In this Light

Kauneusblogi

Luku 926 - Arvostelussa Juice Beautyn hypetetty meikkivoide

Luonnonkosmetiikka meikkivoide

Päätin viime syksynä ostaa pitkään haaveilemani meikkivoiteen, Juice Beautyn Phyto-Pigments Flawless Serum Foundationin ( n. 56 € / 30 ml ). Juice Beautyn meikithän ovat luonnonkosmetiikkaa, ja ne soveltuvat vegaaneille, sekä ovat cruelty-free. Olenkin alkanut suosia yhä enenevissä määrin luonnonkosmetiikkaa, joten luonnollisemman meikkipohjan hankkiminen tulikin ajankohtaiseksi. Juicen meikkivoiteella on jo tietynlainen kulttituotestatus, ja näitä Phyto-Pigments meikkejä on ollut mukana suunnittelemassa Gwyneth Paltrow!

  JB1

Juice Beautyn meikkivoide on mahtava tuote heille, jotka haikailevat kevyen koostumuksen meikkipohjan, joka samalla hoitaa ihoa, perään! Meikkivoiteessa on nimittäin hyödynnetty "seerumiteknologiaa", ja se sisältää sekä meikkivoiteen että seerumin. Meikkivoiteessa on käytetty C- ja E-vitamiineja mutta myös viininrypäleen siemenistä saatavaa resveratroli-yhdistelmää, joka taistelee ihon ikääntymistä vastaan. Hedelmien kantasolut taas lupaavat kiinteyttää ihoa. Veden sijaan on käytetty Aloe Veraa ja silikonien korvaajana on kookos, jolla on tässä tapauksessa ihon pintaa pohjustavia ominaisuuksia! Meikkivoide onkin siis silikoniton.

Meikkivoide lupaa keskipeittävästä peittävään lopputuloksen, tästä huolimatta koostumus on todella kevyt ja seerumimainen! Tällaiseen meikkivoiteeseen en ole aiemmin luonnonkosmetiikassa törmännyt, koostumuksen suhteen tämä voisi helposti olla verrattavissa synteettisiin, selektiivisen kosmetiikan sisaruksiinsa. Meikkivoide lupaa pitkäkestoisuutta ja olla painumatta juonteisiin. Eli kuvauksen perusteella tämä olisi mitä mainioin myös vanhemmallekin iholle. Meikkivoiteesta löytyy laaja valikoima sävyjä, oma sävyni on 08 Cream, joka on tarkoitettu vaalealle iholle, ja siinä on keltainen pohjasävy. Sävyjä löytyy myös hyvin vaalealle iholle, sillä tämä 08 on vasta kolmanneksi vaalein sävy! On tärkeää muistaa ravistaa meikkivoidepulloa huolella ennen käyttöä! Sain myös vinkin, että pulloa kannattaa välillä säilyttää ylösalaisin

jbm4

Paljas iho

jbm7

Iholla pelkkä meikkivoide

jbm10

Iholla meikkivoide, kevyt puuterointi sekä poskipuna

Tällä meikkivoiteella saakin loihdittua upean hehkun iholle! Olen huomannut, että meikkivoiteen kanssa saa olla tarkkana pohjustustuotteiden suhteen. Jos meikkivoiteen alla on liian "paksu" kerros tuotteita, meikkivoiteen paikalleen saaminen on ollut haastavaa. Esimerkiksi liian paksu hoitovesi on huono asia, ja syksyllä jouduinkin "tappelemaan" meikkivoiteen kanssa ihan urakalla! Edes Juice Beautyn oma pohjustaja ei toiminut, kun hain siitä näytteen. Joidenkin pohjustustuotteiden kanssa meikkivoide on tuntunut jämähtävän ihohuokosiin tai vaihtoehtoisesti korostavan ihon pintakuivuutta.

Paras tapa onkin se, että levittää meikkivoiteen alle hyvin kevyen seerumin, oma suosikkini on ollut Centifolian AHA-happoja sisältävä seerumi. Koska meikkivoidekin sisältää seerumin, ei tämä tosiaankaan vaadi välttämättä kovinkaan hoitavia tuotteita alle. Kun meikkivoiteen alle löytää sopivat tuotteet, alkaa meikkivoide levittyä ja ennen kaikkea asettua aivan eri tavalla; eli miten sen pitääkin. Minun ihollani toimii meikkivoiteen kanssa mahdollisimman ohut meikkiä pohjustava seerumi, jolloin meikkivoide pääsee paremmin "tarrautumaan" suoraan ihoon. Voi olla että jonkun toisen kohdalla toimii paremmin jonkin toinen pohjustuskokonaisuus. Olen myös huomannut, että meikkivoide vaatii jonkin aikaa, että se asettuu iholle; ihon lämpö saa meikkivoiteen näyttävän pehmeämmältä ja enemmän "kuin toinen iho" ( sen huomaa myös kasvokuvissa ).

Meikkivoiteen kestävyys on iholla hyvä, Loppupäivästä saatan joutua painamaan t-alueelta kevyttä rasvoittuvuutta wc-paperilla, mutta muuten tämä pysyy hyvin paikoillaan. Olen kokenut meikkivoiteen peittävyyden omiin tarpeisiini todella riittäväksi, yleensä suosin jopa vielä ohuemmin peittäviä meikkivoiteita. Käytän yleensä yhden kevyen kerroksen, leukaan saatan toisinaan annostella tätä runsaammin.

Olen tykännyt meikkivoiteesta todella paljon, sen jälkeen kun löysin sen kanssa toimivan pohjustustuotteen! Meikkivoide ei toki levity niin sutjakkaasti kuin synteettiset sisaruksensa, ja tämän kanssa voi joutua hakemaan toimivaa pohjustajaa. Jos iho on oikein kuiva, voi meikkivoide korostaa kuivuutta. Luulen, että meikkivoide toimiikin parhaiten normaalilla ja sekaiholla.

Juice Beautya myy esim. Naturelle, Stockmann ja Skin City

8 Kommentit

 1. Tosi kaunis meikkipohja siis sellainen josta mä olisin ennen tykännyt, mut Misshan pohja on tehnyt musta nirson. :D Kun kokeilen melkein mitä muuta tahansa niin ei näytä hyvältä, tuntuu et kaikki korostaa jotenkin ihon tekstuuria sellaisetkin, joista ennen pidin. Kun taas Missha tekee nukkeihon, mut silti todella luonnollisen. :D Luonnollisesti muuten Absolution La Créme du Teint tekee lähimmäksi samanlaisen pohjan, mut siinä missä Missha pitää levittää ehdottomasti sormin, on Absolutionille paras tapa beautyblender.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Misshan BB on ihan tajuton, en ymmärrä miten se onkin niin hyvä :D Ja ihanaa, että säkin ihastuit siihen :) Tää JB on kyllä kiva, kun antaa kasvoille ihanasti valoisuutta, ja silloin kun alla on oikeanlaiset tuotteet :D

   Poista
 2. Näyttää tosi kauniilta sun kasvoilla, luonnolliselta<3
  Itse en jaksa enää taiteilla meikkivoiteiden kanssa, jotka eivät kerrasta asetu niiden ihonhoitotuotteiden kaveriksi, jotka normaalisti länttään kasvoilleni aamuisin. Onneksi harvemmin tulee mitään rullaamisongelmiakaan enää... ehkä vanha iho on otollisempi tarjuntapohja meikkivoiteellekin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään tästä tosi paljon silloin, kun alla on oikeanlainen pohjustaja :D En tiedä, voi olla että mun iho ei oikein aamuisin ota vastaan hoitotuotteita, sillä useampien tuotekerrosten kanssa tää oli no-no. Ohuen seerumin kanssa taas tosi jee! Mä saatan ottaa tällaisista tuotteista itselleni haasteen, ja varsinkin kun ei tää ollut sinällään mikään edullinen ostos, halusin saada tän toimimaan :D

   Poista
 3. Kaivoin juuri tänään jemmasta tämän oman versioni, sillä vaalein sävy on just täydellinen talvi-iholle. Kauniilta näyttää sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JB:n meikkivoiteessa onkin mahtavaa sävyvalikoima, joka on hurjan suuri :) Ja tykkään tän kasvoille valoa tuovasta vaikutuksesta todella paljon ^_^

   Poista
 4. Kaunis ja luonnollinen meikki, iho näyttää kuulaalta.
  Leppoisaa sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää antaa kasvoille kivasti valoa ja hehkua, tykkään tosi paljon tän tyylisistä meikkivoiteista :) Ihanaa loppuviikkoa sinulle! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Follow