In this Light

Kauneusblogi

Luku 961 - Korealainen kaksoispuhdistus ja loistotuotteet rutiiniin!


Olen monta kertaa blogissani puhunut kaksoispuhdistuksesta sekä antanut lämpimän suosituksen sen suhteen. Kaksoispuhdistushan on lähtöisin Aasiasta, jossa on erilaiset ihonhoitohaasteet kuin meillä täällä Suomessa. Aasiassa suuri ongelma on ilmansaasteet, ja luulen ettemme ymmärrä ongelman vakavuutta ennen kuin itse käymme paikan päällä. Ilmeisesti ilmansaasteet voivat jäädä ihoon tiukastikin kiinni, ja niiden poispesemiseen tarvitaan enemmän pesutehoa, kuin mitä teoriassa täällä toistaiseksi puhtaan ilman Suomessa. Mutta kaksoispuhdistus on meille meikkaaville suomalaisillekin hyvä juttu, sillä ensimmäisessä vaiheessa pestään meikki pois öljymäisellä meikkiä poisliuottavalla tuotteella ja sen jälkeen puhdistetaan iho toisella tuotteella. Ja onhan meillä Suomessakin esimerkiksi katupölyaika haasteellista, oma ihoni ainakin reagoi katupölyyn kuivumalla ja muistanpa Jonnankin valitelleen katupölysesongin aikana sitä, että ihon puhdistaminen oli aiempaa haastavampaa.

Mutta koska aasialaiset painivat ihon puhdistamiseen liittyvien ongelmien suhteen, on heidän puhdistustuotevalikoimansakin erittäin inspiroiva ja innovatiivinen. En ole vielä kovinkaan paljoa ehtinyt kokeilla aasialaisia putsareita, ja esimerkiksi koin Misshan puhdistustuotteen omalle iholle liian kuivattavaksi. Cosrxin Good Mornign Low pH Gel Cleanser oli sen sijaan huippu, jostain syystä en siitä koskaan tullut blogissa sen kummemmin kirjoittaneeksi. Nyt ajattelin esitellä huipun putsariparin, joilla on helppoa ja mielekästä tehdä kaksoispuhdistus!





The Skin House Lemon Sorbet Cleanser ( 21,90 € /  100 ml ) on kiinteä, balmimainen ykkösvaiheen puhdistustuote. Tästä tulee mieleen Cliniquen Take the Day Off -puhdistusbalmi, mutta tämä balmi on aavistuksen kuohkeampaa! Teoriassa putsarin luvataan toimivan myös ainoana putsarina ja myönnän, joinakin iltoina jos on väsyttänyt paljon, olen käyttänyt tätä ainoana putsarina. 

Puhdistussorbetti sisältää liudan kasviuutteita sekä öljyjä. Puhdistussorbetissa on käytetty mineraaliöljyä, itseasiassa olin jostain syystä siinä harhaluulossa että tämä olisi ollut mineraaliöljytön. Mutta putsari sisältää ruusunmarjaöljyä, kamelian siemenöljyä, kirsikkauutteita, acaimarjauutetta, mustikkauutetta, alppitähtiuutetta, aloe veraa jotka kosteuttavat mutta tuovat iholle antioksidantteja. Sitruunauute lupaa kevyesti kuoria ihoa sekä kirkastaa.

Putsari on koostumukseltaan kiinteää, mutta kuitenkin enemmän pehmeämmällä tavalla. Tuoksu on miellyttävän sitruksinen. Otan purkista tuotetta nokareen ja hieron sen ensiksi kämmeniin, joista levitän sen kuiville kasvoille. Työstän tuotetta kasvoilla, joille se sulaa öljymäiseksi. Pyörittelen tuotetta kunnolla, jotta meikki ja muut epäpuhtaukset liukenisivat pois ja lopuksi huuhtelen haalean lämpimällä vedellä. Iho jää putsarin jälkeen miellyttävän pehmeäksi ja tosiaankin, jos olen meikannut kevyesti tai olen super väsynyt, käytän tätä sellaisenaan. Omasta mielestäni tämä ei välttämättä vaadi toista putsaria, vaan riittää sellaisenaankin.

Sorbettiputsari kiilasi ehdottomaksi suosikikseni, sillä se on tehokas, hellävarainen ja koostumus on huippu. Itseasiassa sen jälkeen kun löysin tällaisen balmit uudelleen, en ole haikaillut pullossa olevien nestemäisten öljyjen perään! Kiinteät balmit kun eivät ole niin "sotkuisia", nestemäiset puhdistusöljyt sotkevat helposti putsaripurkin sekä voivat matkustaessa falskata.

Inci: Cetyl Ethylhexanoate, Mineral Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Polyethylene, PEG-8 Isostearate, Rosa Canina Fruit Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Phenoxyethanol, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Water, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Morus Alba Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Prunus Avium (Sweet Cherry) Fruit, Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Leontopodium alpinum extract, Perfume

Holika Holika Aloe Facial Cleansing Foam ( 9,45 € / 150 ml ) on taas kosteuttava ja hellävarainen puhdistusgeeli. En ole nykyisellään geelien suurin fani, sillä useimmat niistä ovat loppupeleissä aika kuivattavia. Käytänkin geelejä oikeastaan silloin kun kaipaan pesevämpää lopputulosta sekä silloin kun iho on normaalimpi. Mutta joka päiväiseen käyttöön geelit eivät sovellu itselläni.

Holika Holikan puhdistusgeeli onneksi täyttää lupauksensa. Puhdistusgeeli sisältää kosteuttavaa ja rauhoittavaa Aloe Veraa, sekä se on sulfaatiton. Myös se, millä tavalla tuotetta kannattaa käyttää, vaikuttaa siihen miten hellävaraisen pesutuloksen tällä saa aikaan! Geeliä kannattaa nimittäin annostella pieni nokare kämmenelle, ottaa muutama tippa vettä ja vaahdottaa geeli kämmenissä valmiiksi. Käytänkin tätä tekniikkaa, ja ihoni ei ole ottanut nokkiinsa. Tykkään käyttää tätä erityisesti puhdistussorbetin jälkeen, niinä päivinä kun kaipaan vielä tehokkaampaa pesutehoa. Puhdistusgeeli on myös ihana käyttää kasvoharjan kanssa, itselläni on vielä käytössä vuosia sitten ostamani Clarisonic. Tuoksu on mieto ja raikas, sellainen aloemainen. Tätä tulen ehdottomasti ostamaan lisää, sillä tällaista puhdistusgeeliä olenkin vähän kaipaillut! 

Inci: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Water, Lauryl Hydroxysultaine, Myristic Acid, Lauric acid, Cocamidopropyl Betaine, Potassium Hydroxide, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Phenoxyethanol, Fragrance, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Palmitic Acid, Capric acid, Butylene Glycol, Betula Platyphylla Japonica Juice, Zea Mays (Corn) Silk Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Propylene Glycol, Glycerin, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Potassium sorbate

8 Kommentit

  1. Ihanan kuuloisia tuotteita<3 Korealaiset putsarit ei mua sinänsä innosta, koska ainakin kaikki käyttämäni ovat olleet iholleni liian rankkoja. HolikaHolikan aloe geelistä sellaisenaan tykkään kovasti. Se on aivan ihana, kevyt kropan kosteuttaja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on ihania, sä voisit tykätä tuosat balmista <3 Mä olen ihan hurahtanut niihin :D Pitäisikin muuten ostaa aloe geeliä, tai no, sellainen taitaa jostain löytyä :D Mutta seuraavaksi aion kokeilla Holika Holikan aloe geeliä ^_^ Sitä muuten taitaa nykyään saada Prismastakin!

      Poista
  2. Todellakin oli haastavaa ja musta se haastavuus jatkuu edelleen, kun siitepöly leijailee ja musta edelleenkään kaikesta katupölystä ei olla päästy eroon. Yksi rankkasade ilta ei oikein riitä. No, tiistaiksi on taas luvattu... katsotaan miten käy. :D

    Mulle molemmat tuotteet ovat tuntemattomia, mutta sorbet cleanser kuulostaa ihanalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät on kyllä haastavaa ja meillähän oli muuten lattialle kerääntynyt kunnon siitepölykerros, LOL :D Pidettiin takaovea auki ja siitä lähtee heti metsä. Mutta oikeasti yllätyin, kun joku päivä rikkaharjalla siivosin jotain lattialta, ja siihen kiffeliin tupsahti kunnon siitepölyt :D :D Onneksi nyt on satanut, niin ilman siitepölytkin vähän laskeutuneet paremmin.

      Sä varmasti tykkäisit tuosta sorbet cleanserista <3

      Poista
  3. Kiva kun keroit tuosta sorbetista, sillä olen etsinyt uutta öljyputsaria ja tuo kuulostaa varteenotettavalta. Nyt kun ollut kuukauden päivät vain yhdellä putsarilla, olen suorastaan ikävöinyt öljymäitä, hassua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ihan hurahtanut putsariöljyissä näihin balmeihin, niin näppäriä käyttää ja tehokkaita :) Ja kyllä, joskus voi alkaa kaivata kaksoispuhdistusta, mä ainakin huomaan nopeasti jos jätän sen välistä, miten hyvää se tuplapuhdistus vaan tekeekään :D

      Poista
  4. Tuo sorbettiputsari kuulostaa ihanalta! Harmi, että sisältää mineraaliöljyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Mäkään en ole mineraaliöljyn suurin fani, mutta toisaalta eipä tämä ole mitään pahaa kasvoille tehnyt. Jätettävien tuotteiden suhteen olen "tarkempi" :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow