In this Light

Kauneusblogi

Luku 964 - Aurinkosuojakerroin meikinpohjustusvoiteeseen, tapaus bareMinerals

BMM1
Te tiedätte rakkauteni suojakertoimellisiin kasvotuotteisiin! Vannon sen nimeen, että ihon suojaaminen auringolta on suurin ikääntymistä ehkäisevä teko, ja tätä samaa mieltä on suuri osa ihonhoidon asiantuntijoistakin. UV-säteet vaurioittavat isosoluja ja täten voivat nopeuttaa ikääntymisen merkkien ilmestymistä. Antioksidantit voivat auttaa jossain määrin ihovaurioiden korjaamisessa, solut uusiutuvat kuitenkin säännöllisesti, mutta ylivoimaisesti paras tapa estää ihon vaurioituminen on suojata se ennaltaehkäisevästi joko vaatteilla tai aurinkosuojafiltterin sisältävällä kosmetiikkatuotteella.

Olen aurinkosuojien suhteen todella tarkka, mitä tulee kasvojen ihoon. Todella moni kasvoille tarkoitettu aurinkovoide ei ole mukava käyttää tai ei toimi meikin kanssa yhteen. Olenkin erityisesti kiinnostunut suojakertoimen sisältävistä meikinpohjustusvoiteista, sillä ne lyövät kaksi kärpästä yhdellä iskulla, tarjoavat suojaa auringolta ja kiinnittävät meikin, pidentäen sen kestävyyttä. Tietysti aurinkosuojavoiteita olisi hyvä lisätä kasvoille päivän mittaan, tämän tyyliset tuotteet ovat siitä kinkkisiä ettei lisäily oikein onnistu. Tietysti on eri asia viettää kesäpäivää kaupungissa kuin rannalla, rannalle valitaan ehdottomasti tuotteet joita voi lisäillä päivän mittaan. Kaupunkiolosuhteissa mennään monta kertaa pakon sanelemana niin, ettei tuotteita vaan lisäillä kasvoille päivän mittaan.

  BMM5

BareMineralsin Prime Trime BB Primer-Cream SPF 30 ( 33 € / 30 ml ) on ollut himotuslistallani, sain muistaakseni Maitan blogista tämän suhteen ostofibat. Voide on monikäyttöinen, sitä voi käyttää sellaisenaan kevyenä BB-voiteena tai sitten meikin alla pohjustajana. BB-primer on siitä ihastuttava, että se sisältää fysikaalisen suojakertoimen 30.

BB-Primerilla on aikamoiset lupaukset. Se lupaa kosteuttaa ja häivyttää ihon kuivuudesta johtuvaa hilseilyä, mutta myös häivyttää laajentuneita ihohuokosia sekä hillitä ihon rasvoittumista. Kevyt sävytetty koostumus freesaa ja tasoittaa ihon sävyä, sekä valmistelee ihon seuraaville meikkituotteille. Iho jää enemmän heleäksi, kuin mattaisaksi. Sellainen heleän samettinen on oikeastaan osuvin kuvaus!

bareminerals1bareminerals2

Näissä kuvissa olen tehnyt pohjameikin BB-Primerilla. Oma sävyni Light on talvella hitusen liian tumma. Ihan kokonaan tämä ei loihdi ihohuokosia pois, mutta toimii sellaisenaan kevyenä meikkipohjana. Parhaimmillaan tämä tosin on meikkivoiteen alla meikinpohjustajana!

Pohjustaja selvästi lisää meikin kestävyyttä, varsinkin näin lämpimien ilmojen saavuttua. Itseasiassa en oikeastaan tykännyt tästä talvella, kun iho oli kuivempi, minusta tämä vaikuttaisi olevan enemmän rasvoittuvamman ihon tuote kuin oikein kuivan ihon. Kuivalle iholle levitettynä tämä tuntui vähän hiekkamaiselta, mutta kun ihon kosteustasapaino on hyvä, tuotetuntu on hellempi. Tuote levittyy kasvoille kuitenkin hyvin, eikä jää mitenkään supernahkeaksi, mutta tarjoaa kuitenkin meikille hyvän pinnan tarttua.

Pohjustaja on toiminut upeasti monenlaisten meikkipohjien kanssa, kuten Estelle & Thildin meikkivoide, Juice Beautyn meikkivoide sekä oikeastaan kaikkien kokeilemieni mineraalimeikkipohjien kanssa. Se auttaa meikkipohjia asettumaan iholle kauniisti ja lisää huomattavasti meikkivoiteiden kestävyyttä.

Aurinkosuojakertoimen kannalta en välttämättä lähtisi viettämään tämä tuote kasvoilla kesäpäivää rannalle, mutta kaupungissa tapahtuvaan kesähengailuun tämä vaikuttaisi olevan mitä mainioin. Sellaisenaan toimiva superkevyt meikkipohja tai osana pohjustamassa meikkiä, ja tarjoten samalla suojakertoimen UV-säteitä vastaan, kyllä kiitos!

Oletko kokeillut tätä tuotetta?

3 Kommentit

 1. Ostin juuri tämän light-version Kicksin alesta sokkona syksyllä ja olen tykännyt todella paljon! Pääosin olen käyttänyt pelkältään lenkille tai kauppaan lähtiessä, jos kasvojen ihon läikikkyys on nyppinyt erityisen paljon. Tuo sellaisen kevyen tasoituksen ja viimeisen lisän aurinkosuojaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet tykännyt tuotteesta :) Tämä onkin juuri oivallinen tuote jos kaipaa kevyttä freesausta, itse tykkään myös todella paljon tästä meikinpohjustusvoiteenakin!

   Poista
 2. En ole testannut. Itse olen huomannut todella tärkeäksi tuon kasvojen ihon suojaamisen aurinkovoiteella töissä ollessa. Juuri tänään sain eräältä äidiltä kehuja kauniista päivetyksestä ja uskon tämän olevan todellakin suojaamisen tulosta.
  Ihanaa keskiviikkoiltaa sinulle <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow