In this Light

Kauneusblogi

Luku 907 - Edullinen ja hyvä, Natura Siberica silmänympärysvoide

NS3

Tällä kertaa edullinen ja hyvä sarjassa tutustutaan silmänympärysvoiteeseen! Silmänympärysvoiteet jakavat mielipiteitä. Osan mielestä pelkkä tavallinen voidekin riittää, osa taas vannoo erillisen, silmänympärysiholle räätälöidyn voiteen puoleen. Silmänympärysiho on ohuempaa ja herkempää kuin muu kasvojen iho, eikä sille kannata levittää ihan mitä tahansa. Esim. liian öljyiset tuotteet voivat turvottaa. Itse olen käyttänyt silmänympärysvoidetta jo teini-iästä lähtien, ensimmäiset voiteet olivatkin geelimäisiä. Tänä vuonna olen avoimin mielin kokeillut myös käyttää tavallisiakin voiteita silmänympäyrsiholla, ja minusta kaikki käyttämäni voiteet ovat ajaneet sellaisen perussilmänympärysvoiteen funktion. Mutta jos haluat jotain astetta speciaalimpaa ja kohdennetumpaa hoitoa silmänympärysiholle, on valintasi juuri varta vasten räätälöity tuote!

Tulin kesällä ostaneeksi Natura Siberican silmänympärysvoiteen, Siberian Ginseng eye cream-gel:in ( 9,80 € / 30 ml ). Natura Siberica on venäläinen, luonnosta inspiroitunut kosmetiikkamerkki. Osa tuotteista täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit, mutta osa taas ei. Eli, jos haluat käyttää vain luonnonkosmetiikkaa, kannattaa olla tarkkana! Merkki on tunnettu huokeista hinnoistaan ja siitä, että se on inspiroitunut Siperian yrteistä ja luonnosta. Minusta on vähän hassua, että merkin kotimaata ei oikeastaan missään korosteta, ihan kuin se olisi jotenkin..epäuskottavaa olla venäläinen kosmetikkabrändi? Itselleni merkin kotimaa ei ole missään muodossa ongelma.

Itselläni on ollut ennakkoluuloja edullisia silmänympärysvoiteita kohtaan. Mutta Natura Siberica on onneksi tuulettanut mielipiteitäni! Silmänympärysvoide sisältää Siperian Ginsengiä, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia. Se lupaa kirkastaa sekä suojata herkkää silmänympärysihoa, ja taas luonnon yhdistelmä REGU®-AGE lupaa purra turvotukseen sekä tummuuteen, bisabolol sekä hyaluronihappo kosteuttavat. Mukana on myös luomuruusunmarjaöljyä, ruusunmarja onkin tunnettu A-vitamiinipitoisuudestaan, ja se lupaa myös parantaa ihon sävyä.

Inci: Aqua, Glyceryl Stearate, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Sodium Polyacrylate, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Bisabolol, Tocopherol, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Glycine Soja Protein, Rosa Canina Fruit Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Sodium Stearoyl Glutamate, Superoxide Dismutase, Chamomilla Recutita Flower Water*, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract*, Panax Ginseng Root Extract, Ascorbic Acid/Orange/Citrus Limon/Citrus Aurantifolia Polypeptides, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aquilegia Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH, Hesperis Sibirica ExtractWH, Sorbus Aucuparia Fruit ExtractWH, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, CI 75125, CI 77891, Mica, Tin Oxide, Zea Mays Starch, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional
  NS2

Tuote on pakattu pumppupulloon, mistä suuri plussa! Tuotteen nimi antaa ymmärtää, että kyseessä on geeli. Mutta oma käsitykseni geelistä on aavistuksen toisenlainen. Toisaalta, tämän koostumus on jännä; se on tavallaan voidemainen, mutta geelimäisellä vivahteella. Voide on aika tuhtia, kiinteää mutta samalla sellaista "geelimäiseksi" sulavaa. Voiteen väri on valkoinen, ei läpinäkyvä. Voiteessa on mielenkiintoinen, yrttiseen vivahtava tuoksu. Se on aika laimea, mutta voi olla jollekin liikaa.

Voide levittyy ja imeytyy helposti. Jos annostelen tuotetta liikaa, huomaan että se voi saada silmät vuotamaan. En ole huomannut voiteen mitenkään erityisesti muuttaneen silmänympärysihon sävyä, mutta omasta mielestäni voide ihan aavistuksen napakoittaa ihoa. Levitän todella usein silmänympärysvoidetta myös huulten iholle, ja siinä erityisesti tunnen tuon pienen napakoittavan vaikutuksen. Tuotteesta jää myös sellainen kalvomainen fiilis, mutta se ei vaikuta esim. meikin levittyvyyteen negatiivisesti. Olen suosinut tuotetta enemmän yökäytössä, mutta nyt olen napannut sen myös aamukäytöön. Toki esim. Cliniquen voiteeseen verrattuna meikkivoide karkaa juonteisiin, mutta yleensä meikkivoiteen saa taputtelemalla asettumaan juonteista pois. Voiteen kosteustehotkin ovat hyvät, toki oma silmänympärysiho ei ole mikään paperisen kuiva.

Olen tykännyt voiteesta ja voisin hyvin kuvitella ostavani tätä lisää! Voide sopii mielestäni parhaiten heille, joilla ei ole kovin isoja ongelmia sy-iholla, mutta jotka kaipaavat kosteuttavaa ja aavistuksen napakoittavaa voidetta.

5 Kommentit

  1. Multa löytyy tää myös, mutta valitettavasti tässä on jokin ainesosa, joka ei mulle sovi :/ Sy-iho turpoaa ja alkaa kutista, pitemmässä käytössä myös kirvellä. Olisin niin halunnut, että tää toimii kun toi on kuitenkin hurjan edullinen voide siihen nähden, kuinka paljon yhdessä pakkauksessa on tavaraa!

    VastaaPoista
  2. Natura Sibericalla on oikeasti monia huippujuttuja näin edullisessa sarjassa, olen itsekin hämmentynyt. Halvan oloiset heppoiset muovipakkaukset ovat itselleni vähän turn off, vaikka ne on muuten ulkoisesti nätit. :)

    VastaaPoista
  3. Tämä on kyllä yksi suosikkimerkkini, jolta en ole vielä huonoa tuotetta bongannut. Se vaan hiukkasen häiritsee ettei merkki ole kauttaaltaan luonnonkosmetiikkaa, koska nyt asiakas voi luulla ostavansa sellaista :)

    VastaaPoista
  4. En ole tätä testannut, mutta luulen, että tämä ei olisi tarpeeksi "ytyä" minun ongelmallisille silmänalusille.
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  5. En ole vähään aikaa käyttänyt mitään Natura Siberican tuotteita. Aiemmin, kun niitä ei vielä saanut kotimaasta suoraan kaupan hyllyltä, tuli roudattua niitä mm. Tallinnasta. Tykkään itse geelimäisistä sy-voiteista, mutta kalvomainen tunne ei ainakaan mua houkuttele. Hinnat on kyllä kohdillaan tällä merkillä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow