In this Light

Kauneusblogi

Luku 962 - Ensivaikutelmat Estelle & Thildin Biomineral Healthy Glow Foundation -meikkivoiteesta

ekologinen meikkivoide

Enpä olisi aikoinaan uskonut, miten paljon tykkäänkään kirjoittaa meikkivoiteista tällaisia ensivaikutelma-postauksia! Mutta niin vain on. Varmasti suurin syy on siinä, että olen aina rakastanut meikkipohjia. Mielestäni niillä saa meikkiin dramaattisimman eron ja muutettua meikin ilmettä. On aivan eri asia sutia unelman kevyttä meikkipohjaa kuin levittää kasvoille peittävämpi sekä paksumpi meikkivoide. Mineraalimeikkipohjilla saa aivan erilaista ilmettä, kuin voidemaisilla. Olenkin oikeastaan aina tykännyt panostaa meikissä nimenomaan meikkipohjaan ja minulle ei ole kauhistus astetta kalliimmat tuotteet. Meikkipohjat ovat myös tuoteryhmä, mihin sorrun todella usein, esimerkiksi en koe samanlaista intohimoa ja kokeilunhalua poskipuniin ja luomiväreihin, mitä taas meikkipohjat ( ja huulipunat! ) minussa aiheuttavat.

Oikeastaan meikkipohjissa olen todennut, että laadusta kannattaa maksaa. Toki edullisempiakin hyviä meikkipohjia on olemassa, ja moni kallis voi käyttäytyä kenkusti. Meikkivoidevertailuja lukiessa on hyvä pitää mielessä testaajien erilaiset ihotyypit sekä se, millainen ihonhoitorutiini testaajalla on. Joskus meikkipohjat käyttäytyvät todella omituisesti ja aivan eri tavalla kuin edellisenä päivänä - ihan riippuen siitä, millaiset pohjatuotteet meikkivoiteen alle on laittanut.

Itselläni suurin kriteeri meikkipohjien kanssa on se, että ne kaunistavat ihoa, eivät ole paksu pakkeli sekä tuovat mieluusti jotain ihonhoidollistakin funktiota. Plussaa myös aurinkosuojakertoimesta! Arvostan myös sitä, että meikkivoide levittyy hyvin eikä sen kanssa tarvitse tehdä suuria kikkailuja. Oma ihoni on nykyään aika normaali, mutta kallellaan pintakuivaan sekaihoon, joka voi aina silloin tällöin tukkeutua. Omalla ihollani ei ole couperosaa, mutta joitain näppyarpia löytyy. Kaipaankin enemmän kevyttä ihon sävyn tasoitusta.

  etmv3etmv7

Myönnetään, minulla on menossa kunnon Estelle & Thild hurahdus! Kaikki lähti siitä, kun menin ostamaan merkiltä luomivärin ( okei, Estellen luomivärit ovat aiheuttaneet minussa lievän manian hankkia koko Estellen luomivärivalikoima! ) jonka totesin oikein oivaksi. Jotenkin aloin kuolaamaan merkin meikkivoiteen perään ja päädyin hakemaan testerin, sillä olin lukenut tuotteesta monenlaisia arvioita. Pelkäsin, että Estelle käyttäytyisi kuten Clarins tai Lumenen uusi sävygeeli. Mutta oikeastaan samana päivänä, kun olin tehnyt testerillä meikin, päädyin vielä ostamaan meikkivoiteen sillä rakastuin siihen päätä pahkaa!

Ensivaikutelmat Estellen meikkivoiteesta ovat siis vaaleanpunaisia rakkausajatuksia. Oikeastaan Estelle & Thildin luonnonkosmetiikkameikit sopivat kauneusfilosofiaani kuin ne olisivat olleet osa elämääni aina. Estellen meikkivoiteessa on ihoa hoitavia raaka-aineita, ja sävyvalikoima vaikuttaisi olevan skandinaaviselle iholle räätälöity. Itse valitsin sävyn 121 Light Yellow, joka on vaalein keltapohjainen sävy sekä kaikista suosituin sävy. Sain napattua paikallisen Emotionin viimeisen purkin!

Meikkivoide levittyy iholle todella hyvin, mutta siihen vaikuttaa myös radikaalisti millaiset pohjatuotteet alla on. Esimerkiksi hoitonesteseerumi - meikinaluskosteusvoide -aurinkovoide -kombo oli haastavampi kuin hoitonesteseerumi - aurinkovoidepohjustusvoide. Ensiksi mainitun yhdistelmän kanssa meikkivoide jäi pyörimään iholle ja sain sen asettumaan vasta meikkimunalla töpötellen.

Meikkivoide vaikuttaa oikeasti ihoa kosteuttavalta sekä kevyesti tasoittavalta ja täytelöittävältä, joten teoriassa tämän alle ei tarvitsisi laittaa superkosteuttavia tuotteita. Meikkivoide on omalla ihollani yllättävän pysyvä, teoriassa se ei juurikaan näyttäisi hievahtavan sen jälkeen, kun se on iholle levitetty! Ainoastaan joihinkin otsan pystyryppyihin se voi karata joinain päivinä. Meikkivoide toki sulautuu ihoon tuntien kuluessa, mutta ihme ja kumma, ei kuitenkaan sula tai liejuunnu pois. Kiinnitän meikkivoiteen toki kevyesti puuteroimalla, saman merkin kivipuuterilla.

Olen toistaiseksi ihan superhyvillä fiiliksillä! Tämä vaikuttaisi menevän ehdottomasti kokeilemieni ekologisten meikkivoiteiden top 3 sijoituksen kärkeen ensivaikutelman perusteella - mutta testailut jatkuvat ja katsotaan, tulenko tästä lopulta blogissa kirjoittamaan kattavammin. Nimittäin osa ensivaikutelma postauksien tuotteista ei välttämättä näe uutta postauspäivänvaloa!

6 Kommentit

 1. Näyttääpä hyvältä iholla, ihan eriltä mitä esim. Clarins, joka ei toimi mullakaan. Saisivat tuoda sen vanhan version takas, jota rakastan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana, ja nannaa ihan kaikille aisteille sen kenkun Clarinsin jälkeen :D Toivotaan, että se meikkivoide kokisi muodonmuutoksen!

   Poista
 2. Mulla tämä levittyi huonosti ja kasautui ikävästi, mutta taidan arvostelusi perusteella antaa tälle vielä uuden mahdollisuuden! Mullakin oli keväällä hurahdus Estelle & Thildin meikkeihin. Ihonhoito on vielä kokonaan testaamatta ja siltä odotan kyllä paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, mutta eipä kaikki voi toimia kaikilla. Jos tämä toimisi tulla kesällä paremmin? Itse levitän jko sormin tai sitten meikkimunan avulla. Nyt kun on tullut lämpimämpiä kelejä, huomaan kaipaavani alle pohjustajaa :) Mutta mä pidän peukut pystyssä, että saisit tän toimimaan!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! :) Mä tykkäsin joskus tosi paljon Estelle & Tilden BioDefence- sarjan seerumista. Ootko koskaan tutustunut E&T:n ihonhoitopuoleen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen muuten kokeillut E&R:n ihonhoitoa tyyliin vuonna 2012 :D Mutta en jostain syystä silloin kokenut suurta ihastumista. Mies käytti monta pulloa heidän kasvorasvaa, se oli itselle loppujen lopuksi liian tuhtia ja levittyi oudosti. Mutta pitäisipä antaa uusi mahdollisuus, nyt varsinkin kun olen näihin meikkeihin hurahtanut, on se ihonhoitopuolikin alkanut kiinnostaa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow