In this Light

Kauneusblogi

Luku 884 - Kullankaivajan uusimmat löydökset ja kesäinen vintage-meikki!

hellem18

Postaus sisältää pr-näytteen ( Everyday Mineralsin mineraalipuuteri )

Kulta on ehdottomasti minun suosikkini, mitä tulee meikkiväreihin! Rakastan kultaa erityisesti silmämeikissä, mutta myös korostustuotteissa. Ja varsinkin kesäisin en pistä pahitteeksi, jos meikkipohjastakin löytyy ripaus kultaa. Kultahimoissani en voinut vastustaa taannoin Yves Rocherin tilausta naputellessani paria kullan väristä tuotetta. Ultra Long-Lasting Cream Eyeshadow - 03 Or jaune voidemainen luomiväri ( 12,90 € / 6 ml ) ja Radiant Lip and Cheek Crayon - Or nacré korostuskynä ( 9,90 € / 2,5 g ) kotiutuivatkin tuossa taannoin, ja olen ehtinyt käyttää niitä sen verran, että uskallan kertoa jo niistä vähän enemmän.
  hellem19

Ultra Long-Lasting Cream Eyeshadow sävyssä 03 Or jaune on kaunis, klassisen kultainen luomiväri. Rakastan voidemaisia luomivärejä, koska ne ovat niin helppoja! Luomiväri lupaa 12 tunnin kestävyyttä, ja se on vedenkestävä. Sävy on kaunis, aika neutraali, ei liian kylmä eikä liian lämmin. Koostumus on parabeeniton ja mukana on hevoskastanjaa, joka korostaa värin heleyttä. Levitys tapahtuu aplikaattorin avulla.

Voidemaisissa luomiväreissä on laatueroja. On olemassa Armanin Eye Tintit, ja bareMineralsin luomivärit, jotka levittyvät kauniisti, kestäen aamusta iltaan. Sitten on taas näitä tällaisia, jotka ovat kyllä hyviä, mutta eivät yllä ihan samalle tasolle. Omasta mielestäni Yvesin luomiväri levittyy epätasaisesti. Se tuntuu jäävän paikoitellen paksummin, ja paikoitellen ohuemmin. Lopputulos on aavistuksen laikukas. Lisäksi luomiväri kuluu itselläni luomivaosta, pysyen toki muuten hyvin paikoillaan. Olen kokeillut luomiväriä pohjustajan kanssa, sekä ilman pohjustajaa, kevyesti puuteroiduille luomille. Lopputulos on sama. Paras tulos on tullut niin, että kerrostaa luomiväriä mutta siinäkin on haasteena se, että saa luomivärin asettumaan aloilleen. Se kun tuntuu pyörivän, asettumatta paikoilleen. Mutta tällä tekniikalla luomiväri ei lähtenyt rapistumaan luomivaosta. Aion vielä antaa jollekin ihanalle pronssiselle sävylle mahdollisuuden, sekä kokeilla jonkun toisenlaisen pohjustajan kanssa.
  hellem20

Radiant Lip and Cheek Crayon on sitten erittäin vekkuli tuote. Yvesin sivuilla tämä on luokiteltu huuli- ja poskipunaksi. Päätin kuitenkin tilata tuotteen, sillä aavistin sen soveltuvan voidemaiseksi highlighteriksi enemmän kuin hyvin. Ja niinhän siinä tapahtuikin! Kynän koostumus on kiinteää, mutta helposti levittyvää. Tällä saa arkikelpoisen glittermeikin, sillä koostumuksessa on isoja, kultaisia glittereitä. Sitä en osaa sanoa, ovatko ne millään muotoa biohajoavia ( asia joka alkoi askarruttaa mieltäni postausta kirjoittaessani ). Mutta joka tapauksessa kynällä on helppo sutaista poskipäille hohtoa ja kimallusta. Kimallus ei kuitenkaan ole överi, vaan hyvin arkeen soveltuva, toki hohdokkaimmasta päästä.
  hellem13hellem11 hellem10 hellem6

Päätinkin tehdä kultaisten tuotteiden ympärille vintage-henkisen meikin, joka sopikin sinä päivänä käyttämääni, vintage-henkiseen ns. tea dressiin kuin nyrkki silmään! Meikkipohjana käytin Everyday Mineralsin Semi-Matte mineraalimeikkipohjaa ( saatu aikoinaan blogin kautta ). Sävy Golden Light on minulle talvella liian tumma, mutta nyt näin kesällä mitä sopivin. Levitin meikkipohjan isolla, löysällä siveltimellä. Se on mielestäni armollisin tapa levittää mineraalimeikkipohja aikuisemmalle iholle! Meikkipohjan kiinnitin vielä irtopuuterilla, koska tiesin että se on muuten näillä helteillä yksi liejukasa alta aikayksikön.

Aurinkopuuterina käytin Clarinsin Bronzing Duo Mineral powder Compactia. Ostin vaaleimman sävyn viime talvena alesta, kun satuin sen bongaamaan. Käytän aurinkopuuteria vain ja ainoastaan antamaan kasvoille ns. auringon suuteleman ilmeen, en siis levitä sitä koko kasvoille. Poskipunana käytin Everyday Mineralsin ilmeisesti lopettua sävyä. Poskipäille sipaisin tuota Yvesin korostuskynää. Silmämeikin tein yksinkertaisesti tuolla Yvesin voidemaisella luomivärillä. Levitin sitä sekä ylä- että alaluomelle. Viimeisestä kuvasta huomaa, mitä tarkoitan epätasaisesti levittyvällä luomivärillä.

Vintage-henkiseen meikkiin kuuluu minun mielestäni klassinen punainen huulipuna! Punasinkin huulet pitkästä aikaa kunnolla punaisiksi, käyttäen Avonin Mark-huulipunaa. Rebel on mahtava, klassinen punainen modernilla twistillä! Huulet rajasin Isadoran huultenrajauskynällä, joka on tämän hetken suosikkini huultenrajaustuotteista. Meikistä tuli oikein kiva, juuri sellainen minunlaiseni! Kevyt, mutta särmikäs.

Millainen koostumus on sinun suosikkisi luomiväreissä?

6 Kommentit

  1. Voidemaiset luomivärit kiinnostaisivat mutta mikään kokeilemani ei pysy luomilla puolta tuntia kauempaa. Pitäisi varmaan siis panostaa vähän laadukkaampiin tuotteisiin, vaikka olisin silti hyvin skeptinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä kannattaa panostaa, esim.bareMineralsilla on laadukkaat voidemaiset luomivärit, mutta Avonin Mark-sarjan luomivärit, jotka oli purkissa, toimivat mulla superhyvin 😊

      Poista
  2. Onpa harmi, ettei tuo YR:n voidemainen luomiväri toimi. Olisikohan koostumus liian "vetelää" tms.? Mulla aika monet voidemaiset toimii, jos ovat riittävän jähmeää ja tietysti kunnolla pohjustettuna. Kullansävyt pukee sua todella hyvin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä se ei tuntunut liian vetelältä, mutta voi olla että se oli liian "märkää". Kerrostamalla ja töpöttämällä sai parhaimman lopputuloksen. Tää tuntui toimivan ilman pohjustajaa parhaiten 😁 Mystinen luomiväri siis! Vinkkaa muuten, mitkä voidemaiset on sulla toiminut parhaiten? 😊

      Poista
  3. Aivan ihana meikki <3 Minä olen hullaantunut pronssiin ja kultaan. Metalleja ei pitäisi sekottaa (sanoi joku minulle), mutta minäpä sekoitan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ❤ Mun mielestä sellaiset säännöt joutaa romukoppaan, ettei metalleja saisi yhdistellä 😊 Pronssi ja kulta ovat meikissä ihanat sävyt ❤

      Poista

Lähetä kommentti

Follow