In this Light

Kauneusblogi

Luku 927 - Viisi kuvaa kuukaudessa, joulukuu 2018

2019-01-15_09-49-09

On tullut jälleen aika kurkistaa viiden kuvan voimin, mitä kuului kuluneeseen kuukauteen! Joulukuun kuvasaldo jäi vähän laihaksi, kuten etukäteen ounastelinkin. Mutta itsenäisyyspäivän vietimme ystäväperheen parissa, kuten meillä on ollut jo vuosia tapana! Vietämme päivää pitkän kaavan mukaan; teemme yhdessä ruokaa, juttelemme ja seuraamme Linnan juhlia. Käymme joka vuosi myös tekemässä pienen reippailun, kuinka kaunista olikaan iltapäivän hämärässä kiertää pieni lampi ympäri!

  2019-01-15_09-49-36

Jos marraskuussa tulin polttaneeksi aitoja kynttilöitä, niin joulukuussa suorastaan riehaannuin led-kynttilöistä! Tulin myös ostaneeksi tuikkukippoja, varsinkin taustalla oleva huurrelasinen kippo on mieleeni. Tykkään yhdistellä erilaisia ja erikokoisia tuikkuja, näin saa kivaa kerroksellisuutta.
  2019-01-15_09-51-01

Vaikka vietimmekin joulun muualla kuin kotona, halusin pukea kodin jouluun. Rankan työsyksyn jälkeen en kuitenkaan jaksanut mitään kovin kummoisempia, ja jouluverhoksi kaavailemani Marimekon Hortensienkin ripustin ilman ompelemista paikoilleen - tarkoituksena on kuitenkin saattaa kyseinen kangas verhomuotoon vielä jonain päivänä, kun saan vaan aikaiseksi. Rakastan meidän uudessa kodissa epäsuoraa tunnelmavaloa, vaikka halusinkin myös kunnon kattovalaisimetkin. Mutta ne ovat olleet tänä talvena todella vähällä käytöllä!

2019-01-15_09-52-20

Joulukuussa löysin myös superkivan laukun Zarasta! Olen haaveillut tarpeeksi pienestä, mutta silti reilun kokoisesta laukusta ja tämä Zaran pyöreä yksilö täytti kriteerini mainiosti. En ole merkkilaukkujen perään, laukkuni ovatkin suurimmaksi osaksi löytöjä Zarasta tai kirppareilta. Toki Zaran keinonahkaiset yksilöt menevät vuodessa, parissa heikkoon happeen ja välillä tunnen piston sydämessäni sen suhteen, että laukkuni ovat aika kertakäyttömuotia. Mutta jos vain löytäisin kivan mallisen, laadukkaan laukun, voisin ihan hyvin säästää siihen rahat - sillä oletuksella että laukku ei olisi parin vuoden kuluttua laatunsa puolesta roskiskamaa!

2019-01-15_09-53-13

Joulun vietimmekin vanhempieni luona, ensimmäistä kertaa heidän uudessa kodissa. Joulu oli ensimmäinen myös vanhempieni kissoille, jotka innokkaina tutkivat joulukuusta sekä lahjoja. Pakkohan kuusta oli maistaa, ja joulupallojen kanssa vähän leikkiä! Saa nähdä, jaksavatko pienet hulivilit vielä vähän vanhempina riehaantua joulukuusesta. Joulu itsessään sujui lungisti, harmi vaan osa porukasta tuli kipeäksi ja esimerkiksi joulupäivän aamukirkko jäi välistä, kun kukaan ei jaksanut ajatellakaan sitä. Itse en ole koskaan ollut jouluna kirkossa, ja olisikin ollut hauska kokea se tunnelma.

Miten sinun joulukuu sujui?

6 Kommentit

 1. Joulukuu sujui hujauksessa. Olin myös pitkällä lomalla, joka alkoi joulukuun lopusta ja päättyi vasta loppiaisen jälkeen.
  Ihana pikkukisu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuu tosiaankin tuli ja meni :D Joulun aika on mulle aina "pyhää", olinkin iloinen kun sain talviloman siihen :D Sulla on ollut ihanan pitkä loma <3 Ja pikkukisu on niin mahdottoman suloinen!

   Poista
 2. Joulukuu menee musta aina liian nopeasti ohi. Ensiksi sitä odottaa ensimmäistä päivää, sitten itsenäisyyspäivää ja sitten jouluaattoa. 27 päivä muhun iskee aina sellainen joulublues, koska en erityisemmin välitä uudesta vuodesta. Onneksi siitä on päästy ohi ja ollaan jo tammikuutakin loppupuoliskolla ja voi alkaa odottaan kevättä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkeinpä parasta joulukuussa on se joulun odotus, mullakin monta kertaa aaton jälkeen alkaa haikeat fiilikset vaikka nyt useampana vuonna olenkin ollut talvilomalla, joten heti joulun jälkeen on voinut jatkaa rennosti fiilistelyä :) Ja ihanaa, kevät sieltä kohta koittaa, mä niin odotan sandaalikelejä!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow