In this Light

Kauneusblogi

Luku 873 - Toisen kierroksen kosmetiikkasuosikit

suosikit1

Kosmetiikasta kiinnostuneena janoan löytää mahtavia tuotteita! Tästä syystä ostan todella harvoin jonkun tuotteen uudelleen, koska mielenkiintoni on kohdistunut etsimään uusi, entistä parempi tuote tilalle. Mutta ajattelin tehdä postauksen niistä tuotteista, jotka ovat päässeet toiselle kierrokselle! Suurin syy jonkin tuotteen uudelleen ostamiselle on ehkä se, että en välttämättä tunne sitä kaikista suurinta intohimoa juuri sen tuotteen tuoteryhmää kohtaan. Mutta toinen syy on sitten se, että kokeilemani tuote on yksinkertaisesti paras, enkä halua jättää sen käyttämistä vain yhteen pakkaukselliseen! Nyt pääsette kurkistamaan, millaisia tuotteita on pääsyt omalle toiselle kierrokselleni.

Bybi Beauty saatu alunperin pr-näytteenä ja Herbina on ollut goodiebagissa

  Suosikit2

Bybi Beautyn Mega Mist on ehdottomasti yksi kosteuttavimmista kosteussuihkeista, mitä olen kokeillut! Tämä on suurta rakkautta, ja käykää lukemassa aiempi postaukseni tuotteesta. Tämä ei ole sellainen meikin ylle suihkutettava tuote, vaan ehdottomasti ihonhoidollinen tuote joka toimittaa kasvoveden virkaa. Muistan kun otin tuotteen käyttöön ajanjaksolla, jolloin ihoni oli kuiva sekä retinolin, että vaihtuneen vuodenajan jälkeen. Kuinka kosteuttava ja kasvoja eheyttävä tuote olikaan! Tätä on nyt menossa toinen pullo, joka loppuu kohta. Ja aion ehdottomasti ostaa lisää. Bybin kaunis pakkausdesign saa minut hyvälle tuulelle, ja mieluusti tartunkin kauniisti pakattuun tuotteeseen.

  Suosikit3

Clarinsin pikakaunistaja Beauty Flash Balm jakaa mielipiteet, osa vihaa osa rakastaa. Ja minähän rakastan! Olen viime aikoina käyttänyt enemmän toisenlaisia pohjustajia mutta levittäessäni tätä pitkästä aikaa eilen illalla mineraalimeikkipohjan alle sain hyvän muistutuksen, miksi pikakaunistaja on niin mahtava. Tuote napakoittaa ihoa, kiinnittää meikin ja antaa meikille kestoa. Ihoni hehkui ihanasti illan riennoissa, ja voi miten ihana, taianomainen ilta kesäloman ensimmäinen perjantai olikaan! Tulen muistamaan sen niin lämmöllä kiikkustuoli-iässä <3 Tämä on nyt toinen tuubi ja kolmaskin tulee kyseeseen, kun tämä aikanaan loppuu. Tästäkin olen kirjoittanut monet kerrat, ja viralliseen esittelypostaukseen pääset tästä.
  Suosikit4

Herbinan antiperspirantit ovat sydäntäni lähellä, jo ihan konkreettisestikin, haha! Mutta Herbinaa ja erityisesti Fresh Cotton tuoksuista dödöä olen ostanut niin monta purkkia, etten pysy laskuissa. Kotimaisuus, ihana koukuttava tuoksu ja itselläni hyvä teho ovat syy, miksi tartun tähän. Ainoastaan saatavuus on ollut välillä nihkeää ( haha!), ja nyt kun muutimme uudelle paikkakunnalle, järkevän kokoisten markettien äärelle, olen päässyt Herbina-apajille.

Suosikit5

Olen misellivesien suurkuluttaja ja ne kuuluvat päivään jokaiseen! Niiden suhteen olen ollut vaihtelunhaluinen ja oikeastaan aina ostanut loppuneen pullon tilalle jotain kokonaan uutta. Mutta rakastuin So'Bio herkän ihon miselliveteen niin, että ostin sitä uuden pullon. Omasta mielestäni tämä on yksi miellyttävimmistä misellivesistä, tuotteen tehokkuus on loistava ja tämä rauhoittaa ihoa oikeasti. Jotkut misellivedet ovat ehkä ihan aavistuksen saaneet ihon punoittamaan tai jättävät tietynlaisen tuotetunnun. Tämän jälkeen iho jää freesiksi, ihan kuin sille ei olisi laitettu mitään.
  Suosikit6

Kun viime kesänä käytin ensimmäisen kerran Fudgen hopeashampoota tiesin, että löysin elämäni hopeashampoon! Tämä nimittäin teki sen, mihin aiempi hopeashampooni ei pystynyt, kirkasti hiusten sävyä taittaen sitä kunnolla viileään. Käytän tätä surutta väärin ja muhittelen toisinaan jopa yli kymmenenkin minuuttia. Eivätkä hiukseni muutu sinisiksi, tai vihertäviksi. Mutta muille varoitus, jos päätät tätä muhitella en voi luvata, että tuote toimisi kuten minulla. Fudgen shampoosta liikkuu monenlaisia kokemuksia ja pesun yhteydessä olisi melkein suotavaa käyttää kumihanskoja. Tämä värjää myös kädet todella tehokkaasti! Mutta juuri rutistelin purkin tyhjäksi ja uusi on korkkausta vaille valmis tositoimiin. Aion jossain vaiheessa kokeilla Fanolankin shampoon, mutta odotan että merkki saa päivitettyä mega-allergeenisäilöntäaineen MITin siitä pois. Siihen saakka aion luottaa Fudgeen!

Mitä tuotteita sinulla on toisella kierroksella?

19 Kommentit

  1. Pitääpä ostaa tuota Fudgea joskus kun moni on sitä kehunut :)

    VastaaPoista
  2. Ja taas toi misellivesi tuli kummittelemaan mulle, se on ollut kyllä koko ajan mielessä, kun näin sen sun blogissa, pitää varmaan ostaa se. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä on tullut mun suosikkimisellivesi ^_^ Harmi vaan viimeksi Cittarissa käydessä hyllyssä oli sitä toista versiota, toivon mukaan hylly olisi ollut tyhjä sen takia, että ihmiset rakastavat tätä ^_^

      Poista
  3. Ooh kiinnostavia tuotteita! Tuo Bybin misti on minunkin testi-listallani, olen rakastanut muita merkin tuotteita joita olen kokeillut! Herbinan dödön en "olisi uskonut" olevan noin hyvä, itse tällä hetkellä yritän löytää eko-dödöä, jota rakastaa. So far Ben&Anna on ollut lempparini. :)

    x Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bybin tuotteet on ihania ja toimivia, ja tuo pakkausdesign <3 Toimivat ekodödöt ovat kiven alla, mutta itse olen tykännyt Rimitasta ja näemmä kainaloni kelpuuttavat We Love The Planet dödön, joka on soodapohjainen ^_^ Tai ainakin silloin tällöin käytössä se ei ole aiheuttanut ongelmia :D Mutta täytyypä käydä tsekkaamassa tuo Ben & Anna :)

      Poista
  4. Kiinnostavia tuotteita! :) Tuo Herbinan dödö on kyllä jännä, niin tavallinen tuote, mutta itsekin oon ihastunut siihen ja käyttänyt ties kuinka monta purkkia, tosin cashmere tuoksussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että on muitakin Herbinaa fanittavia :) Mietin, että oonkohan itse tuota cashmerea kokeillut, täytyykin metsästää se tuoksu käsiin ^_^

      Poista
  5. Ää, mun piti tilata tuo Bybin suihke kun se oli tosi hyvässä tarjouksessa tällä viikolla JOSSAIN mutta unohdin. Oiskohan ollut House of Organicilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin tuttua mullekin, että unohdan :P Nyt olin skarppi ja kävin hyödyntämässä Stockkalla kauneusjuhlien aletuote-edut :D Toivotaan, että saat sen Bybin mistin vielä käsiisi :)

      Poista
  6. Noi Herbinan dödöt on superhyviä<3 Tota Fresh Cottonia en oo kyllä itse testannut, mutta seuraavaksi taidankin ostaa just ton tuoksun testiin! Fudgen hopeashampoo on hurjan hyvä myös, mutta varoituksen sanana jos Fanolaa joskus lähdet testaamaan - se värjää kädet vielä voimakkaammin kuin Fudge :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herbiban dödöt on ihania ja kiva kuulla, että niiden suhteen löytyy fanikuntaa :) Mikä on sun suosikkituoksusi niistä? Ja kääk, pidänpä mielessä tuon käsien värjäytymisen :D Silloin kun mulla oli blondauskriisi ja käytin tosi aktiivisesti ( ja väärin :D ) hopeatuotteita, mulla oli ihan siniset kädet xD

      Poista
  7. Mäkin tykkään Herbinan dödöistä ja tuo Fresh Cotton on Soft Cashmeren ohella lemppareitani:) Niitä on tullut käytettyä rutkasti. Myös So'Bion misellivesi on tuttu tuote ja allekirjoitan täysin nuo kehut. Ihana tuote<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että säkin fanitat Herbinaa :) Täytyy ehdottomasti metsästää tuo Soft Cashmere myös käsiini! Mä rakastuin So'Bion miselliin niin, että siitä tuli ihan luottotuote :D

      Poista
  8. Deodorantti, puuteri, ripsiväri, shampoo, hoitoaine...näitähän riittää :)
    Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yep, moni tuote on sellainen mitä ilman ei halua pärjätä :) Ihanaa viikonloppua <3!

      Poista
  9. So Bio on ihana merkki ainakin misellivesien osalta! Herbinan dödöistä olen lukenut kehuja useammankin suusta, mutta mulla ne ei toimi yhtään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. So'Bion misellivesi on ihana, mutta esim. seerumi ei toiminut mun iholla :P Harmi ettei Herbina toimi sulla, itselläni on lopulta hikoilemisen suhteen helpot kainalot.

      Poista
  10. Tuo BYBIn hyaluronihapposuihke on kyllä ihana! Mulla vaan sen suihkepullon pumppu tai suutin tai molemmat ovat viallisia, koska muutaman ekan kerran jälkeen se ei enää suihkua normaalisti vaan valuu pullon kylkeä ja näppejä myöten. Saahan sen nesteen sitäkin kautta kasvoilleen, mutta kyllä suihkepullossa suihke on se juttu!

    Ootko muuten kokeillut Lovely Dayn tuotteita? Mulla on merkiltä muun muassa hyaluronihapposuihke, ja se on aivan järjettömän ihana ja superkosteuttava tuote. Se on BYBInkin vastaavaa suihketta parempi! Mun sekaiho rakastaa sitä! Nyt on toisen pullon osto edessä, sillä haluan suihkia sitä joka päivä kasvoilleni, ja vajuuhan se sitä mukaa.

    Oon muuten aatellut kirjoittaa Lovely Daysta ja luonnonkosmetiikkahurahduksestani blogiin, joka on viimein herännyt horroksestaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow