In this Light

Kauneusblogi

Luku 874 - Edullinen ja hyvä, Yves Rocher puhdistusöljy kasvoille

yr6

Edullinen ja hyvä -postaussarja jatkuu tänään nostalgisissa tunnelmissa. Esittelyyn tulee nimittäin tuote kosmetiikkamerkiltä, joka on luultavasti ollut ensimmäinen käyttämäni kosmetiikkamerkki, mitä tulee kasvojen ihonhoitoon! Merkki on vähän sellainen, että kaikesta nostalgisuudesta huolimatta aina välillä jopa unohdan sen olemassa olemisen. Merkki on saanut minut huokailemaan ihastuksesta kuvastonsa äärellä, sekä antanut oppitunnin kuinka kamalalta nuoltavat postimerkkimäiset lappuset maistuvat ja kuinka hauskaa oli rullailla auki pienelle rullalle rullattuja arpalipukkeita. Niin, mikäpä muu voisikaan olla kyseessä kuin Yves Rocher!

Käytin teininä aktiivisesti merkin tuotteita mutta en muista, miksi sen ostaminen lopulta jäi. Ehkä siksi, että muutin kaupunkeihin joissa kosmetiikatarjonta oli laajempi ja valinnan varaa oli sekä tavaratalojen, markettien, halpahallien ja apteekkien suhteen. Muistan viimeksi tilanneeni Yvekseltä tuotteita vuonna 2013, kun innostuin pitkästä aikaa kosmetiikasta oikein kunnolla ja olin myös nähnyt niitä blogeissa. Mutta sen jälkeen merkki taas jäi, kunnes nyt toukokuussa naputin tilauksen menemään.

Pääsyy tilauksen tekemiseen olikin tämä puhdistusöljy. Olin unohtanut vastikään ostamani puhdistusbalmin vanhempieni luo ja käytössä ollut Lumenen Sisu-puhdistusöljy osoitti loppumisen merkkejä. Sain tähän Yves Rocherin Pure Calmille Cleansing Micellar Oil puhdistusöljyyn ( 11,90 € / 150 ml ) ostoinspiraation ihanan Tainan blogista enkä yhtään pistänyt pahitteeksi, että varsin edullinen tuote oli vieläpä tarjouksessa puoleen hintaan! Ja itseasiassa se on vieläkin tarjouksessa, lisäksi Yves näyttää tarjoavan postikulut kaupan päälle.

Puhdistusöljy on mineraaliöljytön, parabeeniton sekä väriaineeton, yli 90% raaka-aineiden alkuperästä on luonnosta. Puhdistusöljy sisältää ihoa rauhoittavaa kamomillaa. Öljyä levitetään kuiville kasvoille, hierotaan ja lopuksi se emulgoidaan veden kanssa, jolloin öljy muuttuu maitomaiseksi.

Puhdistusöljy on yksi kevyemmistä ja jopa vesimäisimmistä öljyistä, mitä olen kokeillut! Öljyä on helppo pyöritellä kasvoille, se sulattaa hyvin ja kirvelemättä silmämeikin. Puhdistusöljyn tuoksu on huumaavan ihana, minulle tulee lapsuus ja Nami Nami -toffeevanukas mieleen! Vaikka koostumus on kevyt, on tuote tehokas. Tämä pesee meikit pois sutjakkaasti ja perusteellisesti. Jotkut puhdistusöljyt "jumahtavat" huuhteluvaiheessa mutta tämän poishuuhtelu on helppoa. Iho jää pehmeäksi, mutta viimeistelen ihonpuhdistuksen vielä toisella puhdistustuotteella. Tähän puhdistusöljyyn on ollut helppo rakastua, edullisuus, hyvä saatavuus ja ennen kaikkia toimivuus ovat hurmanneet minut.

Onko sinulle kokemusta tästä tuotteesta?

17 Kommentit

 1. Ei ole kokemusta tästä tuotteesta, mutta tekisipä mieli laittaa tilaus menemään Yvesille! Viimeisestä tilauksesta on kulunut aikaa ihan syyllisen kauan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan tilausta tekemään, siellä näyttäisi olevan aletkin käynnissä 😊

   Poista
 2. Mä en ole pahemmin YR:n ihonhoitoa testaillut, mutta taidan sujauttaa tän seuraavan tilauksen mukaan, kun niin suosittelit. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut ennakkoluuloja Yveksen ihonhoitoon, mutta tämä ja nyt näemmä yks toinen tuote ovat hälventäneet niitä 😀 Tän öljyn koostumus on tosi ihana ❤

   Poista
 3. Ooh, tämä vinkki tuli kuin tilauksesta, sillä mulla on öljy loppumaisillaan ja mietin, mitä kokeilisin seuraavaksi. Täytynee naputella tilaus YR:lle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!! Se näyttää vieläpä olevan -50% alessa tällä hetkellä

   Poista
  2. Joo tän onkin nyt hyvässä alessa 😊 Jos ostat tän niin kuulen erittäin mielelläni sunkin ajatukset tästä 😊

   Poista
 4. Mulla on ollut aikomus tilata tätä Tainan suosituksen innoittamana, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Pari muuta puhdistusöljyä on varastoissa tällä haavaa, koska öljyt vaan on ihan parhaita meikin poistamisessa. Oon sama mieltä liian jymähtävistä öljyistä...jotkut vaan on hankalia käyttää ko. ominaisuuden takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin, tilaisinko toisen varastoon 😁 Mutta jämähtävät öljyt ei ole kivoja, koostumuksissa on yllättäviä eroja. Öljyt on ihan parhaita meikinpoistoon ❤

   Poista
 5. Niin loistava tuote, halpa ja erittäin hyvä!! Jo toinen pullo jemmassa, en ole yhtä hyvään puhdistusöljyyn kyllä törmännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää löi ällikällä, rakastuin varsinkin tähän koostumukseen 😊 Kiitos vielä kerran inspiraatiosta ❤

   Poista
 6. Mulla tämä odottaa vielä laatikossa vuoroaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin mielelläni kuulen sun mietteet tästä 😊

   Poista
 7. En ole tätä testannutkaan. Olen kyllä kovasti innostunut voide- ja öljypuhdistuksista.
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Balmimaiset sekä öljymäiset putsarit ovat niin parhaita ❤ Ihanaa sunnuntaita 😘

   Poista
 8. Kiva kun kerroit sillä satunnaisesti olet YVES:ltä tilaillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kannattaa napata tilaukseen, on aivan ihana ❤

   Poista

Lähetä kommentti

Follow