In this Light

Kauneusblogi

Luku 960 - Madaran aleostokset!

madaratil1

Madaralla on yleensä ollut pari kertaa vuodessa 40 % alepäivät, ja olin etukäteen miettinyt hyödyntäväni ehdottomasti tämän kevään alen! Alepäivät tulivatkin lopulta aika yllättäen, ja muistan iltavuoron jälkeen kotona naputelleen tilausta menemään. Ihan kaikkea mitä olisin halunnut ostaa, en raaskinut tällä kertaa tilata. Päätinkin lopulta tehdä tilauksen tulevaa kesäsesonkia silmällä pitäen.

madaratil2

Madaran City CC Cream- voide ( 29 € / 40 ml ) taisi tulla markkinoille vasta viime vuonna, mutta on nopeasti napannut tietyn kulttituotestatuksen. Päätin minäkin tämän napata, vaikka omaan makuuni suojakerroin 15 on aika pieni. Ajattelinkin tätä sellaisiin päiviin, jolloin ulkoilu on vähemmällä, esim. työpäivinä monta kertaa näytän nenääni ulkona vain sen ajan, mitä käytän työpaikalle siirtymiseen sekä sitten takaisin kotiin menemiseen. Voide sisältää sekä UVA- että UVB-suojat sekä lupaa suojata saasteilta. Vaalein sävy Light Beige oli valintani.

   madaratil3

Huulivoide Plum Plum Lip Perfection Balm ( 9,50 € / 15 ml ) oli tuote, minkä hankkimista harkitsin itseasiassa pitkään. Mutta hyvä, että nappasin tämän sillä mitä olen ehtinyt tuotetta kokeilla, on se huippu! Huulivoide kosteuttaa huulia mutta myös antaa niille hitusen sävyä -eli lopputulos on hyvin luonnolliset ja hyvinhoidetun näköiset huulet. Ihana tuote päiviin, jolloin ei jaksa tai ehdi panostaa huulimeikkiin ja haluaa kuitenkin viimeistellymmän ilmeen.

madaratil4

Aurinkotuotteiden kanssa mopo sitten vähän kärsi. Itseasiassa tilaus olisi ollut ilman huulivoidetta täysin aurinkotuotepitoinen! Mutta kesä lähestyy ja olen varsinkin kasvojen suhteen tarkka aurinkosuojien käyttäjä. Vartalon suhteen olen liberaalimpi, en välttämättä niinä työpäivinä kun vaan fillaroin asemalle sen muutaman minuutin, ala levittää aurinkorasvoja käsiin. Jos tiedossa on pidempään auringossa hengailua, aurinkosuojat ovat ehdottomia!

Madaran Plant Stem Cell Antioxidant Body Sunscreen SPF 30 ( 22 € / 100 ml ) taisi olla tämäkin viime vuonna lanseerattuja tuotteita. Nappasin tuotteen ostoskoriin, koska muistan tätä kovasti kehutun, koostumus on kevyt jopa silkkimäinen. Tämäkin sisältää antoksidanttisen suojan vapaita radikaleita vastaan, kuten muutkin Madaran aurinkotuotteet. Suojakerroin 30 alkaa olla jo sellainen, mitä tykkään käyttää kun ulkona tulee oleiltua enemmän. Tämä rasva korkattiin kunnolla käyttöön vappuna ja tästä pääsi myös osingoille ystäväni lapsineen. Ystävä kehui päivän päätteeksi rasvaa, sillä hän ei palanut! Ystäväni saattaa siis hyvin helposti palaa, varsinkin nenän päästä. Ilmeisesti rasva oli myös kosmeettisesti miellyttävä ja omasta mielestäni aurinkorava asettui ystäväni kasvoille todella kauniisti, antaen kevyttä hehkua.

Sen sijaan tämän vuoden uutuus on Sun 15 Beach BB Shimmering Sunscreen SPF 15 ( 24,90 € / 100 ml ). Vaikka olenkin isompien suojakertoimien fani, en voinut vastustaa aurinkotuotetta joka lupaa kevyttä hehkua! Ajattelinkin tätä täsmätuotteeksi säärille ja jaloille, käytän paljon hameita ja mekkoja, eivätkä sukkahousut kuulu kesään -toivon mukaan. Jalat eivät itselläni oikeastaan rusketukaan, eivätkä täten ole niin herkät palamiselle. Joten tämä tuote tulee suojaamaan kesäkinttujani!

Teitkö sinä löytöjä Madaran alesta?


2 Kommentit

  1. Madaran aurinkotuotteet on kyllä hyviä. Olet tehnyt hvyät löydöt. Tuo huulituote kuulostaa myös tosi hyvältä. Itse harvoin arkisin meikkailen huulia, mutta huulirasvaa tarvittaessa sutaisen huulille!
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Mádaran CC-voide on kyllä loistava! Nuo aurinkotuotteet löytyy multakin, mutta vielä en oo ehtinyt niitä paremmin testailla :) Toivon ja odotan kuitenkin menestyksekästä kokeilua tuon shimmerivoiteen kanssa, haha :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow