In this Light

Kauneusblogi

Luku 832 - Meikinpohjustusvoide, johon rakastuin tulisesti!

Bobbi meikinpohjustusvoide

En etukäteen uskonut, että tulisin rakastumaan Bobbi Brownin Vitamin Enriched Face Base -voiteeseen ( 53,90 € / 50 ml ) niin, etten malttaisi käyttääkään enää mitään muuta tuotetta! Kicksin verkkokaupan avajaistarjouksissa oli Bobbi Brownit mukavassa tarjouksessa, joten uskalsin ostaa voiteen vähän sokkona. Vitamin Enriched Face Base on eräs Bobbin suosituimmista voiteista enkä enää ihmettele, miksi. Voide on tarkoitettu meikin pohjustamisen ensimmäiseksi vaiheeksi; säännöllisellä käytöllä luvataan lisäksi ihon tulevan kauniimman näköiseksi! Voide sisältääkin liudan antioksidantteja, A- C- ja E-vitamiineja. Voiteen koostumus on öljytön, mutta mukana on myös sheavoita. Kun sain voiteen käsiini ja tutkailin sisältöä paremmin, jäin empimään mitenhän ihoni voiteeseen reagoisi? Yleensä sheavoi nimittäin saa ihoni tukkoon.

bobbi1-2

Voiteen koostumus on ihana; voidemainen, tavallaan tuhdihko mutta se levittyy sutjakkaasti. Voiteen tuoksu on myös erittäin miellyttävä; sitruksinen, ehkä sellainen sitruuna-marenkileivos on hyvin kuvaava? Ehkä yksi ihanimmista, mitä olen tähän mennessä nuuhkinut! Voide imeytyy oikeastaan heti, mutta teen aina aamuisin niin, että voiteen levittämisen jälkeen saatan käydä syömässä aamupalan ja jatkan sen jälkeen meikkaamista. Käytän voidetta paljon sellaisenaan, mutta olen käyttänyt myös voiteen alla Lumenen Kuulas sarjan Heleyttävä ja Kiinteyttävä Tehohoitoa, jolla saa extra-hehkua iholle.

Parasta voiteessa on se, että kuinka ihastuttavaksi se ihon loihtii! Ihosta tulee pehmeä ja tasainen, kauniisti kuulas. Oma pintakuiva sekaihoni rakastaa voidetta eikä ole tukkeutunut! Voide myös antaa meikille hyvän pohjan ja ihanimmillaan tämä on mineraalimeikkipohjan kanssa mutta antaa tämä nestemäisillekin meikkivoiteille oivan pohjan. Meikkivoiteet levittyvät iholle tasaisesti. Mineraalimeikkipohjalle pohjustusvoide antaa hyvän keston, nestemäisissä meikkivoiteissa kesto on myös hyvä mutta t-alue alkaa iltaa kohden kiiltämään.


bobbi9-2


Kun otin voiteen käyttöön viime vuoden loppupuolella, koukutuin siihen heti. En ole ollut aamukäytössä tämän tyylisten tuotteiden ylin ystävä, vaan luottanut enemmän kevyempiin tuotteisiin ja pikakaunistajiin. Rakastan myös Clarinsin Beauty Flash pikakaunistajaa, mutta siihen verrattuna tämä on täyteläisempi sekä kosteuttavampi. Tämä on minunlaiselleni aamu-uniselle mahtava tuote, sillä tämän lisäksi en tarvitse välttämättä toista tuotetta vaan tämä toimii sellaisenaan. Ihoa hoitava voide mutta myös meikkiä pohjustavana tuote, kaikkien aamu-unisten sankari!

Suosittelen voidetta oikeastaan kaikille, mutta luulen että eniten tästä hyötyvät selvästi kuivaihoiset ja pintakuiva iho. Rasvaiselle iholle tämä voi olla liian kosteuttava, tosin esim. jos voiteen lisäksi käyttää mattaisempaa pohjustajaa, voi tuote toimia rasvaisellakin iholla ( pienellä varauksella ).

Bobbi Brownia myy Stockmann, mutta myös Kicks. Voide on juuri sattumoisin Kicksin verkkokaupassa tarjouksessa, mutta se on valitettavasti toistaiseksi loppu. Sama tarjous on tosin myös Stockmannin verkkokaupassa.

18 Kommentit

 1. Mielenkiintoista. Minulla on samantapainen iho, mutta kaikki vähänkään rasvaa sisältävät primerit saavat meikin kiiltelemään alta aikayksikön. Pitääkö tuo meikin hyvin mattana ja paikallaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei missään nimessä ole mattaava pohjustaja, vaan meikistä tulee tän kans enemmän heleä kuin matta. Tää on kosteusvoide, joka samalla luo meikille hyvän pohjan ja auttaa meikkiä kiinnittymään. Omasta mielestäni pitää meikin hyvin paikallaan mutta t-alueelta mulla alkaa nestemäiset meikkivoiteet kiiltämään puuterista huolimatta 😊

   Poista
 2. Kuulostaa ihan melkein ylimaalliselta tuotteelta;) Hyvä primeri on kyllä meikivoiteen paras kaveri, joten onpa hyvä, että löysit sellaisen:) Huomasin tässä viimeksi, kun kokeilin Dermosilin meikkivoidetta, että jotkut kovasti silikoonia sisältävät primerit ovat todella hankala soviteltua meikkivoiteen kaveriksi. Melkein menee maanittelun puolelle, eikä sekään auta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä tää on, olen pohjustajien suhteen todella nirso ja vaikeasti miellyttävissä, esim.se messuilta ostamani Zuii ei ole mulla yhtä hyvä, lähelläkään 😉 Tää on siitäkin ihana, ettei iho jää kiristäväksi vaan tuntuu oikeasti ihoa hoitavalta. Ja joskus tosiaankin pohjustajan kanssa voi olla ongelmia, ja kaikki ei toimi kaikkien meikkipohjien kanssa yksiin 🤔

   Poista
 3. Kuulostaapa Super hyvältä tuotteelta! Hieman tyyriimpiin tuotteisiin rakastuminen saa aina kukkaron voimaan huonosti :D Mä en yleensä käytä erikseen meikinpohjustajaa vaan ihan päivävoidetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tuote, jota tuun aivan varmasti ostamaan lisää 😊 tällainen 2-in-1 tuote on kiinteisiin aamuihin just mahtava ja hih, kun on yli 30 niin silloin yllättäen huomaa tarvitsevansa pohjustusvoidetta 😀

   Poista
 4. Muistan, että olet aiemminkin kehunut näitä Bobbi Brownin tuotteita. Ehkäpä pitäisi tutustua tähän merkkiin paremmin. Kuulostaa kyllä juuri oikealta meikinpohjustusvoiteelta sinulle.
  Mukavaa tiistai-iltaa Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että tää tuote vois toimia sullakin, tätä voi käyttää vaikka ei meikkivoidetta käyttäisikään 😊 Mulle iski oikein Bobbi-kuume, ehkä voisinkin kirjoittaa merkistä itsestäänkin?

   Poista
 5. Mä en oo ehtinyt vielä testaan tätä, Mannyhan kehuu tätä tubessa ihan sikana. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yllätyn, jos et jostain syystä tästä tykkäisikään 😀

   Poista
 6. Tää on ihan super hyvä, mullakin postaus tästä odottamassa viimeistelyä luonnoksissa. Musta on jännä, että ton kuvauksissa tota on suositeltu normaalille/rasvoittuvalle iholle ja sit jotain toista versioo kuivalle. Mun pintakuivalle naamalle tää toimii loistavasti ♥ Joka kerta kuitenkin hieman kirpaisee levittää tätä, kun tietää tuon todellisen hinnan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että muitakin faneja löytyy 😊 Okei, mä en tainnut tuota kuvausta lukea, täytyypä käydä katsomassa mikä se toinen voide on sitten 🤔 Mutta pintakuivalla iholle tää on hyvä! Mulla toimiikin kosteuttavat ja pikakaunistaja pohjustajat mattaavia paremmin 😊

   Poista
 7. Kuulostaapa herkulta. Vielä kun pakkausmuoto olisi kätevämpi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että tää ois pumppupullon kanssa kovilla 😀 Itse oon vähän päässyt yli tällaisten purkkien pakkaustapaharmituksesta 😀

   Poista
 8. Tämä on omastakin mielestäni kaikilla mainitsemillasi tasoilla ihana. Rakastan myös sitä, että tämä tosiaan riittää ihan yksinään ja ajaa kosteusvoiteenkin asiaa. En ole ollut niinkään kiinnostunut minäkään Bobbin tuotteista, mutta hitsi nyt olen rakastunut. <3

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, mulla on jäänyt vallan vastaamatta näihin viimeisiin kommentteihin! Kääk! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Mutta ihana kuulla, että säkin oot tykästynyt tähän. Tämä on vaan huippu tuote, joka mystisesti toimii omalla ihollani kuin unelma :)

   Poista
 9. Äh, Keyworld: Loven puolella jo päivittelin miten olen missannut tämän tuotteen ja nyt se tulee joka tuutista eteeni. :D En ole testannut Bobbin primereita, niitä suht vähän käytän, mutta kaikki tässä kuulostaa hyvälle - paitsi hajusteet ja pakkaus. Lähiaikoina olen kuitenkin vähän lieventänyt vihaani purkkipakkauksiin, joten ehkä menen ja haen tästä näytteen asap! Kiitos hyvästä arvostelusta.

  xx Laura / Laura Loukola Art & Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, multa on ihan totaalisesti jääneet nämä vikat kommentit vastaamatta! Mutta haitko Laura tästä näytteen ja mitä mahdollisesti tykkäsit? Mulla on tätä vielä vähän jäljellä eikä tämä ole mennyt miksikään, vaikka on ollut yli vuoden avattuna :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow