In this Light

Kauneusblogi

Luku 965 - Ihana italialainen muotovaahto Gyadalta!

Muotov2
Kun olin nuori nainen, rakastin hiustenhoitotuotteita ja hiusten hoitamista! Koin, että hiukset ovat naisen kruunu ja kamalimpiin asioihin kuuluivat ruma tukka. Valitettavasti 90-luvulla, näin jälkikäteen valokuvia katsellen, hiusmuoti on ollut aika..kamalaa. 2000-luvun alussa tein kuitenkin sen pahimman tukkamoan, Sinkkuelämän ja Carrien inspiroimana päätin haluta permanentin. Omassa karheassa hiuslaadussani se ei ollut suuri menestys, vaan enemmän kuin uitettu villakoira! Silloin ensimmäisen kerran pätkäisin hiukseni lyhyiksi, kun isäni leikkasi ylikasvaneet kiharat pois. Kuljinkin lukion ekan vuoden lyhyessä hiusmallissa, kasvattaen hiuksiani shokkipinkistä pois, ja antaen oman värin ottaa valtaa. Vanhojen tanssiin sain jo kunnon kampauksen - mitäpä muuta kuin kiharahenkisen nutturan! Ja ylioppilaskuvassani minulla on myös naapurini tekemät kiharat, sen päivän look onkin minusta ehdottomasti aikaa kestävä, boheemin hippimekon ja kiharoiden kera. Kiharat sopivat itselleni silloin, kun ne voi pestä pois. Permanentit sen sijaan olen tuon yhden kerran jälkeen kiertänyt visusti kaukaa!

Mutta tosiaankin, olen aina ollut tarkka oman hiuslookkini suhteen ja tykkäänkin jumittaa tietyissä leikkauksissa. Ja se hiustenhoitaminen, se oli parikymppisenä asia mihin panostin. Panostin kampaamomerkkeihin, ja olin utelias sen suhteen millaisia uutuuksia markkinoille tuli. Välillä sain luonnollisuuspuuskan ja palasin XZ:n pariin. Ja sitten sen jälkeen mentiinkin taas kampaamomerkkien parissa. Hittolainen, pitäisiköhän tehdä joku kerta nostalgiapostaus, fiilistellen kaikkia niitä merkkejä mitä on tullut käyttäneeksi? Mutta en oikeastaan muista, koska suhtautumiseni hiustenhoitoon muuttui maltillisemmaksi. Luultavasti silloin, kun ihonhoitotuotteeni ja meikkini alkoivat muuttua astetta selektiivisemmiksi, sillä ihan kaikkeen ei oma budjetti veny. Enää ei kylpyhuone ole ammuttuna täyteen hiustenhoitotuotteita! Nykyään pyrin käyttämään pihistely-tuotteita, mutta aina välillä hemmottelen itseäni laadukkailla hiustuotteilla. Vaikka ihonhoidossa ja meikeissä suosinkin luonnonkosmetiikkaa, en ole hiustenhoidon suhteen kokenut sitä suurta ahaa-elämystä. Tai siis, tiedän huippuja luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteita mutta käytän myös rinnalla synteettisiä tuotteita. Muotov3
Hemmottelutuotteisiin kuuluu italialaisen Gyadan muotovaahto ( 19,95 € / 200 ml ). Gyada on italialainen luonnonkosmetiikkamerkki, jolta löytyy niin ihonhoito- kuin hiustenhoitotuotteita. Merkin hiustenhoitolinja on hengästyttävän upea luonnonkosmetiikan vinkkelistä ja varsinkin muotoilutuotevalikoima aiheuttaa sydämen väpätystä!

Tutustuin merkkiin I love me -messuilla, ja ihastuin merkin simppelin eleettömiin, mutta ripauksen graafisuutta henkiviin pakkauksiin. Minulla oli tarvetta muotovaahdolle, tai ylipäänsä hiustenmuotoilutuotteelle joten muotovaahto oli luonteva ostos.

Gyadan muotovaahto on paperilla unelmatuote. Se on vegaaninen, biohajoava ja sisältää hiusksia hoitavia raaka-aineita, kuten kosteuttavaa aloe veraa. Arabikumi on ilmeisesti se sidosaine, mikä tekee muotoilevan vaikutuksen. Muotovaahto on lisäksi alkoholiton, joten voisin veikata tämän soveltuvan oivasti boheemilla tavalla curly girl -metodia noudattaville tyypeille! Tuoksu on mieto, en oikeastaan sellaista tästä aisti juuri lainkaan, ehkä vienon karvasmantelimaisen vivahteen?

Mutta on muotovaahto myös käytössä minulle unelmatuote. Muotovaahto on koostumukseltaan aika löysää, jos olet tottunut napakoihin, jopa koviin muotovaahtomassoihin voi tämä olla alkuun shokki. Muotovaahto on hiuksissa yllättävän riittoisaa, pieni määrä riittää. Liian iso "pallo" kastelee hiukset, mutta toisinaan hyödynnän tätä niin, että kampaan märät hiukset tiettyyn kuosiin ja annan niiden kuivua. Hiukset kuitenkin kuivuvat muotovaahtomärkyydestä nopeasti. Muotovaahto myös pysyy hyvin kun kampaa kuivia hiuksia.

Omiin hiuksiini tuotteen pito on juuri hyvä! Karhea hiuslaatuni arvostaa kosteuttavaa ja hoitavaa tuotetta enkä ole edes tarvinnut hiuslakkaakaan, lyhyt hiusmallini on pysynyt hyvin kuosissa pelkän muotovaahdon avulla. Merkkiin tutustuminen tulee taatusti jatkumaan, sen verran mielenkiintoiselta se vaikuttaa.

Onko Gyada sinulle tuttu?

1 Kommentit

  1. Ei ole tuttu merkki, mutta tuote kyllä kuulostaa hyvältä. Minulla on Suomen suorimmat hiukset, lirut, jotka juovat hiustuotteita :)
    Ihanaa iltaa sinulle <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow