In this Light

Kauneusblogi

Luku 895 - Syysmeikki ja jäähyväiset Insta-kulmakarvoille

syysmeikki4


Syksy on saapunut, ja olenkin kaivannut neuleet ja maiharit käyttöön! Monella vuodenajat vaikuttavat meikkiväreihin ja useimmat meikkimerkit julkaisevatkin kausikokoelmia, yleensä keväisin pastellisempiin sävyihin vivahtavia ja syksyisin dramaattisempia, murretumpiin väreihin pohjautuvia. Huomaan itse käyttäväni värejä aika liberaalisti, mutta keväisin ja kesäisin rakastan pinkkiä sekä fuksiaa huulipunaa yli kaiken, ja syksyisin haluan huulille klassista dramaattisuutta!

  syysmeikki7

Olenkin nyt alkusyksyn ensimmäisinä päivinä fiilistellyt Clarinsin Joli Rouge Velvet -huulipunien Grenadine-sävyä ( pr-näyte ). Siinä on kaunis, marjaisen viininpunaiseen vivahtava sävy - juuri täydellinen syksyyn! Tulin myös ostaneeksi Ivana Helsingin ja Tokmannin Nordic Tricot malliston neulepaidan ja koska rakastan miettiä meikin sävyt vaatteiden sävyihin, olen kokenut tämän punan sopivan jollainen mystisellä tavalla kuparin kanssa ( mutta en voinut vastustaa mätsäämästä tätä paitaa vanhoihin silmälaseihini, jotka ovatkin pitkästä aikaa todella freesit! ).


syysmeikki5

Meikkipohjina olen viime aikoina fiilistellyt hyvin ohuita ja hädin tuskin peittäviä meikkivoiteita! Minulla on sellainen on/off-suhde bareMineralsin mattamineraalipohjaan. Tykkään sen tuotetunnusta sekä miltä se näyttää iholla, mutta vaalein sävy on omille kasvoilleni inan liian tumma. Se menee vielä hetken aikaa, kunnes sävyeron kaulan suhteen on liian iso. Mutta mineraalipohjat ovat melkeinpä parhaimpia meikkipohjia luonnollisen pohjameikin fiilistelijöille, niillä saa ohuen, luonnollisen ja tarvittaessa peittävänkin lopputuloksen. Ne eivät välttämättä enää vaadi puuterointia, vaan mineraalipuuteri toimii sekä pohjameikkinä että pohjameikin kiinnittävänä tuotteena.

Luomivärinä käytin koko yläluomella, mutta myös alaluomella yhtä ehdotonta suosikkiani, Everyday Mineralsin We Will joka on on ihan superkaunis, lilahtava myyrän sävy! Rakastan sitä, että se tavallaan on, mutta ei kuitenkaan ole. Sävy on luomilla kevyt, sellainen "make-up but not a make-up". Se antaa silmiin syvyyttä, mutta ei ole mikään väri-iloittelu.

Näyttävien Insta-kulmien, jotka on hiottu viimeistä kulmakarvanvarjoa myöden, aika alkaa olla ohi. Ja hyvä niin, sillä itsehän en koskaan niistä itselläni innostunut - saati sitten olisin koskaan osannut sellaisia meikatakaan! Muhkeiden kulmakarvojen aika alkaakin olla ohi, ja sen sijaan luonnollisempi kulmakarvamuoti ottaa sijaansa - mutta myös ne kapeaakin kapeammat kulmakarvat ovat nousemassa pinnalle! Omat kulmakarvani ovat hyvin luonnontilassa, en juurikaan niitä muotoile, joten iloitsen boheemimmasta kulmakarvamuodista. Oma suosikkini kulmien meikkaamiseen on puuterimainen kulmaväri, käytän tällä hetkellä Lumenen kulmapalettia. Puuterimaiset värit kestävät huomattavasti kauemmin kuin perinteiset kulmakynät, joten jos haluat päästä kulmien meikkaamisen suhteen huokeasti, lämpimästi suosittelen puuterimaisia kulmameikkituotteita!

Mitä sinun syysmeikkiisi kuuluu?

6 Kommentit

 1. Syysmeikkiini olen lisännyt tummemmat huulet. Minä olenkin koko ajan ollut luonnollisilla kulmilla, joten jee, olen vihdoinkin trendikäs. Ihanaa keskiviikkoa sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummat huulet onkin ihana, luonteva lisä syysmeikkiin :) Mäkin olen innoissani luonnollisemmista kulmakarvoista, toivotan sen trendin tervetulleeksi ^_^ Ihanaa viikonloppua sinulle <3

   Poista
 2. Vahvat huulet on just makeet ja sulla on muuuten upean väriset hiukset!

  VastaaPoista
 3. Tuo huulipunan sävy on just sun näköinen sävy <3 Ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin mun yks suosikkisävyistä, tykkäsin siitä heti alusta lähtien <3

   Poista

Lähetä kommentti

Follow