In this Light

Kauneusblogi

Luku 872 - Kuin Fazerinaa kasvoille - Flow Cosmetics Appelsiini ja Raakasuklaa kasvokuorinta!

Flow1

Tuote on pr-näyte

Olen useaan otteeseen kertonut, että oma ihoni on herkkä ja ottaa helposti nokkiinsa mekaanisesta hankauksesta. En oikein voi käyttää musliiniliinoja, vanulaput sentään toimivat ihollani. Mutta tästä syystä olenkin suosinut kemiallisia kuorintoja sekä puhdistavia naamioita, joista varsinkin savinaamiot toimivat myös kevyesti kuorivina. Nyt olen kuitenkin löytänyt kuorinnan, jonka herkkä ihoni on kelpuuttanut.

Flow Cosmetics Appelsiini ja Raakasuklaa kasvojenkuorinta ( 32,90 € /  100 ml ) on hellävarainen, mutta tehokas Fazerinalta tuoksuva kuorinta! Vaikka en niinkään ole suklaan fani, enkä välitä sen tuoksusta kosmetiikassa, on tämä tuote kuitenkin poikkeus. Tuoksu on suklainen, mutta raikas. Flow Cosmetics on muuten suomalainen luonnonkosmetiikkayritys, ja tuotteella onkin avainlipputunnus. Keravalta ei ole pitkä matka Hyvinkäälle, joten voisinpa melkein sanoa tämän olevan minulle todellista lähikosmetiikkaa ^_^

Kuorintavoiteen luvataan soveltuvan jokaiselle ihotyypille, ja se lupaa kirkastaa, kosteuttaa ja syväpuhdistaa. Koska Flow Cosmetics valmistaa luonnonkosmetiikkaa, ovatkin kuorinnan rakeet kaukana mikromuovista! Kuorivat rakeet ovat luomuriisiä ja raakakaakao sekä kasviöljyt hoitavat ihoa. Tuote soveltuu vegaaneille ja tosiaankin kun kyseessä on luonnonkosmetiikka, ei vesistöt kuormitu mikromuovilla.

Inci: INCI: Argania Spinosa Kernel Oil*, Glycerin*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Oryza Sativa (Rice Starch) Powder*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Theobroma Cacao*, Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis FruitWater*, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed*,Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Limonene**, Linalool**
  Flow3


Luulin alkuun, suklaasta johtuen, että tuote olisi väriltään tummaa. Mutta yllätykseksi tuubista puristaessa ulos tuleekin hyvin haalean kellertävää tiivistä tahnaa. Voidetta hierotaan kosteille kasvoille ja pyöritellään. Se huuhdotaan pois haalealla vedellä.

Olen ottanut tuotteen vakiokäyttöön sunnuntain saunavuorolle. Tykkään siitä, että saunan lämpö pehmentää ihoa ja koen, että kuorinta pääsee vaikuttamaan paremmin. Pyörittelen kuorinnan aavistuksen kostealle iholle. Kuorinta on hyvin hienojakoista, kuin sivelisi iholle hienoa hiekkaa! Tästä syystä se sopii herkällekin iholle. Saatan monta kertaa jättää kuorinnan hetkeksi aikaa kasvoille vaikuttamaan pyörittelyn jälkeen.

Ihosta tulee kuorinnan jälkeen sileä ja tasainen. En ole kokenut naamiota sinällään syväpuhdistavana, kuten erilaiset detox-naamiot, mutta saan tarvittaessa naamion jälkeen pullautettua komedoraudan kanssa ihosta helpommin ulos talitukkeutumia tai muita epäpuhtauksia. Laitan kuorinnan jälkeen aina kosteuttavan naamion, sillä kuorinnan jälkeen ihoa kannattaakin hemmotella kosteuttavilla tuotteilla ja iho on vastaanottavaisempi.

Sain kuorinnan testiin Twist Beltä, ja heidän valikoimistaan kuorinta löytyy Myös esim. Ruohonjuuri myy Flow Cosmeticsia.

6 Kommentit

  1. Kuulostaa hyvältä! Omakaan ihoni ei aina oikein tykkää liian voimakkaista mekaanisista kuorinnoista, mutta tätä voisin kyllä mielelläni testata itsekin :) Appelsiinisuklaan tuoksu kuulostaa ihan mielettömän herkulliselta<3

    VastaaPoista
  2. Kuorinta sinänsä kuulostaa aika kivalta tuoksunsa puolesta, mutta hienohiekkaiset kuorinnat eivät ole viime aikoina innostaneet. Joku siinä vaan tökkii, koska tykkään enemmän ei-tuntuvasta kuorinnasta nykyisin. Ehkä hipiäni on herkistynyt vanhemmittain kaikelle mekaanisuudelle;) Lähikosmetiikalle kuitenkin iso peukku<3

    VastaaPoista
  3. Pitääkin ensi Ison Omenan reissulla käydä Ruohonjuuressa tätä etsimässä. Minähän tarvitsin vain tuon Fazerinan (yksi lempparisuklaista)että kiinnostus heräsi :D
    Upeaa keskiviikkoiltaa sinulle <3

    VastaaPoista
  4. Oi tämä vaikuttaa tosi kivalta! Tykkään juurikin tällaisista hienojakoisista kuorinnoista, jotka hankaavat mahdollisimman vähän. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
  5. Fazerinan tuoksuinen tuote herätti kyllä mielenkiinnon samantien! Voin vaan kuvitella tuoksun olevan taivaallinen <3

    VastaaPoista
  6. Ihan hirmuisesti olen tykännyt Flow:n näistä kroppajutuista, kasvoja en voi enää couperosan takia kuoria ja liekö siksi couperosa tullutkin, kun aikanaan kuorin ihan liikaa. Mutta näissä niin ihana tuoksumaailmakin.

    Kivaa viikonloppua Salka <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow