In this Light

Kauneusblogi

Luku 862 - Korres Wild Rose CC-voide, mikä on sinun kohtalosi?

CC-meikkipohja

Minulla ja Korresilla on pitkä, kivikkoinen mutta samalla ainutlaatuinen sekä ihanakin tie! Muistan hullaantuneeni sarjasta vuonna 2012 jolloin lähes kaiken piti olla Korresia. Rakastin merkin sävyttävää päivävoidetta yli kaiken, sen haastavasta koostumuksesta huolimatta. Korresin kullan värinen meikkikynä oli oman meikkini kivijalka, ja päätin myös tutustua merkin kasvojen ihonhoitotuotteisiin. Ikävä kyllä, lupaavasta alusta huolimatta meistä ei tullut ihonhoitobestiksiä. Tuotteet eivät oikein sopineet iholleni, vaan sain kasvorasvoista näppyjä. Tuohon aikaan sain mystisiä oireita kosmetiikkatuotteista, ja siirryinkin lopulta suosimaan herkälle iholle suunniteltuja, hajusteettomia tuotteita joilla sain ihon kuosiin ja paranemisprojektin alkuun. Nyt olen paljon viisaampi ihonhoidon suhteen ja ymmärrän, että iho voi reagoida myös kuivuuttaan monella eri tavalla. Tiedän senkin, että joskus oireita aiheuttanut asia ei välttämättä aiheuta oireita enää vuosien kuluttua. Iho on joko vahvistunut, tai ongelmia aiheuttanutta asiaa ollaan korjattu. Esimerkiksi kosmetiikassa raaka-aineita syynätään aika tiukastikin, ja ongelmiin aiheuttaviin raaka-aineisiin reagoidaan aika nopeastikin. Yhdessä vaiheessa kosmetiikkamerkit kilvan jättivät parabeenit pois, ottaen tilalle Methylisothiazolinonen, tuon säilöntäaineen suoraan naftaliinista. Mutta kukaan ei varmaan halunnut muistaa, miksi kyseinen säilöntäaine oli jätetty unholaan, se on nimittäin hyvin voimakkaasti allergisoiva. No, tästähän seurasi uusi allergiaepidemia ja aika äkkiä säilöntäaineen suhteen tehtiinkin EU:ssa rajoituksia. Nykyään sitä saa enää olla poishuuhdeltavissa kosmetiikkatuotteissa ( jos olen asian oikein ymmärtänyt ).

Mutta Korresilla on aina sija sydämessäni ja kun satuin huomaamaan himoitsemisen kohteenani olleen Wild Rose CC-voiteen ( 36 € / 30 ml ) Sokoksen alessa, päätin hankkia sen. Vähän pelkään, että tämän kanssa käy samalla tavalla kuin tovi sitten kirjoittamani Marc Jacobsin meikkivoiteen suhteen, eli tuote luultavasti joko lopetetaan tai se kokee uudistumisprosessin. Sokoksen verkkokaupassa tämä on nimittäin loppu, sekä Korresin omassa verkkokaupassa mojovassa alennuksessa. Nämä merkit kielisivät jostain muutosprosessista vaan mistä, sitä en oikeasti tiedä.

Wild Rose CC-voiteen nimestä voi jo päätellä tuotteen sisältävän C-vitamiinipitoista villiruusua. C-vitamiini on ihoa kirkastava raaka-aine, ja kosteuttava voide lupaa tasaisen, kirkkaan sekä raikkaana hehkuvan ihon. Villiruusu siis kirkastaa ja pehmentää pieniä juonteita, mutta mukana on myös ihoa rauhoittavia johanneksenpuuta ja kiinanpippuria. E-vitamiini tuo antioksidanttina iholle suojaa vapailta radikaleilta.

CC-voiteesta on kahta eri sävyä, Light ja Medium. Tilasin sävyn Light, joka tosin on minulle inan liian tumma. Se erottuu kaulaan nähden ja saankin huiskia kaulaan aurinkopuuteria, jotta ero ei olisi niin radikaali. Kasvoille voide asettuu näppärästi, omasta mielestäni melkeinpä parhaiten ilman minkään sortin pohjustustuotteita. Voide on kuitenkin sen verran kosteuttava, että omalle sekaiholleni se riittää aamun ainoana kosteustuotteenakin.

Voiteen koostumus on aika kevyt, ja kuten mainitsin, levittyy se iholle kauniisti. Arvostan aurinkosuojakerrointa 30, mutta tässä tuleekin se pieni kompastuskivi. Mieluiten levittäisin tuotteen alle vielä aurinkovoiteen, mutta omasta mielestäni voide asettuu parhaiten ilman alla olevia muita tuotteita. Joten, käytän tuotetta työpäivinä jolloin en ulkoile tuntikaupalla.

Se, mitä tuotteessa rakastan on sen keveys mutta myös sen loihtima hehku! Alla olevissa kuvissa olen levittänyt CC-voiteen alle kosteussuihkeen, muutaman tipan öljyä sekä Hynt Beautyn suojakertoimellisen meikinpohjustusvoiteen, ja CC-voiteen olen vielä puuteroinut paikoilleen puuterilla. Iho on silti hehkuva, ja sellainen jopa kostean oloinen! CC-voide tasoittaa ihoa kevyesti, peittäen pienet virheet mutta ei silti kätke ihon omaa tekstuuria alleen. Voiteen helppokäyttöisyyden ansiosta tästä on tullut kiireaamujeni suosikki, tämä samalla freesaa kevyesti silmänympärysihonkin. CC-voide myös pysyy päivän riennoissa mallikkaasti, enkä oikeastaan joudu meikkiä korjaamaankaan. Joten todellakin harmi, jos tämäkin tuote lopetetaan ja samalla toivon, että Korresilta tulisi sitten tilalle uusi, kevyt enemmän sävyttävä päivävoidemainen meikkipohja!

2018-05-01_09-13-33 2018-05-01_09-15-23 2018-05-01_09-12-22

4 Kommentit

 1. Korresin meikeistä mulla on kokemusta vain yhden rajauskynän verran ja se olikin todella hyvä. Villiruusunaamio taas on ainoa käyttämäni merkin ihonhoitotuote.
  CC-voide näyttää tosi hyvältä:) Toivotaan, ettei se katoa markkinoillta tuosta vaan;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis meikki sinulla kuvissa ja kivasti antaa cc-voide hehkua kasvoillesi. Kaunis olet <3

  VastaaPoista
 3. Upea hehku tässä CC-voiteessa, tuote jota en muuten ainakaan muistini mukaan ole koskaan kokeillut. Korresin kansainvälisillä näkyy Wild Rose meikkivoide, olisko tämä se korvaava sitten? https://www.korres.com/en/make-up/face/wild-rose-foundation-wrf1

  VastaaPoista
 4. Näität kauniin hehkuvalta!♡ Korres oli mulle yks ensimmäisistä merkeistä johon laitoin enemmän rahaa,rakastin nimittäin palavasti merkin vartalovoituotteita vaikkei ne hintaansa nähden riittoisia ollukaan :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow