In this Light

Kauneusblogi

Luku 878 - Mulla on uudet hiukset!

hair1 sensai2 hair9 hair10

Vihdoinkin uskalsin tehdä sen, mistä olin haaveillut jo vuosikaudet! Pixie-tukka on täällä taas ja voi kuinka sitä kaipasinkaan! Minulla oli vuosia sitten lyhyet hiukset. Ja rakastin niitä, minulla oli myös vakiokampaaja joka leikkasi hiukset joka kerta aavistuksen eri tavalla ja tykkäsin hiuksista aina kampaajan tuolilta noustessani. Megalyhyt pixie-tukka oli oikeastaan ainoa, mistä en itselläni tykännyt. Päädyin kuitenkin hiusväriallergiapeloissani kasvattamaan pitkät hiukset, samalla päätin kasvattaa oman värin takaisin. Ajatus omasta hiusväristä lyhyillä hiuksilla ei innostanut. Pelkäsin sen olevan omaan makuuni liian hillevi hiiri. Hyvä ystäväni sai allergisen reaktion hiusten värjäämisestä, ja minuakin alkoi epäilyttää väritouhut. Joten päätin kasvattaa pitkät hiukset. Pitkissä hiuksissa oma väri olisi vivahteikkaampi, ja kesällä aurinko vaalentaisi niihin upeasti aurinkoraitoja.

Totuus on kuitenkin se, että vihasin hiusten kasvattamista. Se oli kamalaa! Ihana vakiokampaajani oli lopettanut työskentelyn, tai minulle ei koskaan kerrottu, mihin hän siirtyi. Kävin vakiokampaamossani vielä yhden kerran vakiokampaajani lopettamisen jälkeen, mutta mikään ei enää ollut ennallaan. Seuraavassa paikassa kampaaja leikkasi minulle kamalan mummotukan, jota inhosin! Hiukset kasvoivat onneksi nopeasti, mutta..kaipasin koko ajan lyhyitä hiuksiani. En oikein osannut laittaa hiuksiani, ja yleensä vedinkin ne toispuoleisesti niskan taa. En kuitenkaan uskaltanut leikata lyhyttä mallia takaisin, koska olihan hiukset vaivalla kasvatettu!

Kesälomalla päätin uskaltautua leikkauttamaan lyhyen pixie-tukan. Sillä hiukset ovat lopulta uusiutuva luonnonvara! Olin myös keväällä onnistunut pilaamaan hiukseni kotivaalennuksen kanssa, ja halusin päästä hamppulatvasta kunnolla eroon. Näytin kampaajalle muutaman kuvan ja selostin, millaisen mallin suurinpiirtein haluan. Kampaaja osasikin leikata mallin niin, että oma hiusväri ja vaalennettu hius asettuivat todella sopusuhtaisesti!

Kun astuin kampaamosta ulos, tiesin tulleeni takaisin hiuskotiin. Lyhyt malli ei tuntunut yhtään oudolta! Tai, hiukset ehkä tuntuivat oudolta ja voin muuten sanoa, niskahiuksia on pörrötetty niin itseni, kuin muiden ihmisten toimesta :D Lyhyet hiukset ovat ihanan helppohoitoiset, sen kun peset ja pidät. Aquis hiusturbaania en ole hylännyt, se toimii myös lyhyilläkin hiuksilla. Ajattelin jossain vaiheessa postata, miten laitan lyhyitä hiuksia. Itse olen päässyt siis lyhyiden hiusten laittamisen suhteen todella helpolla, paljon helpommalla kuin pitkien hiusten kanssa. Joten ihan heti en ole palaamassa takaisin pitkien hiusten pariin.

23 Kommentit

 1. Upeat!<3 En ihmettele, että tuntuu kodilta, koska näyttää sopivan kuin nakutettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Oon niin iloinen, että uskalsin tehdä tän päätöksen 🤗

   Poista
 2. Sulle sopii todella hyvin lyhyet hiukset! Kiva malli <3
  Mulla tyssäsi kans pitkien kasvatus siihen tilanteeseen, etten kokenut pitkää tukkaa omakseni ja vaikka en ihan poikatukkaan palannutkaan, kyllä lyhyt polkka on mun juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Sulle sopii lyhyt polkka tosi kauniisti, tykkäsin myös sun poikatukastakin 😍 Hiusten kasvattaminen on kyllä nihkeää puuhaa 😂

   Poista
 3. Tosi hyvältä näyttää! Malli sopii sulle hurjan hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😍 Kuvassa hiukset onkin ihan uunituoreet 😀

   Poista
 4. Tosi kivannäköinen uusi tukka sekä kuvissa että livenä:) <3 Mun mielestä tuo värisävykin sopii hyvin uuteen tyyliin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😚 Hiusten väri tulee tässä mallissa kivasti esille ☺

   Poista
 5. Noi on vaan niin ihanat, sopii sun siroihin kasvoihin täydellisesti. <3

  VastaaPoista
 6. Näytät aivan ihanalta uudessa hiustyylissäsi. Sopii sinulle täydellisesti. Itse täällä pähkäilen hiusvärimietteissä. Oma väri saa hiukset näyttämään koko ajan likaisilta, enkä oikein tiedä, että mitä näille pitäisi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😍 Värimietteet onkin kinkkisiä, ja ymmärrän sun tuskan. Entä vaaleat raidat?

   Poista
 7. Ihan Pixie -tukka! Sopii sinulle hienosti. Sinulla on sirot kauniit kasvot, joten loistovalinta!
  Kivaa kesää!

  VastaaPoista
 8. Todella upeat ja freesin näköiset!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow