In this Light

Kauneusblogi

Luku 848 - Ihanaa hehkua meikkiin Lumenen tapaan!

Lumene12 Lumene24

Myönnetään, olen näiden tuotteiden kanssa todella jälkijunassa MUTTA kun vihdoin ja viimein ehdin hypistellä näitä kunnolla, ihastuin! Nimittäin Lumenen lanseeraamat, nestemäiset Invisible Illumination korostustuotteet ovat upeat, ensimmäisen kerran pullot nähtyäni ihastuin niiden kauniiseen ja erittäin kansainvälistä henkeä huokuvaan muotoiluun.

Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer valopisarat (  29,90 € / 15 ml ), aka tuttavallisemmin hehkutipat ovat nestemäinen, valoa tuova korostustuote. Tipat on tarkoitettu kasvojen korkeimpiin kohtiin tuomaan valoa, mutta niitä voi myös sekoittaa meikkivoiteeseen hehkua tuomaan. Minulla on sävy Shimmering Dusk joka on huima helmenvaalea, kylmällä, jäisellä, jopa hopeaisella vivahteella.

Instant Glow Watercolor Blush poskipunapisaroissa ( 29,90 € / 15 ml ) on taas yksi, universaali sävy ( Universal shade ) joka on sekoitettu persikasta sekä roosasta. Molemmissa tuotteissa annostelu tapahtuu pipetin kautta, ja itsehän rakastan pipettejä! Niiden kanssa on jotenkin ihanan nörttimäistä truuttailla. Toki kaikkia tällainen pakkausmuoto ei puhuttele, osa kuluttajista voi kokea sen vaivalloisena. Tuotteissa on mukana lähdevettä, mutta myös suomalaista lakkaa joka c-vitamiinipitoisena kirkastaa ihoa sekä sävyäheijastavia väripigmenttejä. Tuoksu on mieto, raikas, kukkainen ja puhdas.

  kevätmeikki19kevätmeikki10 kevätmeikki4

Rakastuin valopisaroihin viimeistään silloin, kun keksin sekoittaa niitä meikkivoiteen kanssa. Koitankin suosia kevyitä ja oman ihon tekstuuria näkyville jättäviä meikkivoiteita, sillä rakastan keveyttä ja maltillista hehkua. Joudun käyttämään puuteria sillä muuten saan sanoa meikille hyvästit alta aikayksikön ja vaikka kuinka kehittyneitä puuterit ovatkaan, sammuttavat ne aina ihon omaa hehkua. Tällöin kannattaakin kaivaa esille valopisarat tai muu nestemäinen hohtotuote. Valopisaroiden nestemäinen koostumus sekoittuu hyvin meikkivoiteen kanssa ja antaa kaivattua lisähehkua. Juuri sellaista, jota kaipaa puuterin kanssa! Tässä meikissä sekoitin pisarat By Terryn Sheer Expert meikkivoiteen kanssa, joka on upea, kevyt ja aikuiselle iholle ihastuttavasti soveltuva meikkipohja. Viimeistelen meikin vielä tupsuttamalla valopisaroita poskipäille. Sanoisin valopisaroiden hohdon olevan maltillisen, se ei ole vielä liian överi mutta ei kuitenkaan huomaamaton. Tuote tuo valoa sekä kirkastaa.

Siinä missä valopisarat tuovat hehkua ja valoa, poskipunapisarat muotoilevat kasvoja ja sävy toden totta tuntuu erittäin imartelevalta sekä luonnolliselta. Meikkivoiteissa yksi universaali sävy ei todellakaan toimi vaan tuntuu enemmänkin kuluttajille ja meille eri värisille ihmisille kettuilulta, on poskipunalla suurempi mahdollisuus onnistua olemaan universaali. Mutta selväähän se on, että vaikka sävy teoriassa sopisikin kaikille, kehiin astuu mieltymykset. Universaalia kaikkia miellytävää sävyä ei ole olemassakaan. Poskipunapisarat levittyvät iholle kauniisti, ne on helppo häivyttää sormilla ja kun pitää annostelun maltillisena, välttyy överipunaukselta.

Ovatko nämä sinulle tuttuja?

12 Kommentit

 1. Ihan uusia tuotteita minulle Kaikkihan tarvitsevat vähän hehkua ihoon, joten tästä kyllä innostuin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin nuo valopisarat ovat ihanat ja toimivat ihastuttavasti meikkipohjaan, tai miksei kosteusvoiteeseen sekoitettuina ^_^

   Poista
 2. Et sä oo jälkijunassa näiden kanssa, en ole kokeillut näitä muuten kuin kädelle! :D Nestemäiset kuulto tuotteet toimii mun mielestä kanssa parhaiten meikkivoiteen seassa kuin yksinään käytettynä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Olen samaa mieltä, vaikka kyllähän mä näitäkin valopisaroita tupsuttelen poskipäillekin ^_^

   Poista
 3. Heh, mä taas haluan meikkipohjani olevan mahdollisimman matta :D Poskipunassa saa toki olla shimmeriä, samoin aurinkopuuterissa ja highlighteria käytän kasvojen korkeimmissa kohdissa ihan päivittäin. Vierastan kuitenkin ajatusta heleyttävästä meikkivoiteesta tai meikkipohjasta, jossa on kauttaaltaan pientä hehkua. Monilla se näyttää hyvältä ja usein myös hieman luonnollisemmalta, mutta toistaiseksi mä suosin mattaista meikkipohjaa :) Sen takia ei ole ihan mun juttuni tollaset meikkivoiteen joukkoon lisättävät hehkua tuovat korostustuotteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen oikeastaan aina fanittanut kevyttä ja kuulasta meikkipohjaa, olen elänyt nuoruuteni 90-luvulla ja 2000-luvun alussa jolloin oli muodissa androgyyni, kuulas ja kevyt meikkipohja ja se on jäänyt mulle mieluisaksi ^_^ Puuteriin jouduin opettelemaan pakon myötä, ja jos voisin olisin ilman sitä :D Mutta makuja ja mieltymyksiä on monia, onkin ihanaa kun jokaiseen makuun löytyy hyviä sekä toimivia tuotteita :)

   Poista
 4. Ei ole munkaan juttu, mattaa, mattaa, mattaa kasvoille :D en mä osaa käyttää tälläisiä vaikka varmasti päteviä tuotteita ovatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattai tai kuultavuus taitaakin jakaa mielipiteitä :) Ja tosiaankin, ei kaikkien tarvitse tykätä kaikesta, mä olen aina rakastanut kuultavampaa meininkiä :D Ja mahtavaa on, että molempien meikkityylien kannattajille löytyy hyviä tuotteita ^_^

   Poista
 5. Nämä valopisarat ovat ihan lempijuttuja Lumenelta ja näiden upeutta ei poista hih oman blogin Lumene stoorit.

  Ihanaa iltaa Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pitkään mietin, kirjoitanko näistä sen sun postauksen jälkeen, mutta koska tuotteet on upeat ja sain inpsiraation kirjoittaa kun valopisarat toimivat täydellisesti meikkivoiteen kanssa ^_^ Mutta muuten olen kanssani niin samaa mieltä, Lumene voisi kyllä ottaa opikseen mainoksiensa naiskuvasta..joak on hyvin yksitoikkoinen ja liian sliipattu.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Huulipuna on Clarinsin uusia mattahuulipunia ( pr-näyte ), niistä on tulossa juttua kunhan saan otettua kunnon kuvat. Eli sitten, kun saan tämän hiuskatastrofin selätettyä :'D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow