In this Light

Kauneusblogi

Luku 903 - I love messuille tärpit!

Kuvan lähde Messukeskus

Oo, ei enää montaa yötä kun Messukeskus täyttyy kauneudesta, hyvinvoinnista ja muodista kiinnostuneista ihmisistä! Olen tänäkin vuonna menossa I love me -messuille bloggaajapassin voimin, ja näillä näkymin vain perjantaina erittäin ihanan seuralaiseni kanssa! En tiedä, kuinka ehdin kaikkia tärppejä käydä läpi mutta ideana olisi antaa teille lukijoille inspiraatiota ja toki lista on myös oman muistin tueksi :) Omista tärpeistä tuli luonnollisempaan päin kallellaan olevia, mutta sinne se sydän vaan vie <3


Biodelly 7G108

Suomalaisiin luonnonkosmetiikan pioneeriverkkokauppoihin lukeutuva Biodelly on lähtenyt messuilemaan ja minua ainakin kiinnostaa hypetetty Nui Cosmetics, heidän meikkivoiteensa on tituleerattu monen eri tahon puolesta lähes parhaimmaksi luonnonkosmetiikan meikkivoiteeksi! Lovely Daysta olen saanut suosituksia, että minun pitäisi kokeilla tätä tuotemerkkiä ja edullisemmalla luonnonkosmetiikalla onkin aina sijansa.


Carita Cosmetiikka 7 H  118

Kotimainen merkki on tunnettu erityisesti suolasaippuoistaan, en ole vielä ehtinyt tutustua merkkiin mutta toivon mukaan messuilla pääsen tutkimaan tuotteita tarkemmin!

Eleven 6 e 81

Elevenin osasto on varmaan yksi messujen odotetuimmista, täältä löydät K-Beautyyn liittyviä asioita mm. kangasnaamiodemojen muodossa, voit tehdä tilauksen verkkokaupasta alennettuun hintaan ja 100 ensimmäisä kävijää saa tuotenäytteitä elevenin valikoiman tuotteista.

Flow Cosmetics 7 K 111

Flow julkaisee syksyllä täysin uuden luonnollisen meikkisarjan ja heidän osastollaan meikkitaiteilija opastaa meikkien käytössä. Kotimainen, luonnonkosmetiikan meikkisarja kiinnostaa eritoten, joten täällä aion ehdottomasti piipahtaa!


House of Organics 7 G 128

Messukohde, joka kuuluu jokaiseen messukertaan! Maahantuojalla on oma verkkokauppansa, jonka tuotevalikoima on superlaaja, esim. Evolve, Avril jne. Täällä on yleensä ollut hyviä tarjouksia ja bongailinkin Luonnonkaunis blogista, että ainakin Evolven hyaluronihapposeerumista olisi aika hyvä tarjous tulossa :)

Impulse Finland Oy 7 K 141

Sain tovi sitten pr-näytteenä edullisemman luonnonkosmetiikkamerkin, italialaisen Puro Bion meikkejä ja ensivaikutelman perusteella aion ehdottomasti tehdä merkin kanssa parempaa tuttavuutta!

Jolie 7 H 128

Jolie on useana vuonna hurmannut messuosastollaan, muistan ikuisesti sen kauniin kukkataivaan vuodelta 2016! Tänä vuonna teemana on ranskalainen bistro, joten mielenkiinnolla odotan, mitä ihanaa tuleva viikonloppu tuo tullessaan! Täällä aion ainakin tsekkailla Oilixian hehkutetun puhdistustuotteen, joka on eräänlainen voiteen, balmin ja geelin yhdistelmä ja kuulemma se on todella tehokas, mutta hellävarainen tuote!

Kaurilan sauna 7 G 111

Kaurilan saunan tuotteet ovat käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa, pääpainopisteenä spa-, tai ennemminkin saunatuotteet! Olen viime aikoina hurahtanut saunaan ja jos vain ehdin, yritän hyödyntää taloyhtiön lenkkisaunan sen oman saunavuoron lisäksi. Joten erinäiset kylpytuotteet ovatkin näyttäytyneet aivan uudella tavalla elämässäni!

Natural Goods Company  6 F 48

Täältä lyödät hyviä alennuksia esim. Mossasta ja Madarasta, sekä Whamisasta! NGC on julkaissut jo verkkokaupassaan messutarjoukset ja katsoin, että ainakin näillä brändeillä oli hyviä prosenttialennuksia. Täältä löydät myös Essen, probiottisen kosmetiikan edelläkävijän.

Naturelle 7 G 118

Naturelle on erikoistunut selektiiviseen luonnonkosmetiikkaan ja itseäni kiinnostaa kohtuuhintainen Edible Beauty mutta myös Mahalo, jonka erääseen balmiin olen kehittänyt lähes pakkomielteisen näkökulman! Mutta myös Juice Beauty sekä Hynt Beauty kiinnostavat,

NHS 7 G 130

NHS:lläkin on yleensä ollut todella huomat messutarjoukset, ja tänäkin vuonna kaikki tuotteet ovat 40 % alessa! Aion ainakin ostaa Laveran vartalotuotteita, niissä on hyvä hinta-laatusuhde sekä ihanimmat tuoksut.'

Skincity 7 e 110

Skincity on verkossa toimiva ihoklinikka, jolla on siis oma verkkokauppansa! Heillä on valikoimissaan mm. Exuviance, Neal's Yard Remedies ja Paula's Choice. Messuilla voi päästä ilmaiseen ihotestiin, jossa saa vastauksen kolmen arkipäivän sisällä, sekä osallistua Instaan liittyvään kilpailuun, jossa osallistujien kesken arvotaan 500 €:n arvoinen palkinto!

Tempur Suomi 6g10

Olen tällä viikolla onnistunut nukkumaan vasemman hartianseudun todella jumiin ja mielelläni kuulen Tempurin vinkit oikeanlaisien tyynyjen ja patjojen valintaan! Osastolla voi osallistua vapaavalintaisen Tempur-tyynyn arvontaan ja aion ehdottomasti rustata oman arpakupongin ( tai mikä se ikinä onkaan! ).

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes 6a98

Tukes on varmasti tuonut messuille yhden kiinnostavimmista konsepteista, nimittäin pakohuonepelin! Itse en ole tällaisten pelien ystävä, sillä sain ikuiset traumat ensimmäisestä ja viimeisestä pakohuonepelistä ( miten niin huono häviäjä? Tosin, minun mielestäni meidän ryhmälle annettiin disinformaatiota sen suhteen, mihin kaikkeen huoneessa sai koskea! ). Tukesin osastolla on kaksi eri peliä, kauneudenhoitoalan ammattilaisille suunnattu Kauneusyrittäjän My Day ja kuluttajille suunnattu Kauneusbloggarin My Day. Luulen, että annan traumoilleni kyytiä ja jos jono ei ole ihan älytön, aion käydä kokeilemassa vastaako Tukesin käsitys minun käsitystä kauneusbloggarin My Daysta ;)

Twist Be 7 K 118

Twist Be on yksi luottokaupoistani, ja tunnustaudun suureksi Bybi Beauty faniksi! Twist Be julkaisee messutarjouksena keskiviikkona, ja tätä kirjoittaessani en siis ole vielä niistä tietoinen - yritän käydä ne jossain vaiheessa tänne päivittämässä. Mutta ainakin joka päivä 20 nopeinta saa Nourish London näytesetin!

Unna Nordic 7  H 138

Mielenkiintoinen uusi, suomalainen luonnonkosmetiikkasarja joka pohjautuu suomalaisen luonnon raaka-aineisiin, mm. ratamo, metsämarjat, koivumahla jne. Sarjaa on ollut kehittämässä kosmetologit, ja tiedän että sarja on herättänyt jo suurta kiinnostusta!

Mikä olisi sinun tärppi minulle?

4 Kommentit

 1. Mäkin odotan messuja ihan fiilareissa, oon tulossa myös perjantaina:) Sulla on hyvät tärpit, mulla tavoitteena jaksaa kiertää mahdollisimman paljon Twistbe ja NHS on ainakin käytävä :) Bomb Cosmeticsilla on ihania tuotteita, siellä kantsii piipahtaa 6e68

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiccu, oli niin ihana törmätä, olinkin miettinyt että olisi hauska nähdä :) Jälkikäteen mietittynä tuntuu, että paljon jäi näkemättä, alla oli aika rankka viikko niin huomasin senkin vaikuttavan :D Mutta oli ihanat messut! <3

   Poista
 2. Biozell on minun tärppini sinulle ja sitten yritän metsästää kangasnaamioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävä kävikin Biozellin pisteeltä tekemässä ostoksia :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow