In this Light

Kauneusblogi

Luku 889 - Huulipunapettymys!

Bobbi1

Tiedättehän, on olemassa huippuja, ihan ok ja sitten huonoja huulipunia. Näitä löytyy kaikista hintaluokista, edullisetkin punat voivat toisinaan yllättää iloisesti! Mutta kun punasta maksaa yli 20 euroa, alkaa sille asettaa jo erilaisia vaatimuksia, kuin kympin punalle. Omat kriteerini ovat nykyään sellaiset, että puna saisi olla huulilla kevyt mutta värikylläinen, levittyä hyvin ja olla korostamatta huulten kuivuutta. Olen myös huomannut, että tietynlaisissa sävyissä voi olla haastavuutta, ja esimerkiksi klassinen "paloauton punainen" on lähes merkiltä kuin merkiltä hyvä ja toimiva. Vaaleanpunaisten sävyjen suhteen olen huomannut eniten laatueroja, osa niistä on voinut levittyä hyvinkin epätasaisesti huulille.

  bobbi3
bobbi9

Päädyin viime talvena ostamaan Kicksin verkkokaupan avajaistarjouksesta Bobbi Brownin meikkejä. Nappasin koriin myös huulipunan, Cream Lip Colorin sävyssä Neon Pink ( 28,90 € / 3,8 g ). Rakastan pinkin sävyä huulipunissa, se on jotenkin ihanan raikas ja pirteä ( sekä nuorekas, haha! ). Cream Lip Color lupaa värikylläisen, pehmeän, kermaisen kiillon, kosteuttaa huulia sekä olla pitkäkestoinen ja huulilla miellyttävä.
  bobbii8bobbii12bobbii19

Punan sävy on vallan ihastuttava! Mutta olen huomannut, että huulipunan koostumus on hankala. Se vaatii nimittäin todella hyväkuntoiset huulet! Jos huulissa on yhtäänkään kuivuutta tai rohtumia, se korostaa niitä todella paljon, tarrautuen kuiviin kohtiin. Huulilla puna näyttää silloin todella epätasaiselta ja kökkäreiseltä. Hassua on myös se, että en aina tiennyt huulien olevan niin kuivat, päinvastoin omasta mielestäni huuleni olivat aina hyvässä kuosissa. Näihin kuviin sain punan levittymään todella hyvin, yllätyin itseasiassa miten kauniisti puna on huulille asettunut. Tämä onkin ensimmäinen kerta, kun puna on asettunut huulille oikeasti kauniisti! Ehkä kesä ja nyt kokeilussa oleva huulivoide ovat tehneet tepposensa.

Bobbin huulipuna on siis sellainen, joka saa minulta ihan ok -leiman. Sävy on kaunis, mutta odotan lähes 30 euron huulipunalta moitteetonta käytöstä. Yllätyin ja petyin, millaiseksi puna osoittautui käytössä! Ehkä Bobbi onkin saanut punastaan palautetta, sillä en enää löytänyt sitä heidän nettisivuiltaan. Omasta mielestäni huulipunan koostumus on vanhahtava, huulipunissa teknologia on kuitenkin mennyt huimasti eteenpäin ja nykyään koostumukset ovat yllättävän ohuita mutta värikylläitä.

18 Kommentit

 1. Ihanan värinen, sopii sulle hyvin! Mutta harmi jos koostumus on pettymys...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on ihana, mutta koostumus on ollut haastava. Ei siis jatkoon 😑

   Poista
 2. Äh voi harmi jos tuote oli pettymys, sillä mäkin olen sitä mieltä että väri näyttää sulla aivan ihanalta! Mä itse rakastan Bobbin Crushed huulipunia jotka on enemmän stain/tint-osastoa ja sopii oli huulien kunto mikä vain.

  Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaankin harmi, sävy on niin ihana! Pidänkin mielessä nuo Bonnin punat, joista vinkkasit ☺

   Poista
 3. Sävy on kyllä tosi kaunis - harmi, että koostumus ei ollut samaa luokkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin harmi, mutta joskus voi käydä näin. Onneksi maailma on täynnä ihania huulipunia ☺

   Poista
 4. No voihan harmitus, että puna tuotti pettymyksen. Kyllä tosiaan tuolla hinnalla luulisi saavan täydellisen punan. Sävy on kyllä täydellinen sinulle ja muutenkin meikkisi on aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnan suhteen odotin laatua, mikä ei nyt toteutunut. Mutta joskus voi käydä näinkin. Rakastan kuitenkin tuota punan sävyä 😘

   Poista
 5. Upee sävy! Mä käytän tosi vähän punaa, mutta jos käytän, sen pitää olla pinkkiä tai vaaleanpunaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on ihana! Pinkkiä löytyy usein huuliltani, samoin klassista punaista. Sulle sopiikin pinkki ja vaaleanpunainen kauniisti 😍

   Poista
 6. Muakin kyllä harmittaisi jos maksaisin noin paljon huulipunasta, enkä olisi siihen täysin tyytyväinen. Tuo sävy on kyllä ihan mielettömän makee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tässä ei nyt ihan hinta ja laatu kohdanneet, harmi vaan. Sävy on ihan super, onneksi on muitakin punia ☺

   Poista
 7. Kuvissa tämä näyttää tosi kivalta, mutta mulla jäisi varmaan puna käyttämättä, jos se ei tunnu hyvältä. Sävy sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon käyttänyt sinnillä, kun tykkään sävystä superpaljon ☺

   Poista
 8. Voi ei, se on kyllä aina tosi tylsää kun huulipuna osoittautuu pettymykseksi. Kuvissa näyttää kivalta ja sävy on kaunis, mutta itse en jaksaisi käyttää niin työlästä punaa, varsinkaan tuolla hinnalla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tätä aina välillä käyttänyt, toivoen punan toimivan aina sillä kerralla. Kuvien kerta onkin ollut se ainoa, jolloin se on toiminut 😂 Käytän tän varmaan loppuun, eipä tätä tainnut enää paljoa olla jäljelläkään.

   Poista
 9. En kestä ettei toiminut, sillä sävy on aivan täydellinen ja kuvat aivan ihanat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään, tosi harmi kun tää ei toiminut niinkuin olisin olettanut. Onneksi maailmassa on muita ihania huulipunia ☺

   Poista

Lähetä kommentti

Follow