In this Light

Kauneusblogi

Luku 969 - Yksi kesän ihanimmista meikkipohjista!

kesämeikki6
Te tiedätte, rakastan meikkipohjia! Olen niiden suhteen myös tarkka, ja asetankin riman aika korkealle. Arvostan eniten kevyitä, luonnollisen ilmeen kasvoille loihtivia meikkipohjia. Ihoa aidosti hoitavuus on aina myös plussaa, samoin se että meikkipohjan sävy on ihoa kaunistava. En siis ole superpeittävien meikkipohjien suurin ystävä, vaikka arvostankin sitä, että meikkipohja loihtii pienet virheet piiloon, tasoittaa ihon sävyä sitä kaunistaen.

Olen tänä kesänä hurahtanut pyöräilyyn. Tämä tapahtui sen jälkeen kun ostin itselleni uuden pyörän. Kilometrejä on jo takana siinä määrin, että katsoin tarpeelliseksi tilata pyörälle ensihuollon ensi viikolle! Mutta polkypyöräily sekä puutarhatyöt ovat tehneet sen, että iho on päivettynyt. Olenkin joutunut turvautumaan meikkipohjien kanssa siihen kikkaan, että sekoitan vaaleamman joukkoon tummempaa sävyä. Eräs päivä tulin kokeilleeksi sekoittaa Madaran CC-voiteen kanssa Sensain Bronzing Geliä. Madara olisi sellaisenaan aivan liian vaalea ja kun kokeilin käyttää sitä keväällä, en vain syttynyt tuotteelle. En tarkalleen muista, miksi en siitä tykännyt. Ehkä se oli sen hetken tilanteeseen vaan väärän sävyinen, tai sen hetken peittämistarpeisiin nähden liian kevyt?

Mutta nyt tuo Sensain ja Madaran yhdistelmä on vaan jotain, mikä on sulattanut sydämeni! Ja olenkin turvautunut siihen jo pidemmän ajan. Mutta mikä siitä tekee niin hyvän?

    ET2kesämeikki4

Madaran CC-voide ( 31,20 € / 40 ml ) on kulttimainetta nauttiva meikkipohjatuote, joka hyvin nopeasti nousi käyttäjien suosikiksi. Se on kehitelty erityisesti urbaaniin elämäntyyliin, sillä se sisältää antioksidanttista suojaa ilmansaasteita vastaan, mutta myös kevyen suojakertoimen SPF 15. Voide pohjautuu ihoa rauhoittavaan ja kosteuttavaan Aloe Veraan, lisäksi se sisältää mm. antioksidanttipitoista tyrniä ja ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Sensain Bronzing Gel ( 36,90 € / 50 ml ) on taaseen hyvin kevyt, vesimäisen geelimäinen ihoa sävyttävä geelivoide. Se sisältää 70 % vettä ja suojakertoimen 6. Tämä on itselläni vähän siinä rajalla, koenko tämän enemmän ihonhoitotuotteeksi, vai meikkien kastiin. Geelivoide on ihoa kosteuttava, mutta kuitenkin aika kevyellä otteella, eli en jättäisi ihon kosteutusta pelkästään tämän varaan.

Kun näitä kahta sekoittaa yhteen, syntyy jotain sellaista, mitä haluan käyttää päivästä toiseen! Aina sekoitukset eivät onnistu, enkä voi missään nimessä taata, toimiiko tämä yhdistelmä juuri sinun ihollasi. Mutta minun ihollani toimii. Meikkipohjakombo levittyy ihan superhyvin, kauniin ohueana. Tämä ei jumahda ihohuokosiin, ei korosta mahdollisia ihohuokosten epätasaisuutta tai mahdollisia kuivia kohtia. Tämä myös tasoittaa ihoa hyvin, mutta on yllättävän kevyt ja ohut kasvoilla, antaen kuitenkin ihon oman tekstuurin näkyä. Otsaani on näyttänyt tulleen tiettyä kirjavuutta kesän mittaan, samoin poskipäille. Tietyllä tavalla tykkään siitä, että tämä meikkipohja jättää ne näkyville. Puuteroin t-alueen kevyesti, näin meikkipohja säilyy kuumina kesäpäivinä vielä paremmin paikoillaan.

Olen myös löytänyt superhyvän peiteaineen, kun tulin ostaneeksi laivalta Diorin Forever peiteaineen ( 38 € / 6 ml ). Se on pitkästä aikaa peiteaine, mihin olen 100 % tyytyväinen! Jonain kertoina olen sekoittanut sitä jopa Madaran ja Sensain sekaan, halutessani peittävämpää lopputulosta. Mutta muuten käytän tätä lähinnä silmien alla, peittämässä tummia silmänalusia. Peiteaine on siitä huippu, että sen jälkeen kun se on kuivahtanut, se ei hievahda mihinkään. Se ei keräänny juonteisiin, kirkastaa silmänalusia ja sekä peittää tummat silmänaluset. Ja tosiaankin, kestää heittämällä koko päivän. Peiteaine herättikin pitkiltä ruususen unilta tietyn Dior-innostuksen, ja jossain vaiheessa täytynee käydä perehtymässä merkin meikkipohjavalikoimaan.


6 Kommentit

 1. Tosi hyvännäköinen meikkinpohja! Madara CC on minunkin lemppari <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäinen meikkipohja. Minua alkoi nyt todella kiinnostamaan tuo Diorin peiteväri, sitä pitäisi päästä testaamaan, että sopiiko minullekin.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Mä rakastan tota Sensaita, mutta en oo koskaan yhdistänyt sitä Madaraan, joten täytyypä kokeilla asap.!

  VastaaPoista
 4. Meikkipohjalla saa aikaiseksi niin paljon, pysyvän, hehkuvan meikin ja kauniilta näyttävän ihon. Näistä mitään en ole testaillut ja koen, etten ihan sitä omaa täydellistä lempparia ole löytänyt muuta kuin Smashboxin primerit peittää kivasti kraaterit. Nyt testissä Joe Blascon uusi meikkipohja, katsotaan tuleeko meistä kavereita. :)

  Kivaa uutta viikkoa Salka. <3

  VastaaPoista
 5. Madaran CC on ihana! Mun tämän kesän ihan superhittituote on Zuii Organicin Flora Luminising Creme –hohdevoide. Sitä olen sekoitellut jos sun minkä meikkipohjan kanssa ja kaikki näyttää sen kanssa ihanalta! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Niin ja pyöräily on tosi kivaa, mä olen harmillisesti sen "unohtanut" ja nyt pyöräkin meni tyttären käyttöön. Mutta ehkä vielä joku päivä innostun uudestaan. :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow