In this Light

Kauneusblogi

Luku 953 - Kokemuksia Filorga NCTF-Essencestä!

hoitoneste kasvoille

Kun aikoinaan löysin hoitonesteet, avautui ihonhoidossani uusi ovi. Vesikosteus on asia, mistä oikeastaan ihotyyppi kuin ihotyyppi hyötyy, kun sen toteuttaa oikealla tavalla. Huomasin oman ihoni muuttuneet radikaalisti, ihosta on tullut pehmeämpi ja joustavampi. Olen tykännyt eniten luonnonkosmetiikan hoitonesteistä, mutta olen hoitovesien suhteen avoin - en muuten olisi varmaan tullut ostaneeksi tätä Filorgan NCTF-Essenceä ( n. 49 € / 150 ml )!

Filorga on merkkinä mielenkiintoinen. Koen, että se ei ole ollut kovin paljon esillä mediassa. Merkki kuitenkin tähtää tulokkaaseen ihonhoitoon, jossa häivytetään ikääntymisen merkkejä. Merkiltä löytyy mielenkiintoisia tuotteita, jotka tähtäävät ihon kirkastamiseen, kuorimiseen tai täytelöittämiseen. Tuotteet joita olen merkiltä kokeillut, ovat olleet erittäin miellyttäviä.

mesoterapia hoitoneste

Filorgan hoitoneste on osassa myyntipaikoissa markkinoitu kasvovetenä, mutta itse koen tämän selvästi hoitonesteenä. Tuotteen luvataan olevan uudistava ja kosteuttava ja se käytetään loogisesti ensimmäisenä tuotteena kasvojen pesun jälkeen. Hoitoneste valmistelee ihon seerumille ja siitä seuraaville ihonhoitotuotteille.

Hoitonesteessä on käytetty Filorgan kehittelemää NCTF-kompleksia. Se on 55 ainesosan yhdistelmä, ja sitä on tähän mennessä aiemmin käytetty mesoterapiassa, mutta nyt sitä löytyy myös ihonhoitotuotteista. Hoitonesteen inci on superpitkä, siinä on perinteinen vesipohja jota on höystetty kosteuttavalla glyseriinillä. Tuotteessa on mukana alkoholia, mutta se on noin puolessa välin inciä. En ole kokenut tässä tuotteessa alkoholin kuivattavaksi tai iholleni ongelmia aiheuttavaksi. Löydän incistä myös silikonin, joka on eittämättä eräs kosteutta lukitseva raaka-aine.

Vaaleanpunainen neste on kaunista, mutta kieltämättä mietin, että olisiko tuote toimiva myös ilman väriainetta? Tietysti ilahdun kauniista väristä, mutta monille väriaineet voivat aiheuttaa ongelmia. Tuoksu on filorgamainen, sellainen jännän kirpeän kukkaisa.

Syy, miksi ihastuin hoitonesteeseen välittömästi oli se, miten se ostohetkellä onnistui loihtimaan rutikuivan kämmenselän supersileäksi! Ja se efekti säilyi, eikä kadonnut kuin tuhka tuuleen. Huomasin eräässä infossa mainitun, että se toimisi kosteussulun tavoin, tämä tukisi omaa ensikerran huomiotani. Mutta silloin ajattelin, että tässäpä on ihoa kosteuttava tuote, joka saattaisi kevyesti täytelöittää ihoa.

Olen ottanut tuotteen aamukäyttöön ja kasvojen puhdistamisen jälkeen painelen hoitonesteen iholle, ja sitten levitän muut ihonhoitotuotteet. Hoitoneste on ihoa kosteuttava ja aavistuksen täytelöittävä, sekä olen kokenut sen ihoa kevyesti kirkastavana. Hoitoneste imeytyy ihoon nopeasti ja iho jää sen jälkeen pehmeän tuntuiseksi, sen ylle on helppo levittää muut hoitotuotteet.

Onko tämä sinulle tuttu tuote?

Blogi jää tämän postauksen jälkeen pääsiäistauolle. Jos aika alkaa pitkästyttää, kannattaa käydä lukemassa vanhoja postauksia! Mutta oikein rauhallista ja oman näköistä pääsiäistä kaikille lukijoille!

2 Kommentit

 1. Mulle Filorga on ihan outo, oon kyllä joskus aina katsellut tuotteita, mutta en oikein ole tiennyt mistä aloittaisi.

  Ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hvyin tunteen, mutta luulen että tykkäisit tästä hoitonesteestä, mitä enemmän mä tätä käytän, sitä enemmän siitä tykkään :) Olen myös kuullut kehuttavan sitä silmämeikinpoistoainetta ja heillä on myös hyvä retinolia sisältävä "seerumi". En olekaan siitä kirjoittanut, mutta muistaakseni Maitta olisi siitä blogissaan kertonut :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow