In this Light

Kauneusblogi

Luku 908 - Gamarde Atopic, luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

GA1

Tuotteet ovat pr-näytteitä, saatu maahantuojalta

Olen muutama vuosi takaperin kirjoittanut ranskalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Gamarden tuotteista. Rakastuin silloin erityisesti miselliveteen sekä sarjan voiteisiin! Gamarden tuotteet pohjautuvat rikkipitoiseen lähdeveteen ja luulenkin sen, sekä laadukkaiden raaka-aineiden olevan salaisuus tuotteiden laadukkuuteen sekä toimivuuteen. Siitä huolimatta tuotteet ovat suhteellisen edullisia! Sainkin jo keväällä testattavakseni maahantuojalta Garmarden uuden tuoteperheen, Atopicin. Atopic on suunniteltu erityisesti atooppisen ihon erityisyydet huomioiden, mutta tuotteita voivat käyttää muutkin :) Pääpainopisteenä on kuitenkin atooppinen sekä herkkä iho, tuotteet ovat hajusteettomia ja tuoksut tulevat raaka-aineista. Tuoteperheeseen kuuluu kasvojen puhdistustuote, naamio sekä kaksi kasvorasvaa. Olen käyttänyt tuotteita niin keväällä siitepölyaikaan kuin loppukesästä ja alkusyksystä.

  GA2

Atopic Skin Nettoyant Confort 3 in 1 kasvojen puhdistumaidossa ( 17,95 € / 100 ml ) on uudenlainen rakenne, se on maidon ja veden välimuoto. Puhdistusmaito on tuoksuton, ja 100 % luonnollinen. Se sisältää manteliöljyä, Aloe Veraa, puuvillauutetta sekä E-vitamiinia. Puhdistusmaito lupaa puhdistaa ihon, poistaa meikin ja rauhoittaa ihoa.

Kokeilin käyttää puhdistusmaitoa meikin puhdistamiseen, mutta koin saavani paremman tuloksen puhdistusöljyn kanssa. Tai itse käytän tämän tyylisiä tuotteita myös silmämeikin puhdistamiseen, ja ripsarin kanssa tuli haasteita. Olenkin käyttänyt puhdistusmaitoa toisen vaiheen puhdistustuotteena. Erityisen ihana se on saunapäivinä, sillä iho jää puhdistusmaidon jälkeen pehmeäksi! Koen, että tämä antaa tietynlaista suojaa kuumiin löylyihin. Puhdistusmaidon koostumus onkin juoksevaa, hyvin maitomaista. Se peseytyy helposti vedellä pois. Luulen, että tästä nauttisi kaikista eniten kuivan karhea ja ärtynyt iho.

Inci: Sweet almond *oil, Bisabolol, Cotton flower * extract, Aloe Vera* extract, Plant Squalene, Vitamin E of natural orgin. * Ingredients from organic farming

GA3


Atopic Skin Masque Reconfort kasvonaamio ( 23,50 € / 40 g ) lupaa rauhoittaa ja kosteuttaa. Se sisältää magnoliauutetta, ihmekukkauutetta, puuvillauutetta, manteliöljyä, Aloe Veraa ja E-vitamiinia. Tämänkin koostumus on 100 % luonnollinen. Naamion koostumus on täyteläistä voidetta.

Kasvonaamio levitetään puhtaalle, kuivalle iholle. Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa, ja minulla tämäkin on saunan jälkeen luottotuotteena. Naamion annetaan vaikuttaa 10 minuuttia ja sitten se huuhdotaan pois. Itse annan tämän vaikuttaa aina kauemmin! Naamio kuuluu niihin kosteuttaviin naamioihin, jotka myös napakoittavat ihoa. Tämä ei ole siis sellainen ns. vesikosteuttava, iholle "plumped"-efektin tekevä, mutta iho jää naamion jäljiltä pehmeäksi ja aavistuksen napakamman oloiseksi. Olisin voinut kuvitella naamion sisältävän savea, juurikin tuon napakoittavan efektin takia mutta hämmentävää kyllä, sitä ei incistä löydy. Levitän naamion jälkeen normaalit ihonhoitotuotteet.


Inci: Magnolia extract, Four O`Clock extract, Cotton Flower* extract, Sweet Almond* oil, Shea Butter*, Aloe Vera* extract, Plant Squalene, Vitamin E of natural orgin. 57% of organic farming

  GA12GA11


Atopic-sarjassa on kaksi kosteusvoidetta, joista Skin Fluide Reconfort kosteusemulsio ( 23,50 € / 40 g ) on suunniteltu herkälle ja rasvoittuvalle atooppiselle iholle. Tämäkin lupaa rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, ja raaka-aineina on käytetty samoja, mitä naamiossa. Emulsion koostumus on aivan ihana, se on kevyt, geelimäiseen vivahtava, maitomainen emulsio! Voide on ihana kevyt kosteustuote ja käytinkin tätä aamuihonhoidossa tai kesällä iltaisin.

Inci: Magnolia extract, Four O`Clock extract, Cotton Flower* extract, Sweet Almond* oil, Shea Butter*, Aloe Vera* extract, Plant Squalene, Vitamin E of natural orgin. 59 % of organic farming


GA9

Atopic Skin Creme Reconfort kosteusvoide ( 23,50 € / 40 g ) on taasen suunniteltu herkälle ja kuivalle iholle, ja siinä on käytetty myöskin samoja raaka-aineita kuin edellisissä tuotteissa. Voiteen koostumus onkin tuhdimpaa kuin emulsion, mutta niin se pitää ollakin. Voide onkin ihanan rauhoittava ja tuhti, olen ottanut tämän iltakäyttöön.

Inci: Magnolia extract, Four O`Clock extract, Cotton Flower* extract, Sweet Almond* oil, Shea Butter*, Aloe Vera* extract, Plant Squalene, Vitamin E of natural orgin. 57% of organic farming

Atopic on ollut miellyttävä ihonhoitosarjatuttavuus! Oma ihoni ei ole atooppinen, mutta se on toisinaan herkkä. Ja varsinkin siitepölyaikaan ihoni on kovilla, sitä kuumottaa ja se voi oireilla tuotteisiin kipuillen. Yllätyinkin iloisesti, kun Atopic-sarja rauhoitti ihoani keväällä siitepölyaikana. Monta kertaa nimittäin siitepölyaikana iho voi reagoida luonnonkosmetiikkatuotteisiin voimakkaasti ja alkuun pelkäsin, että niin käy tämänkin sarjan kanssa. Onneksi huoleni osoittautui turhaksi!

Atopic-sarja on hoitanut pintakuivaa sekaihoani, ja erityisesti olen ihastunut sarjan naamioon sekä voiteisiin. Kosteusemulsio on ollut ehkä se suosikkini, sillä sen koostumus on ihastuttava ja se on toiminut omalla ihollani hyvin. Tässä on myös otettu huomioon sekin seikka, ettei atooppinen iho ole aina vain kuiva, vaan siinäkin voi olla rasvoittuvan ihon piirteitä! Tämä sarja on muuten mainio esimerkki siitä, ettei pelkkä inci-lista kerro kaikkea. Nimittäin, naamiossa sekä voiteissa on käytetty samoja raaka-aineita, mutta tuotteiden koostumukset ja tuotetunnut iholla ovat aivan erilaisia!

Olenkin säästellyt tuotteita myös talvea silmällä pitäen, sillä uskoisin näiden olevan varsinkin silloin omalle iholleni nappivalinta! Erityisesti suosittelenkin atoppisen ihon ja kuivan ihon ihmisiä tutustumaan sarjaan, sillä luulen että tämä on myös heille nappivalinta ihan ympäri vuoden. Gamardea myy esim. Hehku, ja siellä onkin vielä tämän päivän ( 4.11.) nämä Atopic-tuotteet tarjouksessa!

10 Kommentit

 1. Gamarde on kyllä brändinä aivan ihana. Atopic-sarjaa en ole heiltä vielä kokeillut, mutta varsinkin tuo kevyempi voide vois olla ihana meikin alla. 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Aionkin nyt taas hankkia merkin tuotteita peilikaappiin <3 Mä luulen, että tykkäisit tuosta kevyemmästä voiteesta meikin alla, mulla se on ainakin toiminut kivasti :) Ja nää on rauhoittaneet ihoa aina tarpeen vaatiessa!

   Poista
 2. Ihanan kuuloisia tuotteita<3 Mukavan lyhyet incit eli tietää saavansa täyttä tavaraa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ihanat ja tosiaankin, ns. täyttä tavaraa :) Arvostan sitä todella paljon! <3

   Poista
 3. Se Gamarden perinteinen puhdistusmaito on kyllä ihan yksi kaikkien aikojen parhaista - tai ainakin mun suosikkeja! <3 Tuo Atopic-voide kuulostaa hyvältä talvi-iholle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on huippu, itseasiassa tykkään siitä enemmän kuin tästä puhdistusmaidosta :D Atopic-sarjan voiteet on mun mielestä kuin tehdyt talveen :)

   Poista
 4. Ehdin jo vähän innostua näistä tuotteista tyttärelle, mutta sitten tuossa olikin manteliöljyä ja sillehän tytär on allerginen. Arvaa vaan kuinka vaikeaa on välillä hänelle saada hoitavaa kosmetiikkaa. Kuulostavat kyllä hyviltä tuotteilta, varsinkin kun meidän perheessä on kuivaihoisia/atoopikkoja useampikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, voin kuvitella että tyttärelle kosmetiikan löytäminen ei ole helppoa! Yritänpä vinkkailla, jos sellaisia manteliöljyttömiä tuotteita tulee vastaan.

   Poista
 5. Vau miten upeita kuvia! Kiitos kattavasta esittelystä, nämä oli mulle täysin uusia tuotteita ja uusi brändi. Kuulosta sellaiselta, mistä mun ihoni voisi tykätä, täytyy hankkia kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3! Jos päätät hankkia, niin kerro ihmeessä mitä tykkäsit :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow