In this Light

Kauneusblogi

Luku 963 - Kokemuksia INARI Artic Beautysta!

inari1
Tuotteet pr-näytteitä

Sain upean mahdollisuuden päästä blogin kautta tutustumaan verrattain uuteen suomalaiseen luksusluonnonkosmetiikkamerkki INARI Arctic Beautyyn! Kerroinkin sarjasta jo aavistuksen huhtikuun suosikit -postauksessa, sillä voin paljastaa tuotteiden hurmanneen minut perusteellisesti. Olenkin myös kaivannut markkinoille suomalaista selektiivisen tason luonnonkosmetiikkasarjaa. Selektiivisen tason tuotteissa on yleensä käyttökokemus hyvin toisenlainen kuin ns. tavallisen kosmetiikan tuotteissa; tuotetuntu, imeytyvyys ja laadukkaat raaka-aineet unohtamatta elämyksellisyyttä tuovat kosmetiikan käyttöön sitä jotain, pientä tai suurta eroa.
  inari3inari10

INARIn takaa löytyy Sirkku sekä Nina, joille molemmille pohjoinen luonto antimineen on tuttua. Inspiraationa on toiminut Inari järvi, Lapin lyhyt kesä yöttömine öineen on omiaan antamaan kasveille omanlaisensa säväyksen. INARIn tuotteissa on merkin itsensä kehittelemää kasvipohjaista, antioksidanttirikasta ihonhoitoyhdistettä Artic Blendiä joka sisältää kuutta eri kasvia. Artic Blend auttaa ihoa korjaamaan UV-vaurioita, kosteuttaa ja antaa muuten antioksidanttista tukea ikääntymisen merkkejä vastaan. Antioksidantithan suojaavat vapailta radikaleilta, jotka aiheuttavat kehon ikääntymistä. Pakurikääpä vahvistaa ja korjaa ihoa, männynkaarnauute taistelee tulehduksia vastaan sekä vaalentaa UV-säteilystä johtuvia pigmenttimuutoksia, kuten myös ruusunjuuriuute joka sen ohella tasapainottaa ja kirkastaa ihoa. Marjoina on yhdisteessä C- ja E-vitamiinipitoinen lakka, E-vitamiinia ja Omega-3 rasvahappoa sisältävä puolukka ja mustikan lehtiuute joka kirkastaa sekä vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Yhdiste on dermatologisesti testattu. INARIa on myös inspiroinut korealainen ihonhoito, jossa koostumukset ovat keveitä ja kerrosteltavissa. Merkki on myös suunnattu jo selvästi aikuisemmalle naiselle, joka haluaa haastaa ikääntymisen merkit luonnonkosmetiikan avulla.

INARIn tuotteet on pakattu pirteän keltaisiin pakkauksiin, jotka symboloivat minun silmissäni yöttömän yön aurinkoa. Testiin saamani seerumi sekä kasvovoide on pakattu ylellisiin, lasisiin pakkauksiin. Tuoksumaailma on uniikki, minulle tulee jostain syystä mieleen syksyinen puolukkametsä! Tuoksu on hyvin mieto, raikas ja omaan nenääni vienon puolukkainen.



inari12

Midsummer Magic Lifting Serum ( 145 € / 30 ml ) on paras tähän asti kokeilemistani kosteuttavista seerumeista! Se sekä napakoittaa ihoa mutta myös kosteuttaa. Tunnen napakoittavan vaikutuksen selkeästi, varsinkin ensimmäisillä käyttökerroilla se tuntui vinkeältä. Seerumi imeytyy iholle hyvin, en ole vielä tähän mennessä kokeillut yhtä hienojakoista seerumia! Seerumin ylle on todella helppoa kerrostaa seuraavia ihonhoitotuotteita. Seerumi on todella ihastuttava myös meikin alla, se ei lähde rullaamaan tai tee mitään muita outouksia. Seerumi täytelöittää ihoa kevyesti ja iholle on helppo levittää meikki. Olen tykännyt käyttää tätä aamuisin juurikin siitä syystä, miten hyvin tämä on toiminut meikin kanssa, mutta olen käyttänyt tätä myös iltaisin.

Seerumi sisältää jo edellä mainitun Artic Blendin ohella kolmea erikokoista hyaluronihappoa, joista suuremmat täyttävät pieniä juonteita ja pienemmät kosteuttavat ihoa syvemmältä. Seerumissa on myös kosteuttavaa kookosproteiinia ja sinkki-PCA:ta, jolla on sekä kosteuttavia että antimikrobisia funktioita.

Inci: Aqua***, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Squalane, Helianthus Annuus Seed Oil, Rhodiola Rosea Root Extract*, Rubus Chamaemorus Fruit Extract**, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil**, Pinus Sylvestris Bark Extract**, Inonotus Obliquus Extract**, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract**, Carrageenan, Humulus Lupulus Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Pectin, Zinc PCA, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Ethyl Ferulate, Tocopherol, Parfum
*Organic farming ** Wild harvested in organic-certified forest area *** Spring water



inari13

Midsummer Magic Water Cream ( 119 € / 30 ml ) on kevyt, mutta kosteuttava ja napakoittava päivävoide. Tähän voin tunnustaa, käytin tuotetta myös yövoiteena ^_^ Käytin voidetta seerumin jälkeen ja tämäkin imeytyi ihoon vikkelästi. Voide myös selvästi napakoitti ihoa, yhdessä seerumin kanssa nämä ovat erittäin hyvä kombo ihon napakoittamiseen. Tämäkin oli meikin alla mitä toimivin tuote, sillä voide imeytyy nopeasti eikä jätä iholle kalvoa.

Vaikka voide oli kevyt, se oli silti kosteuttava. Talvella tämä on itselleni liian kevyt, mutta keväällä oikein oiva. Voiteessa on Artic Blendin ohella myös kolmea eri kokoista hyaluronihappoa, kasvipohjaista skvalaani tasoittaa ihoa, Konjac-juuri kosteuttaa ja maitohappo tasapainottaa ihon pH-tasapainoa.


Inci: Aqua***, Squalane, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Rhodiola Rosea Root Extract*, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil**, Inonotus Obliquus Extract**, Amorphophallus Konjac Root Extract, Pinus Sylvestris Bark Extract**, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract**, Rubus Chamaemorus Fruit Extract**, Glyceryl Caprylate, Sodium Hyaluronate, Sodium Anisate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ethyl Ferulate, Humulus Lupulus Extract, Benzyl Benzoate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Levulinate, Benzyl Alcohol, Alcohol, Pentylene Glycol, Parfum
*Organic farming ** Wild harvested in organic-certified forest area *** Spring water



INARI oli erittäin miellyttävä kokemus. Koostumukset on hiottu huippuunsa, ne ovat kevyitä, nopeasti imeytyviä ja kuitenkin tehokkaasti kosteuttavia. Testijakso osui lopputalvesta loppukevääseen ja sain hyvin huomata vuodenaikojen vaikutuksen ihoon. Lopputalvesta iho on kuivimmillaan ja mitä enemmän kesää kohden mennään, muuttuu ihon luontainen kosteustasapaino paremmaksi. Lämpö ja kosteus ovat iholle aivan eri asia, kuin talven kylmyys ja kuivuus. Ihoni voi testijakson ajan superhyvin, se ei oikeastaan näppyillyt, päinvastoin näpyt tuntuivat vähentyneen. Joskushan tehokkaat anti-age tuotteet voivat olla iholle liian aktiivisia, mutta INARIn tuotteet olivat lempeän tehokkaita. Ihon kosteustasapaino oli myös koko jakson ajan hyvä, ja nyt kun tuotteet on käytetty ja olen siirtynyt muihin tuotteisiin huomaan ihoni kaipaavan INARIa. Vaikka tuotteet ovat hintavia, ovat ne tehokkaita ja laadukkaita - tällaisesta laadusta olen valmis maksamaan vähän enemmän!

INARIa myy esim. heidän oma verkkokauppansa tai Jolie.

Onko INARI sinulle tuttu?

Tuotteet pr-näytteitä

4 Kommentit

  1. On tietenkin, mä rakastan Water Creamia meikin alla, mutta sarjan yövoide on sitten yöksi aivan paras. Seerumi ja yövoide yhdessä yöksi, on ehkä paras combo mitä tiedän! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Water Cream on ihana <3 Mä en sheavoin takia uskaltanut kokeilla muita voiteita, mutta multa taisikin löytyä jostain niistä testeripussukka. Täytyy kokeilla, miten iho reagoi :) Mutta ihana kuulla, että säkin tykkäät Inarista, todella kivaa kun Suomestakin löytyy innovatiivista luksustason luonnonkosmetiikkaa <3

      Poista
  2. Mulla on myös juuri Inari lähtenyt testiin, tuotteet vaikuttavat ainakin koostumuksiltaan lähes täydellisiltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inarin tuotteissa on täydelliset koostumukset, en ole tähän mennessä kokeillut niin hienon koostumuksen omaavia kosmetiikkatuotteita <3 Mä niin odotan sun mietteitä sarjasta!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow