In this Light

Kauneusblogi

Luku 909 - Bobbi Brown Extra Face Oil

kasvoöljy

Te tiedätte, rakastan öljyjä ihonhoidossa! Tämä on asia, mistä voisin puhua ikuisuuden. Oma ihotyyppini on siitä hassu, että tavallaan sille paras kosteustusmuoto olisi vesikosteutus, mutta..huomaan aina sen, jos pidän öljyistä taukoa ja otan ne uudelleen takaisin rutiineihin, kuinka ihoni vaan rakastaa niitä! Öljyt tasapainottavat omaa ihoani, minusta tuntuu kun olen ottanut öljyt aktiivisesti käyttöön, että ihoni rasvoittuvuus katosi. Monta kertaa iho saattaa rasvoittuvuudella viestiä jopa sitä, että se on kuiva ja vaatii toisentyylistä kosteutusta kuin pelkkä vesikosteutus. Useasti rasvoittuvuutta vastaan saatetaan taistella tarjoamalla iholle kevyitä tuotteita, ja iho saattaakin täten rasvoittua jopa entistä enemmän! Minun kohdallani öljyt ovat tosiaankin hillinneet ihon rasvoittuvuutta, että siinä suhteessa ihoni on nykyään normaali.

Olenkin suosinut öljyissä luonnonkosmetiikan öljyjä, en ole ollut kovinkaan innostunut öljysekoituksista joihin on lisätty paljon muitakin raaka-aineita, kuin öljyjä ja eteerisiä öljyjä. Mutta viime talvena Kicksin verkkokaupassa oli hyviä avajaistarjousksia, ja päätinkin ostaa kokeiluun Bobbi Brownin Extra Face Oilin ( 76,90 € / 30 ml ).

  Bobbi7

Bobbin Face Oil lupaa olla kosteuttava ja ihoa pehmentävä. Se sisältää useampaa eri öljyä, sekä eteerisiä öljyjä. Säilöntäaineena on käytetty Phenoxyethanolia. Mukana on oliivi-, seesami-, manteli- ja jojobaöljyjä. Eteerisistä öljyistä on käytetty nerolia, patsulia, laventelia ja santelipuuta. Bobbin öljyssä onkin ihana tuoksu, josta eniten erotan laventelin. Eteerisillä öljyilläkin on muuten ihoa hoitavia funktioita! Öljyn pitäisi soveltua vegaaneille.

Inci: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil , Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil , Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil , Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil , Tocopherol , Citrus Aurantium Amara (Neroli) , Pogostemon Cablin (Patchouli) , Lavandula Angustifolia (Lavender) , Santalum Album (Sandalwood) , Linalool , Limonene , Benzyl Cinnamate , Geraniol , Farnesol , Phenoxyethanol

ihoöljy

Bobbin öljyn pakkaus on kaunis, mutta öljyn annostelutapa on aavistuksen kömpelö. Pullon suulla on nimittäin vain n. 7 mm halkaisijaltaan oleva reikä! Jos pullosta kaataa tavalliseen tapaan, öljyä hulahtaa kerralla liikaa. Paras tapa onkin ollut laittaa sormi aukkoa vasten, kääntää pullo ylösalaisin ja annostella sormen päähän tullut öljy kasvoille. Itse toki mietin, että tällä tekniikalla öljypulloon ehtii hulahtaa ne bakteerit, joita ei vaan huolellisellakaan pesulla saa pois sekä toki jos öljyä täytyy annostella useamman kerran, voi sormien välityksellä pulloon livahtaa kasvoilta bakteereja.

Bobbin öljyn luvataan olevan "lightweight", mutta en itse allekirjoitaisi koostumuksen olevan kevyt. Päinvastoin, koen öljyn aika tuhtina, ja hoitavana. Tästä jää ainakin minun kasvoilleni öljyinen fiilis! Osa öljyistähän on kevyempiä ja kuivaöljymäisempiä, mutta sitä tämä ei ole. Öljy toki imeytyy kasvoille hyvin, mutta jättää öljyisen tuotetunnun. Mutta se ei ole missään nimessä huono asia. Olen tykännyt käyttää öljyä eniten iltaisin, ja talvella tämä onkin aivan ihana tuote! Toki olen käyttänyt öljyä myös aamuisinkin ja kesällä, öljyfriikki ei tavoistaan helpolla pääse irti!

Olen kokenut Bobbin öljyn oikein oivallisena, mutta luultavasti jatkossa ostan kuitenkin edullisempia luonnonkosmetiikan öljysekoituksia tai öljyseerumeita. Tämän öljyn kohdalla vähän mietin, että öljyt ovat kuitenkin aika "perusöljyjä", eivät esim. argania, ruusunmarjaa tai kaktusviikunaa, niin toivon mukaan nuo perusöljyt ovat sitten laadukkaammasta päästä, ottaen huomioon tuotteen hinnan. Täytyy myös muistaa, että laadukkaat eteeriset öljytkin maksavat, samoin öljyissäkin on aivan varmasti laatueroja hinnan mukaan!

Uskoisin Bobbin öljystä eniten hyötyvän superkuivan ihon, sillä tässä on tuhti, ihana koostumus. Ja varsinkin talvea kohti mentäessä alkaakin tämän öljyn sesonki kunnolla. Bobbi Brownia myy esim. Stockmann ja Kicks.

Oletko kokeillut Bobbin Extra Face Oilia?

11 Kommentit

  1. Pakko sanoa, että aika raaka hinta tuotteella raaka-aineisiin nähden. Tuohon hintaan saisi kyllä olla putelissa mukana jotain arvokkaampaakin raaka-ainetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samoilla linjoilla kanssasi, en tiedä onko tää oikeasti tuote mitä menee tuosta noin vaan hyllystä :D

      Poista
  2. Tälläiset hassut pakkausmokat mua aina hämmentää! Bobbilla ei kyllä ole mietitty loppuun asti tuota levitystaktiikkaa, mikä sinällään on harmi sillä tuote kuulostaa todella kivalta!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipetti olisi ollut niin paljon parempi, en tiedä mitä siellä päässä on mietitty :D Tää on ollut oikein kiva öljy, vaikka en toisaalta taitaisi ihan normihintaan ostaa :D

      Poista
  3. En ole kokeillut tätä öljyä. Olen kuullut kyllä paljon hyvää Bobbi Brownin kosmetiikasta.
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bobbilla on ihania tuotteita, esim. se pohjustusvoide josta mm. Tiia ja Jonnakin tykkäävät :) Ja aurinkopuuteri on ihana! En ole päässyt merkin huulipuniin sisälle.

      Poista
  4. Onhan tää siihen hintaa nähden hyvä, mitä näistä silloin maksettiin. LOL En ole vieläkään päässyt yli niistä aleista. ;) Mutta joo, esim. Essen öljy on paljon halvempi ja se on jo aika luksusöljy kuitenkin, joten edullisemminkin saa. Pakkaustapa tässä öljyssä on älytön. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D Muakin vaan naurattaa ne alet yhä edelleen! <3 :D En tiedä, onko tää sellainen oikeasti myyvä tuote, ja kun öljyjä saa edullisemminkin ihan huippuja! Toki jos haluaa suosia vain selemerkkejä, niin silloinhan tää öljy on mahtava :) Ja se pakkaustapa on hyvin outo, sitä tulee väkisinkin kerralla liikaa :O

      Poista
  5. Mä en ikinä raaskis ostaa noin kallista, mutta ihana lukea näistä sillä jos tulee hyviä tarjouksia niin osaa siiten tarttua kiinni :) Käytän parhaillaan Balm Balmin öljyä ja ihoni todella rakastaa sitä. Ihanaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään varmaan normaalilla hinnalla tähän raaskisi tarttua! :D Mutta tarjouksia kannattaa tarkkailla, sillä onhan tämä öljynä hyvä ( mutta vähän ylihintainen xD ). Öljyt on kyllä ihania ihonhoidossa, mulla on ollut Balm Balmin Frankincense, ja se oli ihana <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow