In this Light

Kauneusblogi

Luku 838 - Muutaman euron ripsari - hitti vai huti?

esri43

Mitä saa, kun ostaa muutaman euron ripsivärin? Myönnän, olen vähän skeptinen huomattavasti halvan kosmetiikan äärellä. Olen tehnyt hyviä löytöjä, mutta myös pettynyt. Säännölliset tulot ovat myös mahdollistaneet sen, että minun ei ole tarvinnut hankkia edullisinta vaihtoehtoa -  vaikka rakastankin kärkkyä kaikkia tarjouksia!

Mutta vuoden alussa mietin, että voisin tutustua entistä enemmän edullisempaan kosmetiikkaan, ainakin mitä tulee meikkeihin. Siksi tartunkin eräällä Citymarket käynnillä Essencen I love Extreme - ripsiväriin ( 3,49 € / 12 ml ) . Minulla oli tarvetta ripsivärille ja vain reilun kolme euroa maksanut ripsari houkutti! Punk-henkinen pakkaus herätti huomioni, samoin jo nimessä ollut lupaus volyymista. Omat ripseni kaipaavatkin ehdottomasti volyymia ja tuuheutta!

Ripsivärin harja on iso, ja se vaati alkuun totuttelua. Ripsiväri oli alkuun liian lirua mutta parin viikon kuluttua massa muuttui paksummaksi. Lähdetään katsomaan, miltä ripsiväri näyttää ripsissäni! En ottanut ennen kuvia, sillä no, omat ripseni ovat niin vaaleat, ettei niillä oikeastaan olisi tehnyt mitään. Kuviin olen kerrostanut ripsiväriä kaksi kerrosta.

  esri31esri33

Ripsivärillä loihtiikin aikamoiset räpsyttimet! Mutta on pidettävä silmällä, että omat ripseni ovatkin jo lähtökohtaisesti pitkät ja tuuheahkot ( tosin aina ei ole ollut näin, esim. vuonna 2013, 2014 minulla oli hormonitasapainon järkkymisen myötä todella tyngät ripset! ). Alussa en tykännyt käyttää ripsiväriä, sillä löysä massa ei loihtinut ripsiä sellaisiksi, kuin odotin. Mutta sen maagisen parin viikon jälkeen, kun massa paksuuntui, alkoivat ripsetkin näyttää "wautsi wau!" -tasolta! Ripset jäävät yllättävän siisteiksi, ripsiväri on vähän siinä hilkulla, lähteekö se paakuttamaan ripsiä mutta omaan silmääni ripset näyttävät vielä siisteiltä.

esri42

Olen ollut erittäin tyytyväinen ripsiväriin ja sen antamaan lopputulokseen! Ripsiväri peseytyy helposti pois iltapesun aikana ( saatavilla on erikseen vedenkestävä versio ). Mutta se onkin myös sitten se ripsivärin huono puoli, josta minun on ehdottomasti mainittava. Tämä on nimittäin yksi niistä harvoista ripsiväreistä, jotka minulla suttaantuvat alaluomelle, silmän sisänurkkaan. Ei joka päivä, mutta aina silloin tällöin. Ja jos silmät jostain syystä vuotavat voimakkaasti ( esim. roska silmässä ), voi ripsiväri klimppiintyä ripsiin. Samoin eräänä päivänä, kun kävelin kamalassa lumi/räntätuiskussa asemalle ja yhdessä kohdassa tuuli sivulta ankarasti, vihmoen märät rätit suoraan toiselle puolelle kasvoja, ei ripsiväri kestänyt moista vaan klimppasi kastuneen puolen ripset yhteen!

Reilulla kolmella eurolla saa siis kelvollisen ripsivärin, jolla saa lähtökohtaisesti pitkiin ja tuuheahkoihin ripsiin huomattavaa runsautta. Mutta ripsivärin silmissä kestämisessä voi joutua tinkimään. Aion kuitenkin hankkia ripsivärin uudelleen, sillä en kuitenkaan joka päivä löydä suttua alaluomelta.

Essenceä löytää nykyään vähän kaikkialta, esimerkiksi Halpa-Hallin nettikaupasta voi ostaa tämän ripsarin ( ei mainoslinkki ).

Oletko sinä kokeillut kolmen euron ripsiväriä?

24 Kommentit

 1. Essenceltä löytyy muutama suorastaan loistava ripsiväri, joten kyllä näillekin tosiaan kannattaa mahdollisuus antaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan mennä toistekin Essencen hyllylle ripsariostoksille 😊

   Poista
 2. Essencen ripsarit on kyllä hyviä! Mielestäni myös aika monessa ripsivärissä on tuo sama, että alkavat toimia paremmin hitusen kuivahdettuaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yllätyin iloisesti ja aion ehdottomasti kokeilla jotain töistäkin ripsaria merkiltä 😊 Ja niin se on, ripsarit vaatii jonkin aikaa tekeytymistä 😀

   Poista
 3. Haa, muistanko oikein et arvasin Instassa tän ripsarin olevan essenceä? >:D On kyllä ihanan näköinen, tykkään tosta volyymistä mitä se antaa. Itekin oon kokeillut essencen ripsareita ja niistä saa kyllä kivasti sitä massaa ripsiin. Edullisesti. :)

  Charlotta Eve

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän se olit 😀 Aion kyllä jatkossakin merkin ripsareita kokeilla 😊 Ihan älytön hinta-laatusuhde!

   Poista
 4. Mä oon testannut muutamia essencen ripsareita ja suurimmasta osasta oon tykännyt :) Tästä multa löytyy se vedenkestävä versio, mikä on tosi hyvä! Ainostaan se iso harja on sellanen, mikä ei oo niin mun makuuni, mutta volyymia sillä kyllä saa ripsiin todella runsaasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että se vedenkestäväkin on hyvä 😊 Mä en vaan osaa niitä käyttää 😀 Mä totuin harjaan aika nopeastikin ja mulla harja kuin harja sotkee yläluomen joka tapauksessa.

   Poista
 5. Hei kokeile ihmeessä Volume Stylist Lash Extension -ripsiväriä (violetti pakkaus mustalla korkilla). Se on ollut PARAS essencen ripsari, jota oon testannu ja kuuluu vähintäänkin mun TOP3:een kaikista ripsareista!

  VastaaPoista
 6. Essencen ripsarit on ihan sattuman kauppaa, osa on ihan loistavia ja toiset jotain ihan muuta. Mulla ykköskriteerinä kaikissa ripsiväreissä on harjan malli. Tykkään kapeista ja mielellään kumiharjoista, mutta isot mollukat ei toimi mun kätösissä alkuunkaan, vaan saan niillä vaan turhut ripset. Tosi hyvältä näyttää sun ripset. Oikein viuhvauhripset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei taas harjalla ole niin väliksi, kun suttaan aina yläluomen ripsarilla, silmän muodosta johtuen 😀 Mutta aion jatkaa kokeiluja muillakin merkin ripsareilla 😊

   Poista
 7. En ole, mutta yksi Essencen ripsari on mun listalla, itseasiassa se on jo laatikossa odottamassa avaamistaan, se lila mitä Tati kehuu. Katsotaan nyt miten sille käy mun silmissä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkihan se sama, mistä Anna tuossa aiemmin vinkkasi? 😀 Mä luulen, että kun tiedän sun ripsarihaasteet niin nää ei välttämättä taida toimia sulla 😮

   Poista
 8. Minulla on tuo ripsari mutta vedenkestävänä. Siinäkin huomisin, että kun ripsarin antaa tekeytyä päälle viikon, niin lopputulos on tosi hyvä.
  Ihanalta näytät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, miten ripsarien täytyy antaa tekeytyä 😀 Ja kiitos 😘

   Poista
 9. No siis wow ja onhan tässä pakko testata joku essencen ripsari, vaikka tuo sinun, koska näyttäähän nuo ihan älyttömän nyvältä.

  Kivaa päivää Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä tää! Ja esim.toi Annan vinkkaama, sitä aion seuraavaksi testailla 😊

   Ihanaa perjantaita 😙

   Poista
 10. Mä olen testaillut paljon essencen ripsareita, ja monella tuotteella oon saanut just tuollaiset räpsyripset. Kestävyys voisi olla hiukan parempi ja musta tuntuu, että essencen koostumukset ovat usein vähän paksuhkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulta muistankin lukeneeni näistä ripsareista 😊 Mä yllätyin iloisesti, mä itse taidan tykätäkin vähän paksummasta koostumuksesta 😀

   Poista
 11. Mä rakastan tän vedenkestävää versiota <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että muutkin tykkäävät tästä 😊

   Poista
 12. Mä hamstrasin essencen ripsareita Kuopiosta, kun olin muuttamassa tänne Satakuntaan. Silloinhan täällä ei vielä ollut essenceä myynnissä, mutta onneksi nyt on jo kahdessa paikassa. En olekaan essenceltä käyttänyt aikoihin mitään ripsareita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin kivaa, että jälleenmyyjiä on tullut lisää 😊 Mäkin muuten ostin viime syksynä sun nyk. kotipaikkakunnalta Essenceä 😄

   Poista

Lähetä kommentti

Follow