In this Light

Kauneusblogi

Luku 916 - PuroBIO, luonnonkosmetiikan Essence?

Purobio2
Postaukset tuotteet pr-näytteitä, saatu maahantuojalta

Sain syksyllä mahdollisuuden tutustua italialaiseen, edulliseen luonnonkosmetiikan meikkimerkki puroBIOon. Käytän ihonhoidossa lähes tyystin luonnonkosmetiikkaa, mutta meikkien saralla tilanne on ollut vähän toisenlainen. Luonnonkosmetiikan meikkisarjoja ei ole runsain mitoin, ja aika moni niistä on hintavamman puoleinen ja mahdollisesti saatavuuden kannalta vähän huonohko. Koska ostan suurimman osan kosmetiikasta itse, en voi ihan kaikkea kosmetiikkaa ostaa kalliimmilta merkeiltä. Siksi ilahduinkin, kun huomasin puroBIOn hintatason että saatavuuden Hehku-kauppaketjusta ( jolla on tosin nyt menossa YT-neuvottelut..). puroBIO oli minulle entuudestaan blogien kautta tuttu, mutta en ollut kokeillut merkin tuotteita ennen tätä pr-lähetystä. Mutta kun pääsin testaamaan merkin tuotteita, tulin ostaneeksi niitä lisää omilla rahoilla, sen verran ihastuin tuotteiden hinta-laatusuhteeseen!

  Purobio5

Sain puroBIOlta kokeiluun huultenrajauskynän ( 5,50 € ), sävy on ilmeisestikin 37 Flamingo ( tätä oli vähän haastavaa koittaa päätellä kynän teksteistä..). Huultenrajauskynä sisältää kasviperäisiä öljyjä ja tämän koostumus on oikein oivallinen; kynä on pehmeä, mutta jämpti. Tällä saa tarkkaa jälkeä, joka levittyy hyvin rajauskynän koostumuksen ansiosta! Kynää voi käyttää myös silmämeikkiinkin, ja tällä voi myös värittää koko huulet, käyttäen huulipunan sijasta.

  Purobio7

PuroBion luomivärit tulevat pakkauksessa, johon voi ostaa uuden luomivärinapin kun vanha on kulunut loppuun! Sain kokeiluun luomivärin sävynumerolla 01 ( 6,50 € ) , joka on upea, kylmä kulta/shampanja. puroBiolla on sekä mattaisia luomivärisävyjä, että tällaisia hohtavia. Tämän kultaisen sävyn koostumus on pehmeä, ja hyvin luomille levittyvä. Rakastan kaikista eniten tällaisia kermaisen pehmeitä koostumuksia, sillä ne ovat armeliaampia meille, jotka eivät ole niinkään luomiväri-ihmisiä! Pehmeys selittyykin luomivärin sisältämistä kosteuttavista raaka-aineista, kuten skvalaanilla, jojoba-öljyllä sekä glyseriinillä. Tämä onkin oiva tuote osoittamaan, että myös meikitkin voivat sisältää ihoa aidosti hoitavia raaka-aineita!

Purobio8

Huulipuna ( 11 € ) olikin se tuote, johon rakastuin päätä pahkaa. Ja siihen on hyvä syy! Huulipunan koostumus on täyden kympin tuote; se levittyy huulille hyvin, korostamatta huulten kuivia kohtia. Se asettuu huulille tasaisesti ja on kestävä. Se ei myöskään tunnu huulilta paksulta, vaan sen saa asettumaan ohuesti. Huulipuna myös tuntuu huulia hoitavalta, se sisältääkin risiiniöljyä. Aa että rakastan punan sävyä, 03 on upea Flamingon vaaleanpunainen, joka on kuin tehty minulle!

Purobio9

Huulilakka on osoitus siitä, että puroBio seuraa aikaansa. Mattaiseksi kuivuva koostumus asettuu huulille kevyesti, eikä se juurikaan kuivata huulia. Nukuin eräs yö huulilakka huulilla, eivätkä huulet olleet aamulla korput, eikä tyyny tuhriutuneena ( toki en kenellekään suosittele moista toimintaa! ). Huulilakka sisältää mm. kehäkukkaa, kaakaovoita, silikaa ja maissitärkkelystä. Huulilakkaa kannattaa ravistaa ennen käyttöä. Se levittyy huulille siististi, applikaattorilla on helppo muotoilla huulten rajat. Levityksen jälkeen huulilakan kannattaa antaa kuivua huulille, jotta se ei lähde raidoittumaan/asettumaan epätasaisesti. Kuivuttuaan huulilakka asettuu huulille mattaisesti. Sävy 02 on omiin silmiini aika terra, ei ehkä se minulle omin sävy. Huulilakkaa kannattaa korjailla niin, että pyyhkiin vallan vanhan huulilakan pois ja levittää sitten uuden kerroksen, muuten lopputulos voi olla epätasainen/paakkuinen.

purobb2

Sävynäytteet, ylhäällä huulilakka 02, sitten huulipuna 03, huultenrajauskynä 37 ja luomiväri 01.

Purobio25 Purobio19 Purobio22

Kuvissa olen käyttänyt meikkiin puroBIOn tuotteita, silmissä on luomiväri sekä huulimeikki on tehty huultenrajauskynällä sekä huulipunalla. Tämä meikki on jälleen kerran se sellainen "turvameikkini", johon on helppo päätyä oikeastaan päivänä kuin päivänä. Meikkivoiteena minulla on ollut Juice Beautyn Phyto-Pigments, josta kohta puolin olisi tarkoitus kertoa enemmän täällä blogissa. PuroBIon meikit hurmasivat, ja aion jatkossa varmasti ostaa lisää luomivärejä sekä huulipunia!

Onko merkki sinulle tuttu? Mitä luonnonkosmetiikan meikkimerkkiä suosittelisit minulle?

16 Kommentit

  1. Ihan uusi merkki mulle, mutta toisaalta en ole Hehkussa vielä edes käynytkään.
    Tuo huulipuna sävy on kyllä herkullinen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä näitä tutkimassa, varsinkin huulipunat ja luomivärit on ihan huiput! Mun pitäisikin ostaa sellainen klassinen punainen huulipuna tältä merkiltä :)

      Poista
  2. Ihana meikki ja tuo huulipunan sävy on aivan superkaunis<3
    Mulla on kokemusta PuroBion rajauskynistä ja sinkkuluomiväristä, ja yhden siveltimenkin olen hommannut. Varsinkin luomiväri on aivan fantastisen pigmenttinen ja helppo levittää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tää olisi muuten ihan sun sävyjäkin, tää huulipuna :D Luomivärien koostumus on huippu, varmasti niitä ja huulipunia tulenkin ostamaan lisää! Olen tykännyt myls kulmakynästäkin :)

      Poista
  3. Onpa kivan näköiset tuotteet :). Varsinkin tuo luomiväri on todella kaunis :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tykkään pelkistystä ulkoasusta :) Luomiväri on kaunis ja sen laatu huippu! ^_^

      Poista
  4. Ah tuo poltetun oranssin sävyinen (terra?) huulilakka näyttää ihanalta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voisi olla sulle ihastuttava, itse koin se lopulta sellaiseksi sävyksi mitä en osaa käyttää :D

      Poista
  5. Toi huulilakka näyttää todella kivalta :) Kelpais!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei muuta kuin vaan etsimään jostain jälleenmyyntipaikka :)

      Poista
  6. Ihana meikki ja tuo huulipunan sävy on jotenkin niin sua!
    Kaunista sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Huulipuna on niin mua ja oon sitä käyttänyt tosi ahkerasti, kiva myös kun rajauskynä oli siihen kans just nappi :) Ihanaa alkanutta viikkoa sulle! <3

      Poista
  7. Harmi että Hehkulle kävi köpelösti, mutta joissain Prismoissa myydään tätä merkkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no, vielä ei tiedetä mihin YT-neuvottelut päätyvät, loppuvatko kaikki Hehkut vai jääkö esim. muutama liike. Toivon todella, ettei se loppuisi vallan! Meidän Prisma on niin pieni, etten ole siellä tätä bongannut. Mutta kiva kuulla, että löytyy niistäkin :)

      Poista
  8. Tämäpäs mielenkiintoinen uusi tuttavuus! Luomiväri kuulostaa tosi hyvältä, sillä tykkään itsekin juuri tuollaisista pehmeistä koostumuksista. (En osaa häivytellä...)

    Huulipuna näyttää sinulla kyllä tosi kauniilta ja raikkaalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tällainen koostumus luomiväreissä on just hyvä meille, jotka emme ole niins inut niiden kanssa :D :D Huulipuna on ihana ja ihanan sävyinen, itseasiassa valinnan varaa löytyy sävyistä kivasti :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow