In this Light

Kauneusblogi

Luku 900 - Laveran ihanat vartalonhoitotuotteet!

Lavera2

Olen varmaan monesti kertonut, että olen todella onneton vartalotuotteiden kanssa! Suihkugeeli ja dödö, näillä mennään hyvin pitkälti. Toisaalta ihoni ei oikeastaan kaipaakaan sen enempää hoitoa, mitäpä sitä ehjää tuotetta mennä muuttamaan? Tästä syystä olenkin aika tarkka mitä tulee vartalotuotteisiin. En kestä esimerkiksi vartalovoiteissa epämääräisiä koostumuksia tai tunnetta, ettei tuote oikeasti hoida ihoa. Mutta jos vartalotuotteita ei ihan joka päivä käytä, silloin niihin kannattaa - ja oikeastaan täytyykin - panostaa!

Olen todennut Laveran vartalotuotteissa olevan hyvän hinta-laatusuhteen ja ne tuoksut! En enää muista, mikä oli suurin syy, kun tartuin Firming Body Milk -vartalovoiteseen ( 16,72 € / 200 ml ), oliko se tuoksu vai lupaukset kiinteämmästä vartalosta. Luultavasti ensimmäinen, sillä tämän vartalovoiteen tuoksu on yksi parhaimmista, mitä olen ikinä käyttänyt! Se on sitruksisen yrttisen kirpeä, mutta kuitenkin pehmeä, kahvinen ja mantelinen. Vartalovoiteen raaka-aineina on käytetty kosteuttavia hyaluronihappoa ja sheavoita, vihreä kahvi ja vihreä tee taas lupaavat vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Luomurosmariini ja -rypäleet taas lupaavat virkistää ja herätellä ihoa, loihtien siitä sileämmän. Vartalovoide on vegaaninen, ja jos Lavera ei jollekin ole entuudestaan tuttu niin mainittakoon saksalaisen merkin lukeutuvan luonnonkosmetiikan pioneereihin!

Olen aina suhtautunut hyvin skeptisesti kiinteyttäviin vartalovoiteisiin, eikä tämäkään tuote ihmeitä tee. Mutta iho jää voiteen jäljiltä miellyttäväksi, pehmeäksi ja ehkä aavistuksen napakammaksi. Paras tapa hoitaa vartalon ihoa olisikin se ahkera rasvaaminen, ihmeitä lupaavien tuotteiden sijaan! Voide ei imeydy ihoon ihan salamannopeasti, ja se tuntuu levityksen hetkellä viileältä, mutta hetken pyörittelyn jälkeen se katoaa ihoon. Iho ei jää lähmäiseksi, mutta olen tykännyt käyttää tätä eniten yötä vasten - niin kuin vartalotuotteita noin yleisesti ottaen! Mutta tämän voiteen tuoksu, se on tässä ehkä kaikista parasta! Miehenikin on aina ihan fiiliksissä, kysyen "mikä ihana karkki täällä tuoksuu?". Tuoksu ei ole kuitenkaan omaan nenääni liian tymäkkä, eikä sellainen että se saisi pään särkemään. Tätä tulen ostamaan tuoksun takia lisää, sillä haluan niiden ( harvojen, haha! ) vartalonhoitohetkien olevan nautinnollisia. Mutta myös voiteen aidosti ihoa hoitavuus painaa vaakakupissa, sillä ei pelkällä tuoksulla kuitenkaan pitkälle pötkitä.


Lavera7


Käsivoiteita käytän lähes joka päivä. Kesäisin selviän ilman rasvoja, mutta ilmojen kylmetessä huomaan käsieni kaipaavan enemmän hoivaa. Käsirasvoissa arvostan eniten tuhteja, oikeasti käsiä hoitavia rasvoja, sillä en ole alvariinsa käsiä rasvaamassa vaan panostan käsien hoitamiseen illalla ennen nukkumaan menemistä. Töissä minulla on toki oma lirurasvansa, sillä siellä en voi käyttää mitään rasvapaukkua vaan nopeasti imeytyvää ja kevyttä rasvaa. Oma kipukohtani varsinkin talvella on kynsinauhat, mutta esimerkiksi viime talvena peukalon pääni halkesi, ja jouduin suorastaan uittamaan käsiäni rasvoissa ja salvoissa. Eli mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän kroppa alkaa krempata.

Lavera Sos Help Hand Balm -käsivoide ( 8,04 € / 50 ml ) ei ole tuhdeimmasta päästä, mutta oikein kelpo tapaus noin muuten! Voiteen tuoksu on kivan makea, pähkinäinen. Voide sisältääkin luomumakademiaöljyä sekä sheavoita, mutta myös kaakaovoita, arganöljyä, aloe veraa ja mantelia. Voide imeytyy suhteellisen nopeasti, näppeihin jää pieni rasvainen tunne, mutta raaka-aineet huomioon ottaen oikein muuta ei voi odottaakaan. Raaka-aineiden takia käsivoide on tehokkaasti käsiä pehmentävä, luulen että tämä voide pääsee parhaiten oikeuksiinsa oikein kuivan karheilla käsillä! Käsivoide on myös vegaaninen.

Jos olet tulossa I love me -messuille, Laveran maahantuojalla NHS:llä on huikeana messutarjouksena -40% alennus Laverasta, sekä muista osaston tuotteista. Minä ainakin aion hyödyntää tuon tarjouksen!

Kuinka paljon tuoksut vaikuttavat sinulla vartalotuotteiden valinnassa?

10 Kommentit

  1. Nuorena likkana tuli käytettyä jotain selluliittia poistavaa vartalorasvaa, joka siihen aikaan oli aika hittijuttu, mutta en tietenkään nyt muista millään mikä tämä voide oli, heh;) En itse yleensä enää käytä vartalovoiteita kiinteytysmielessä, vaan lähinnä siksi, että kuiva iho tuntuu ikävältä. Aika laiska kropan voitelija olen silti, mutta välillä tulee joku innostuksen puuska päälle siinäkin hommassa. Hyvä tuoksu on tietysti toivottavaa, mutta ei liian tuntuva, koska rasvaan kropan yleensä iltaisin, jos rasvaan, eikä voimakas hyväkään tuoksu ole silloin toivottava. Käsirasvoja kuluu tasaseen tahtiin, koska siinä hommassa olen paljon ahkerampi kuin kropan rasvaamisessa.

    Hauskat kuvat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla ollaan, kiva oli kuulla sun nuorena likkana -muistosta :) Mäkin muuten varhaisaikuisena vetelin kiinteyttäviä voiteita ihan urakalla muuten :D Mutta tosiaankin, liian tymäkkä tuoksu on no no, koska se vaikuttaa unen laatuun :( Käsien suhteen olen minäkin petrannut, on vaan ollut pakko opetella siihen rutiiniin!

      Ja kiitos, muistan mulla olleen hauskaa kun sommittelin purkkeja kuviin :D

      Poista
  2. Laveran vartoloemulsiot on olleet hyllyni vakiovaruste jo vuosikausia. Rakastan niitä! ❤️ Musta toi kiinteyttävä tuoksuu ihan colalle. 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei cola onkin muuten kans hyvä mielleyhtymä! :) Laveralla osataan nää vartalotuotteet, ostin just messuilta näitä lisää <3

      Poista
  3. Odotan jo että pääsen täydentämään voidevarastoja messuille :) Nykyään rasvaan ahkerasti aina suihkun jälkeen ja Laveralla on ihania vaihtoja. Tuoksut vaikuttavat tosi paljon, ne ei saa olla liian voimakkaita mutta tykkään että vähän tuoksua jää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon mukaan sait hyviä täydennyksiä :) Mä oon kropan kanssa vähän on-off -rasvailija, yritän aina petrata :D Ja sama, tuoksua saa olla mutta ei liikaa. Muuten ei tuu uni!

      Poista
  4. Kyllä mä tykkään, että tuotteet joita käytän tuoksuvat raikkailta. Laveran käsivoide on todella ihanaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään, en varmaan osaisi käyttää sellaista myskistä tai oikein itämaista vartalorasvaa :D Tuo käsivoide on ihana! <3

      Poista
  5. Mäkään en usko kiinteyttäviin voiteisiin, mutta olihan tämä Lavera aivan ihanan tuoksuinen, vähän colamainen mutta luonnollisella twistillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cola onkin muuten hyvä mielleyhtymä, mä ostin tätä lisää kun tässä on vaan niin hyvä tuoksu ja kuitenkin kosteuttaa vartaloa mukavasti :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow