In this Light

Kauneusblogi

Luku 847 - Isadoran kevät on ylistys persikalle ja pinkille!

Isadora kevätkokoelma

Tuotteet ovat pr-näytteitä 

Esittelinkin omassa postauksessa Isadoran tämän kevään kokoelman, Spring Atelierin huulituotteita ja nyt olisi tarkoitus tehdä katsastus muihin tuotteisiin!

  Isadorakevät2.3poskipunapaletti

Isadoran sesonkikokoelma ei olisi ennallaan, jos mukana ei olisi Blush & Glow Draping Wheel -palettia ( 29,90 € / 18 g )! Paletissa on neljä poskipunasävyä sekä yksi korostusväri. Tämän kevään kausipaletin sävy on 57 Peach me, ja se on oodi erilaisille persikkasävyille sekä pinkille! Ylin sävy on huima oranssi, joka on kuin cantalope-melonista konsanaan, sen vieressä on marjaisempi pinkki, alhaalla taas kirkkaampi pinkki ja korostusvärin vieressä hyvin vaalea terran sävy, joka on samalla joukon mattaisin sävy. Muissa sävyissä on kevyttä hohtoa. Korostussävy on kaunis kultainen shampanja! Se on tähän aikaan vuodesta sävyihini aavistuksen liian tumma.

Paletista on tullut minun "blush and go!" -tuote, tämä nimittäin on matkannut käsilaukkuni meikkipussissa siitä saakka kun sain sen käsiini. Minusta on nimittäin tullut todellinen työmatkameikkaaja, ja siihen tällainen paletti on unelma! Käytän meikissäni aina kahta eri sävyä, joko tuota cantalopen tai terran sävyä ohimoilta poskille, ikäänkuin varjostaen. Jompi kumpi pinkki pääsee tuomaan rusoa poskipäille. Sävyt levittyvät kauniisti ja nämä punat kestävät poskilla aamusta iltaan!

Isadora luomiväri Isadorakevät6.6

Eye Shadow Quarted luomiväripaleteissa on upea laatu ja sitä jatkaa tämän kevään paletti, 14 Peach Avenue ( 16,90 € / 5 g ) joka tulee jäämään pysyvään valikoimaan. Luomivärinelikossa on vaalean kultainen hohtava sävy, pinkki mattaisa sävy, vaaleanruskea/taupe satiinimaisesti hohtava sävy sekä mattainen tummanruskea. Sävyissä on ihana kermainen koostumus, ainoastaan tummanruskea on aavistuksen jauhoisen ja vaikeasti häivyttyvän oloinen, muut sävyt levittyvät ja häivyttyvät luomille todella kauniisti!

Isadorakevät7.7

Aivan uutena tuotteena Isadoran valikoimaan on tullut Precise Roll-on Eye Liner ( 18,90 € / 1 ml ). Vedenkestävässä rajausvärissä on nokkela idea, joka on nyt rajausvärimarkkinoilla se juttu, nimittäin pyörivä roll-on kärki! Kyllä, kun otat siveltimen pullosta pois huomaat kärjessä pienen rullan, joka todellakin liikkuu ihoa vasten. Idea on näppärä, mutta toiminee nuorilla ja kiinteillä luomilla parhaiten. Olen valitettavasti siinä iässä, että nestemäiset rajaustuotteet puukottavat silmään ja näyttävät luomilla sahalaitaiselta. Minun ikäisille naisille turvallisempi vaihtoehto onkin geeliliner. Mutta seuraavaksi pari meikkilookkia kokoelman tuotteilla!

Isadorakevät11 Isadorakevät17

Tässä meikissä käytin huulilla Lip Desire Sculpting Lipstick sävyssä 63 Peach Pop huulipunaa ja silmiin luomivärinelikon kaikkia sävyjä, poskilla tottakai poskipunapaletin sävyjä ( mutta en enää tarkalleen muista, mitä niistä, veikkaisin marjaisempaa pinkkiä ). Meikistä tuli silmien suhteen aika dramaattinen, mutta paletin sävyillä saakin mahtavasti silmiin muotoa! Meikkipohjana minulla oli muistaakseni Estee Lauderin Cushion meikkivoide sekä Estelle & Thildin kivipuuteri, muistaisin tässä olleen jotain säätöä meikin asettumisen suhteen.


isadora1.13 isadora1.5

Halusin tehdä toisen meikkilookin pehmeämpänä, arkisempana. Käytinkin silmissä pelkästään luomivärinelikon vaalean ruskeaa taupea, jota sudin sekä ylä- että alaluomelle. Voi kuinka kaunis sekin on sellaisenaan! Huulilla onkin Liquid Lip Cream, sävy 02 Cashemere. Se muuten hakee ihanasti sävyn luomiväristä! Poskilla on tällä kertaa poskipunapaletin kirkkaampaa pinkkiä. Ja varoituksen sanana, poskipunalla saa helposti överit, laitoin kuvausmeikkiin tottakai punaa korostetun paljon mutta myönnetään, sama saattaa tapahtua arkenakin vähän liian helposti..


Isadorakevät8.8 isadora2.3

Spring Atelier kevätkokoelmaan kuuluu myös Wonder Nail kynsilakkoja, joista sain testiin kausisävyn 570 Rose Atelier ( 8,90 € / 6 ml ). Viime syksynä hullaannuin Isadoran kynsilakkoihin, niissä on kynsilleni oikean levyinen sivellin, kynsilakat kuivuvat nopeasti ja kestävät kynsillä hyvin.

Rose Atelier on sävynä kaunis korallinpunainen creme-lakka, tämä kynsillä on hyvin naisellinen tunne! Yksi kerros teoriassa riittää, jos haluaa kevyemmän lopputuloksen mutta kahdella saa täysin peittävän lopputuloksen. Sävy sopii myös ihoni sävyyn kauniisti ja olenkin taas vaihteeksi innostunut lakkaamaan kynsiä vähän enemmän. Lakka tosin tuntuu kuluvan nopeasti, joten lakkapullo onkin ahkerassa käytössä.

Omaksi suosikikseni kokoelmasta nousi ehdottomasti Draping Wheel -poskipunapaletti. Kauniit, käyttökelpoiset sävyt ja näppärä idea huikealla laadulla vaan vakuuttavat minut. Rakastan myös Rose Atelier kynsilakkaa, Isadoran kynsilakoille kannattaa todellakin antaa tilaisuus, jos niihin ei ole vielä ehtinyt tutustua!

14 Kommentit

 1. Tässä kokoelmassa on aivan ihana värimaailma, mutta se ei ole ihan minua, mutta sopii juurikin sulle loistavasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhun taas nuo luonivärien sävyt iskee ja lujaa,sekä tykkäilen poskipunapaletista tosi paljon 😊 Mutta ei kaikki sovi kaikille, mä esim.arkailen vihreän luomivärin kanssa mikä taas sopii sulle upeasti 😊

   Poista
 2. Kauniin sävyisiä meikkejä ja ihan sinun tyyliä, ja kyllä minunkin:) Ihana silmämeikki<3 Taupe-sävy sopii todella hyvin sinulle:)
  Kynsilakan korallinpunainen sävy on livenä nähtynä vieläkin kauniimpi kuin kuvissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luomiväripaletin sävymaailma on upea 😍 Musta ei ikinä tulisi kynsibloggaajaa kun kynsistä kuvien ottaminen on niin vaikeaa 😂 Mutta kynsilakka on upeus, tuo sävy passaa mulle just eikä melkeen 😊

   Poista
 3. Poskipunapaletti on kyllä hurjan kaunis<3 Kokoelman sävyt ovat muutenkin aivan ihania, juuri sellaisia mistä itse tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kokoelmassa on erittäin käyttikset sävyt, mutta pienellä twistillä 😊 Ja aivan varmasti iskee monen tyylihermoon 😊

   Poista
 4. Aivan ihanasti sinulle sopii nämä sävyt ja kummatkin meikkaukset ovat aivan upeita. Sinulla on kyllä ihan huippukauniit silmät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi 😊 Tykkään itsekin silmistäni, vaikka ovatkin vähän haastavat meikata 😀

   Poista
 5. ihana sinä!ihan mielettömät sävyt sulla.Nää ois ihan miunki sävyjä😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😍 Sävyt vaikuttavat sellaisilta, että sopivat useammalle 😊

   Poista
 6. Onpa miellyttävät sävyt tuossa luomiväripaletissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, ovat erittäin käytännölliset with twist 😍

   Poista

Lähetä kommentti

Follow