In this Light

Kauneusblogi

Luku 886 - Helppo, nopea mutta huolitellumpi arkimeikki!

2018-08-07_09-05-15

Postauksen tuotteista Avon pr-näyte

Minun piti tänään kirjoittaa puuterikoukusta, mutta kun aloin ottaa kuvia postausta varten, aihe lähtikin rönsyämään. Oikeastaan tajusin, etteivät ottamani kuvat enää liittyneet millään tavalla puuteriaddiktioon. Mutta sen sijaan ajattelin kertoa, miten saan arkimeikkiin astetta huolitellumman ilmeen!
  2018-08-07_09-10-49

Minulla ei oikein ole aikaa kunnolla panostaa arkimeikkiin. Minähän venytän ja vitkutan työaamuja niin, että lopulta hirveässä tahdissa pistän asiat poikki ja pinoon. Kiireessä rutiinit helpottavat, oikeasti! Kun tekee asiat tietyssä järjestyksessä, ei esim. unohda avaimia kotiin tai jotain muuta kaoottista ( tosin säilytänkin lähes aina avaimia omassa pussukassaan, joka löytyy laukustani, en ikinä voisi kuvitella avaimieni lojuvan pöydällä ties miten sattuu! Meillä on nykyään eteisessä pieni ristikkosäilytin, jossa on myös koukut avaimille, siihen aina toisinaan laitan avaimet roikkumaan ). Eli minun aamuni lähtevät siitä, että haluan päästä mahdollisimman helpolla ja nopeasti. Kun haluan meikkiin enemmän särmää, teen sen tuotteilla joiden kanssa ei täydy kikkailla.

Olen varmaan miljoona kertaa maininnut, että Jane Iredalen puristepuuteripohja on minun yksi kaikkien aikojen suosikeistani, ja se on oikeasti niiden kiireisten aamujen pelastaja! Sen voi hätätilassa napata mukaan ja levittää julkisessa kulkuvälineessä. Mineraalipohjassa on kunnon aurinkosuojakerroin ja sitä riittää pieni määrä. Tykkään levittää sen löysällä siveltimellä. Puuterikoukkuun tämä asia liittyi sillä viissiin, että olen nyt jättänyt erillisen irtopuuterin pois ja rakastunut, miltä iho näyttää pelkällä mineraalipohjalla.

Aurinkopuuteri on minulla käytössä kausittain, mutta arkimeikissä se on siitä ihana tuote, että sen kanssa ei ole niin justiinsa, mihin kohtaan sitä tarkalleen sutii. Käytän aurinkopuuteria kevyeen varjostamiseen, eli se löytää paikkansa poskiluun alta sekä ohimoilta. Clarinsilla on valikoimissa ihania, vaaleita sävyjä, tällä Bronzing Duo Mineral powder Compactilla ei saa vahinkoa aikaan sillä sen pigmentti on hyvin maltillista, mutta samaan aikaan kauniisti levittyvää! Annankin vahvan suosituksen sekä Clarinsin aurinkopuutereillle, mutta myös Guerlainilta löytyy hyviä aurinkopuutereita.

   2018-08-07_09-15-15

Ilman poskipunaa en meikkiä tee, ja nyt olen ollut aivan rakastunut alelöytööni, eli Clinique x Jonathan Adler Collectionin, eli viime kesän Limited Edition malliston  Cheek Pop poskipunaan! Tämä olikin ensimmäinen virallinen Clinique poskipunani, en voinut vastustaa kaunista, kylmää 04 plum pop -sävyä. Omasta mielestäni kylmä poskipuna monta kertaa raikastaa meikin, näyttäen poskilla kuitenkin neutraalilta. Clinique levittyy hyvin, toki alkuun jouduin vähän hakemaan tämän kanssa toimivaa tekniikkaa mutta harjoitus tekee poskipunasivelymestarin!
Se huolitellumpi ilme meikkiin tulee silmä- ja huulimeikkituotteista. Jo pelkkä huulipuna ryhdistää ja piristää, ja punatut huulet löytyvätkin minulta lähes joka päivä. Mutta kun haluan meikkiin enemmän särmää, sudin silmiin meikkiä. Arjessa silmämeikkituotteen pitää olla helppo ja nopea, muuten minulla palaa pinna! En siis halua tuotetta, jonka paikoilleen laittamisessa joutuu näkemään paljon vaivaa, vaan meikkituotteen pitää asettua todella näppärästi iholle. Oma salainen aseeni onkin voidemaiset luomivärit, joista tähän asti kokeilemistani kirkkaasti paras on bareMineralsin 5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow SPF 15. Löysin viime talvena alesta sävyn Elegant Taupe, joka on kaunis mutainen harmaa vihreällä, mutta myös pronssisen kultaisella vivahteella. Sävy antaa silmiin uudenlaista syvyyttä, olematta liian kova ja kun väri on kuivunut, siinä on huomattavissa pienen pientä, kultaista shimmeriä.

Luomiväri on helppo levittää ja se kuivuu nopeasti. Siinä vaiheessa, kun luomiväri on vielä märkää, häivytän sitä kevyesti sormella. Ja se vain asettuu paikalleen, ilman sen kummempia rullautumisia! Minulla tämä pysyy paikoillaan ilman pohjustajaa aamusta iltaan, helposti sellaisen 14-15 tuntia. Tai siis vielä en ole valvonut niin kauaa, että olisin huomannut luomivärin tauhkaantuneen! Plussaa myös luomivärin sisältämästä suojakertoimesta, tämä onkin mainio kesämeikkituote.

Jos minulle jää aikaa luomivärin levityksen jälkeen, teen yläluomen ulkonurkkaan rajauksen pehmeällä silmämeikkikynällä. Marc Jacobs Beautyn Highliner Matte Gel Eye Crayon -rajauskynä on yksi parhaimpia rajauskyniä, mitä olen kokeillut. Se levittyy helposti ja pehmeästi, kynää ei tarvi painaa ja rajausjälki myös kestää, eikä häviä päivän mittaan. Sävy (Iron)y on kaunis harmaa, joka on kuin tehty bareMineralsin Elegant Taupelle!

Huulimeikissä rakastan klassista punaista, ja Avonin Mark huulipunien sävy Rebel on vaan niin kaunis. Avonin huulipunat ovat muuten yhdet parhaimmista edullisimmista punista, ja varsinkin tästä Mark-sarjasta löytyy trendikkäitä ja ajanhengen mukaisia koostumuksia. Kaikki kokeilemani Avonin punat ovat levittyneet nätisti, ohuesti mutta pigmenttisesti. Huulipunan rajaan rajauskynällä, ja oma suosikkini tähän hommaan onkin Isadoran Sculpting Lipliner -rajauskynät. Ne ovat edullisia, ja asettuvat huulille kauniin pehmeästi, mutta jämptisti. Voin nimittäin sanoa, että huultenrajauskynissä on laatueroja!2018-08-07_09-01-28 2018-08-07_09-00-23 2018-08-07_09-16-31

Ensimmäisissä kuvissa meikki on suhteellisen tuoreena, ja viimeisessä kuvassa meikki onkin ollut kasvoilla sen lähes 12 tuntia. Ainoa, mitä olen meikissä päivän mittaan korjaillut, ovat huulet. Hyvillä, laadukkailla tuotteilla tehty meikki kestää, mutta on myös helpompi ja nopeampi tehdä. Hyviä ja laadukkaita tuotteita löytyy kaikista hintaryhmistä, ja yksi vinkkini onkin se, että kiireisessä arkimeikissä kannattaakin käyttää niitä hyväksi havaittuja tuotteita. Jos koetkin voidemaiset luomivärit vaivalloisena ja ne perinteiset helpompina, niin ei ehdoin tahdoin kannata tahvota voidemaisten kanssa. Eli, jokainen kuitenkin tekee ja määrittelee sen oman rutiinin, minun tapani on se minkä olen todennut itselleni toimivammaksi :)

PS. Pidän loppuviikon blogista lomaa, palataan viikon päästä taas!<3

10 Kommentit

 1. Aivan ihana meikki, mua ihan naurattaa miten samanlaisesta meikistä me tykätään. <3 Olisin voinut tehdä tän itselleni mikä päivä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3 Meillä on kyllä hyvin samanlainen maku :D

   Poista
 2. Kaunis meikki ja sulle sopii iihan mielettömän hyvin punainen huulipuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Punainen huulipuna on mun kaikkien aikojen suosikki ^_^

   Poista
 3. Ihanan hehkeä Salka<3 Toi poskipuna on aivan ihana:) Cliniquen Cheek Popit on kaikki upeita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Cliniquella on hyviä poskipunia, mä oon aiemmin käyttänyt sellaista minikokoista kaupanpäällispunaa, joka on se ollut tosi kiva, tää oli eka Cheek Pop mutta luultavasti ei vika ^_^

   Poista
 4. Kaunis olet aina, mutta nämä kuvat olivat nyt kyllä ihan überihania! <3 Sulle sopii niin loistavasti punainen huulipuna, voi että...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiitos! Nopeasti räpsäisin töihin mennessä ja tullessa :D Punainen huulipuna onkin mun juttu, haluaisin tykätä nudemmistakin sävyistä mutta ne tuntuu monta kertaa vaan..väärän sävyisiltä?

   Poista
 5. Ihana meikki. Minä pelaan huulipunien kanssa kun haluan meikillä säväyttää :)
  Kivaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Huulipunilla saa nopeasti meikkiin särmää, tykkään ja käytänkin melkein joka päivä :) Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Follow