In this Light

Kauneusblogi

Luku 833 - Prime Time - hellävarainen kuoriva naamio!

Kuoriva naamio

Tuote on pr-näyte

Kun aikoinaan jätin rakeelliset kuorinnat, käännyin kemialliskuorintojen kannatusjoukkoihin. Ymmärsin, että kuorivat rakeet saattoivat olla osasyynä ihoni herkkyyteen ja kohta tämän jälkeen alettiinkin puhua mikromuovin haitallisuudesta ekosysteemiä kohtaan. Joten kiinnostukseni lässähti raekuorintoihin. Tämän jälkeen olen ostanut ainoastaan yhden raekuorinnan, ja senkin suhteen koin pienen pelästymistunteen kun vasta kotona hoksasin, että olikohan ne mikromuovit jo oikeasti lailla kielletty..onnekseni kuorinta osoittautui mikromuovittomaksi, kuorivien rakeiden suhteen.

Mutta jossain vaiheessa raekuorinnat alkoivat taas kiehtoa, ja mietinkin että ihoni tuntui jotenkin..karaistuneemmalta. Silloin kun iho on oikein herkkä, rakeellisten kuorintojen eli mekaanisen kuorinnan sijaan suositellaan kemiallisia, eli entsymaattisia kuorintoja. Koin, että ihoni alkoi vaikuttaa siltä, että se voisi kestää perinteisiä mekaanisia kuorintoja. Joten kun sain blogin kautta mahdollisuuden testata luonnonkosmetiikkamerkki Bybi Beautyn Prime Time kasvokuorintaa, olin oikeasti innoissani. Sitä paitsi tuote lyö kaksi kosmetiikkakärpästä yhdellä iskulla, sillä se pohjautuu kemiallisesti kuoriviin hedelmähappoihin, mutta samalla mekaanisesti kuoriviin rakeisiin!

luonnonkosmetiikka

Prime Time kuorinnan raaka-aineita katsoessa ei voi olla suu mutrussa, sisältö on meinaan sen verran vakuuttavaa ja 100 % luonnollisiin raaka-aineisiin pohjautuva! Tuotteen ydin perustuu kasvipohjaiseen glyseroliin, manteliöljyyn ja sheavoihin. Kuorivina rakeina ovat jojobahelmet, ja hedelmähappoina on käytetty omenaa ja ananasta. Mukana on myös ihoa rauhoittavaa allantoiinia. Tuoksu on ihanan omenainen ja tiesittekö, että pakkaus on biohajoava! Minusta on mahtavaa, että biohajoavia pakkauksia löytyy myös kosmetiikkatuotteiden parista! Tuote sopii vegaaneille.

Inci: Vegetable Glycerine, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Polyglyceryl-5 Oleate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Sunflower Lecithin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Acacia Senegal Gum, Stavius (Pineapple) Fruit Extract, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Althaea (Marsh Mallow) Officinalis Root, Tocopherol (Vitamin E), Allantoin, Citral, Limonene**, Linalool**

Tuotettahan voi käyttää perinteisenä rakeellisena kuorintana, mutta rakastan käyttää tuotetta kuorivana naamiona. Tuote levitetään puhtaille, kuiville tai vähän kosteasta nihkeille kasvoille. Olen suosinut molempaa tapaa, tuote levittyy sutjakkaammin aavistuksen nihkeille kasvoille. Levittämisen jälkeen suositellaan naamion vaikutusajaksi 5-15 minuuttia, mutta olen antanut naamion olla pidempäänkin, varmaan puolikin tuntia! Naamio ei kirvele eikä kiristele kasvoilla, vaan tuntuu kosteuttavien aineidensa takia erittäin miellyttävältä. Vaikutusajan jälkeen kostutan sormet ja pyörittelen sormilla kasvot läpi, jotta jojobarakeet pääsevät kuorimaan mekaanisesti.

Kuorinnoissa onkin paras puoli siinä, että ne valmistelevat ihon vastaanottamaan hoitotuotteet hyvin vastaan. On ihan eri asia levittää kosteuttava kangasnaamio kuoritulle, kuin kuorimattomalle iholle! Ja esimerkiksi tehoaineet pääsevät vaikuttamaan paremmin, kun kuollut ihosolukko on poistettu. Mutta liikaakaan ei kannata kuoria, silloin tulee vahingoittaneeksi ihon suojavaippaa. Tämän kuorinnan mahtavuus onkin sen lempeässä tehokkuudessa. Iho jää selvästi tehopuhdistetuksi, mutta ei missään nimessä kiristeleväksi! Käytän tuotetta kerran viikossa, uuden kodin ansiosta saunapäivinä. Naamion jälkeen jatkan tehohoitoa kangasnaamion myötä, sillä se on paras tapa tuoda kasvoille vesikosteutta. Ja aina seuraavana päivänä iho onkin erityisen ihana,  pehmeän tuntuinen ja heleä. Meikkikin levittyy aina paremmin kun ihon pinta on tasaisempi ja kuolleet ihosolut on häädetty pois.

Bybi Beautyn tuotteita myy esim. Twist Be, jolta sain tuotteen testattavaksi.

Käytätkö tämän tyylisiä tuotteita?

12 Kommentit

  1. Käytän, Mia Höytön Helmihän on tän tapainen tuote ja rakastan sitä! <3

    VastaaPoista
  2. Käytän kyllä. Noiden rakeisten kuorintojen kanssa pitää kyllä olla tarkka, muutamien kuorinta-aineiden jälkeen iho on ollut liian kuiva ja jopa arka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, tarkkana saa olla, ei ole kiva jos kuorinta jyystää kasvot kuivan kipeiksi 😮 Tää ei onneksi oo sellainen!

      Poista
  3. Kyllä käytän. Kemiallisen ja mekaanisen kuorinnan yhdistäminen samaan tuotteeseen on mun mielestä ylipäätänsä ihan nerokas idea ^_^

    VastaaPoista
  4. Aika harvoin. Mulla on yleensä kuorinta ja naamio ihan eri sloteissa. Tykkään myös enemmän just voidenaamioista kuin kangasnaamioista, kas kummaa. Sen puoleen tällainen saa multa enemmän pointseja;)
    Omenainen tuoksu on aika harvinainen, joten iso plussa siitä. Rakastan omenan tuoksua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän lähes aina kuorinnan jälkeen kangasnaamion, silloin on ihana buustata kasvoille kosteutta 😊 Tässä on ihanan herkullinen tuoksu! Ei omenaa muuten liiaksi markkinoilla ole.

      Poista
  5. Oi vaikuttaapa ihanalta tuotteelta, kiitos vinkkauksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on super ja aina naamion jälkeisenä päivänä iho onkin extra ihana 😀

      Poista
  6. En kuori juuri ollenkaan couperosan vuoksi, mutta Guinotilla on ihana "raapimaton" kuorinta. :)

    Ihanaa uutta viikkoa Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että olet löytänyt hyvän tuotteen! Pidän Guinotin mielessä 😊 Ihanaa alkavaa viikonloppua 😗

      Poista

Lähetä kommentti

Follow