyyhitään pois huulilta, olen käyttänyt tässä tarkoituksessa ihan wc-paperia. Huulet kannattaa kuoria omasta mielestäni aamulla, jolloin huulipunan alle saa mahdollisimman tasaisen pinnan.

Kun huulet on kuorittu, on loogista antaa niille kosteutta rasvan muodossa. Eight Hour Lip Protectant onkin minulle vanha, rakas tuttavuus. Olenkin käyttänyt tätä lähes yhden purkin loppuun tätä ennen. Huulivoide pohjautuu vaseliiniin, joka on varmaan monelle vähän no-no, mutta se on hyvä raaka-aine sitomaan kosteutta. Toinen pehmentävä ja kosteuttava raaka-aine on lanoliini. Huulivoide on väriltään oranssiin vivahtavaa, ja siinä on mieto, yrttinen tuoksu. Se varmaan jakaa mielipiteitä mutta itselleni tuoksu ei ole kynnyskysymys. Koostumus on vaseliinimaista, rasvaista mutta silti ryhdikästä balmia. Sitä on helppo annostella sormilla huulille. Omasta mielestäni tämä on huulia hyvin pehmentävä ja kosteutta sitova huulivoide, yksi parhaimpia mitä olen tähän mennessä kokeillut!

2018-01-08_10-46-30

Tuotesetti on tosiaankin saatavilla rajoitetun ajan, voi olla että tätä ei enää kaupoista löydy mutta esim. Kicksin verkkokaupassa tätä näytti löytyvän. Tuotteen hinta 28 euroa on omasta mielestäni todella edullinen, sillä käsitykseni mukaan jo pelkän huulivoiteen normaalihinta on 28 euroa. Tällaiset setit ovat muuten ihania lahjaideoita!

Kuoritko sinä huuliasi?

7 Kommentit

 1. Kuorin ja nyt talvella olen alkanut tehdä sitä 2-3 viikossa ja huulet ovat paljon paremmassa kunnossa. :) Noi EA:n Limited Edition pakkaukset on musta todella onnistuneet. <3

  VastaaPoista
 2. Mä en ole koskaan kuorinut huulia, vaikka esim. Lushin syötävän herkulliset kuorinnat ovat houkuttaneet monesti :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä minä välillä kuorin huuliani, varsinkin nuhan jälkeen. Niistämisestä kärsii aina myös huulet. Käytän omatekoista sokeri-hunaja-öljykuorintaa.

  VastaaPoista
 4. Mä en kuori huulia, koska ei ole sellaiseen tarvetta tai en ainakaan koe, että olisi tarvetta. Rasvaan huulia suunnilleen jatkuvasti ja käytän etupäässä kosteuttavia huulipunia, joten ehkä siinä on sen taika;)

  VastaaPoista
 5. Unohdan usein kuoria huulet niille soveltuvilla tuotteilla, mutta aina kasvojen kuorinnan yhteydessä kuorin myös huulet :)

  VastaaPoista
 6. Kuorin huulia ihan säännöllisesti ja suosikkejani ovat ehdottomasti Lushin huultenkuorinnat<3 Nämä postauksen tuotteet kuulostaa hurjan hyviltä! :)

  VastaaPoista
 7. Siis joo, toinen huulien repijä ilmoittautuu! Ja ei, en myös kuori huulia. Apua mun kanssani :D Toki kasvokuorinnan yhteydessä niitäkin tulee kuorittua, mutta ehkä oma kuorintatökötti huulillekin olisi ihan paikoillaan. Nyt olen tosin innostunut Lushin omasta, kun siitä puhutaan joka puolella ja voin vain kuvitella, miten hyvältä ne tuoksuvat! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow