In this Light

Kauneusblogi

Luku 892 - Kasvonaamiohype, jota en aluksi ymmärtänyt

syväpuhdistava kasvonaamio

Kun kuulin ensimmäisen kerran Originsin By All Greens Foaming cleansing facial mask -naamiosta, kiinnostuin niin että ostin sen lähes siltä istumalta! Naamio on siitä erikoinen, että se kuplii ja on ihoa puhdistava, eli juuri sellainen, joka herätti mielenkiintoni, sillä käytän eniten syväpuhdistavia naamioita. Oma ihoni kun on pintakuiva, tukkeutumiin taipuvainen sekaiho. Siksi otankin kaikki vippaskonstit käyttöön, mitä tulee ihon syväpuhdistamisen suhteen. Olen todennut savi- tai turvepohjaiset naamiot parhaimmiksi tässä tehtävässä.

Originsin naamion tehoaineena on käytetty spirulinaa, vihreää teetä sekä pinaattia, joilla kaikilla on antioksidanttisia, mutta myös puhdistavia ominaisuuksia. Naamiossa on myös mukana savea, joka taas imee itseensä epäpuhtauksia sekä on kevyesti kuoriva. Naamion tuoksu on mieto, sellainen vihersmoothiemainen. Naamio levitetään puhtaille, kuiville kasvoille ja sen annetaan vaikuttaa muutama minuutti. Kun naamio alkaa poreilla kasvoilla, on aika pestä se pois. Teen aina niin, että poreilun jälkeen vielä hieron naamiota hetken kasvoilla, ennen kuin aloitan sen poishuuhtelemisen.

Mutta tiedättekö, en alkuun ymmärtänyt naamion hypeä yhtään! Minusta tuntui, ettei se tehnyt kasvoilleni mitään. Käytin alkuun naamiota urhollisesti, aina kerta toisensa jälkeen miettien että eipä tämä ollut yhtään minun juttuni. Naamio jäikin kaapin perukoille, mutta en kuitenkaan muutossa konmarittanut sitä, vaan se muutti uuteen peilikaappiin.

2018-09-08_07-49-18

Varmaan arvaattekin, mitä tapahtui uudessa kodissa. Minä aloinkin lämmetä naamiolle, ja oikeastaan vasta nyt ymmärsin sen nerokkuuden! Naamiossa on nimittäin kaksi asiaa, mitä arvostan nyt tätä kirjoittaessani yli kaiken. Nopeus sekä tehokkuus.

Olen koittanut käyttää ylipäänsä naamioita kaksi kertaa viikossa, toinen naamio- tai kuorintapäivä on luonnollisesti saunan yhteydessä. Mutta niin, se toinen päivä on vähän päässyt unohtumaan. Tai sanotaanko, muistan asian aina aivan liian myöhään! Eli vasta silloin, kun olisi hyvä painaa pää tyynyyn. Originsin naamio on oivallinen, sillä sen vaikutusaika on hyvin lyhyt ja siksi me iltoja liian pitkiksi venyttävät ihmiset ehdimme käyttää tällaisia pikanaamioita.

En oikein tiedä, miksi en aiemmin ymmärtänyt naamion tehokkuutta. Mutta nyt olen selvästi huomannut naamion nostavan mustapäitä/tukkeutumia ihon pintaan! Seuraavana aamuna ne ovat sitten taas "hävinneet". Iho jää muuten naamion jäljiltä raikkaaksi, ei kuitenkaan ihan niin sileäksi kuin mitä oikein tehokkaan savinaamion jäljiltä. Naamio on siis oikein oiva pikakasvohoito, joka on pelastanut monet pitkäksi venähtäneet iltani tänä syksynä!

5 Kommentit

 1. Jos mun tarvisi sanoa yksi lemppari Originsilta sanoisin tän puhdistavan naamion, vaikka yönaamio kirisi heti takana. Todellakin loistava pikakasvonaamio.

  VastaaPoista
 2. Pikanaamiot on myös mun juttu, aina touhotan menemään niin, että hyvä kun muistan meikit poistaa :) Naamiossa tuntuu hyvältä myös se, että siinä hoituu useampi asia yhdellä kerralla.

  VastaaPoista
 3. Vau, kuulostaa todella tehokkaalta naamiolta, jos tukkeutumat yms. katoavat kuin taivaan tuuliin;) Kunpa tuollaisia tuotteita olisi ollut jo vuosikymmeniä sitten!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa tosi tehokkaalta tuotteelta, vaikka mua ei haittaa käyttöajaltaan pidemmät naamiot. Laiskuuttani jätän savinaamiotkin helposti yliajalle kasvoille, ja suihkin vain vettä ettei iho kuivu liikaa :D

  VastaaPoista
 5. Hitto! En oo Originsia kokeillut vielä ollenkaan mut täähän vaikuttaa mielenkiintoselta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow