In this Light

Kauneusblogi

Luku 890 - Hellä, mutta tehokas glykolihappokuorinta!

glykolihappo

Olen kemiallisten kuorintojen suuri fani! En kuitenkaan tykkää liian tehokkaista kuorinnoista, vaan suosin mielummin miedommin kuorivia tuotteita. Oma ihoni ei niinkään tykkää mekaanisesta hankauksesta, ja juuri tästä syystä olenkin luottanut viime vuodet enemmän näihin ihon pintaa kemiallisesti, kuin mekaanisesti kuoriviin kuorintoihin.

Kiinnostuin, kun hyvin saman tyylisen ihon kuin minulla, toki tietyillä eroavaisuuksilla ( oma ihoni on "teinimpi" eli rasvoittuvampi, kuin Jonnan ), omaava Jonna Keyword Love -blogista kehui tätä tuotetta blogissaan. Olenkin eniten suuntautunut käyttämään luonnonkosmetiikkaa, mutta tykkään myös hoitolakosmetiikasta. Siksi Académien glykolihappoa sisältävä kemiallinen kuorinta päätyikin myös minun peilikaappiini, kun kävin sen ensiksi kauneushoitolasta ostamasta!

  Academie9

Académie Nettoyant Exfoliant 15 % glykolihappokuorinta ( 66,96 € /  250 ml ) on erityisesti omiaan raikastamaan ja kirkastamaan sameaa ihoa. Tupakoitsijat ja kesän jäljiltä auringonpalvojat ovat erityisesti kuorinnalle otollinen kohderyhmä, kuorinta on tarkoitettu kuuriluontoisesti käytettäväksi tai jatkuvasti paksulle, samealle iholle. Kuorinta lupaa tepsiä myös epäpuhtauksiin! Glykolihappo on raaka-aineena jaoteltavissa ns. AHA-happoihin, ja sitä saadaan luonnollisista tai synteettisistä raaka-aineista. AHA-hapothan kuorivat ihon pintasolukkoa, ja ovat omiaan mm. taistelussa pigmenttimuutoksia vastaan, siloittamaan ihoa ja torjumaan epäpuhtauksia. Kuorivien happojen kanssa on aina ehdottoman tärkeää muistaa kunnollinen aurinkosuoja, sillä hapot voivat "ohentaa" ihoa ja täten iho on alttiimpi palamaan/vaurioitumaan.

  glykolihappokuorinta

Académien kuorinta levitetään puhtaille kasvoille hellästi hieroen  ja sen annetaan vaikuttaa 1-2 minuuttia. Kuorinta voi kihelmöidä kasvoilla, ja se kuuluu asiaan, tämä on happokuorintojen suhteen enemmänkin sääntö, kuin poikkeus! Tämän jälkeen kuorinta huuhdellaan huolellisesti pois. Kuorinnan happopitoisuus on 15 %, ja itse suhtaudun tuotteeseen varovaisuudella, vaikka tätä voikin käyttää joka päivä. Itse en ole niin kuitenkaan tehnyt. Kuorinnassa on kuitenkin myös mukana ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, joten se myös samalla kosteuttaa. Kuorinnan tuoksu on mieto, mutta kukkainen.

Iho jää kuorinnan jäljiltä sileäksi ja raikkaaksi! Tämä on myös tuntunut auttavan epäpuhtauksiin, niitä "nitistäen". Olen kokenut kuorinnan oikein käytettynä tehokkaaksi, mutta hellävaraiseksi, iho ei juurikaan punoita tämän jälkeen. Glykolihappotuotteet ovat osoittautuneet käytössä tehokkaiksi, ja luultavasti aion seuraavaksi kokeilla glykolihappoa sisältävää kasvovettä.

14 Kommentit

 1. Kuulostaa kivalta tuotteelta, mutta mahtaako se vaikuttaa kunnolla tuossa ajassa?

  Btw, voitit muuten mun blogiarvonnassani, mutta en ole saanut yhteystietojasi että saisin tuoksun lähetettyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on minulla ainakin toiminut, ei siis toki ole mikään supertuju juurikin tuon lyhyen vaikutusajan takia, ja tätähän voisi käyttää päivittäin. Itsellä on sen verran herkkä iho, että otan tällaisten kanssa varovaisesti 😊

   Ja kiitos! Olipas mukava yllätys 😊

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä kuorinnalta. Vanhemmiten minun norsun ihoni on alkanut herkistyä ja olen myös joutunut luopumaan vahvasti hankaavista kuorinnoista.
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten tän tyylinen voisi olla sulle just sopiva 😊 Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Tää on yksi mun suosikkikuorintoja ever!!! Ja pullosta riittää pieni ikuisuus. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mahtava tuote ja tosiaankin, pullo on aikamoinen leka, pienempikin riittäisi 😂

   Poista
 4. Hellävarainen ja tehokas - just niin kuin olla pitääkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostan todella paljon sellaisia tuotteita 😊

   Poista
 5. Hei täähän kuulostaa hyvältä ja tehokkaalta! Pakko pitää mielessä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että tykkäisit tästä 😊 Tää on tehokas, mutta hellävarainen 😊

   Poista
 6. Tämä on niin loistava ja putsaa ja puhdistaa ja tekee ihosta kuulaan, MUTTA, omalle todella herkälle ja couperosa-iholle ei toiminut, olin varmaan tunnin tulipunainen. Siis todella harmi, koska tämä on fantastinen tuote. <3 Käytänkin nyt dekoltee alueelle ja käsivarsien röhelöihin.

  Ihanaa uutta viikkoa Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas harmillinen juttu, mutta niinhän se on, kaikki ei sovi kaikille 😶 Mun iho on varmaan karaistunut happojen suhteen, mutta otan silti varovaisesti. Ihanaa viikonloppua! ☺

   Poista

Lähetä kommentti

Follow