In this Light

Kauneusblogi

Luku 975 - Okoko Sublime Balm, supertehokasta ihonhoitoa!

Balmi
Huh, viime kerrasta onkin jo aikaa! Edellistä postausta kirjoittaessani en uskonut, että kirjoittamiseen tulisi tällainen tauko. Mutta lokakuu oli kiireinen sekä työntäyteinen. Ja kun kiireet helpottivat, en jaksanut kuin istua iltaisin sohvalla, tuijottaen Big Brotheria. Hassuinta on se, etten alunperin ajatellut alkavani seuraamaan BB:tä. Tulin kuitenkin katsoneeksi Kickoffin, eli jakson missä asukkaat marssivat taloon ja no, se oli menoa se! Ehkä voisin tästä tehdä oman postauksen, jos teitä kiinnostaa? Luultavasti muitakin Big Brotheriin hurahtaneita on eetterin takana? Mutta olen edelleenkin vähän nuutunut ja BB:n lumoissa, viikon päästä vapaa-aikaa onkin sitten enemmän kun tiedämme kuka voittaa BB:n! Siitä huolimatta kaipuu kirjoittamiseen sekä bloggaamiseen yltyi niin sydäntä riipaisevaksi, että oli pakko pyyhkäistä pölyt kannettavan päältä ja aloitettava sormien näppäimistötanssi.
Vuosi sitten podin suurta balmikuumetta. Haaveilin eri merkkien erilaisista balmeista! Balmit ovat ihonhoidon kymmenottelijoita, ne ovat siis todella monikäyttöisiä. Niitä voi käyttää ihon puhdistamiseen, kosteuttamiseen, kuivien kynsinauhojen hoitamiseen, hiusten muotoiluun...eli hyvin monipuolisesti ongelmaan kuin ongelmaan. Päädyin lopulta balmikuumeissani tilaamaan Naturellelta Okokon Sublime Balmin ( 65 € / 30 ml ), sillä se vaikutti unelmieni balmilta!
  oko4

Täytyy tunnustaa, alkuun vähän petyin balmiin, olkoonkin se kuinka kanadalaista artesaanityötä ja luonnonkosmetiikkaa. Oranssi, kiinteä koostumus oli hurmaava, samoin balmin tuoksu. Balmin lupaukset olivat kovat, se lupasi kosteuttaa, kirkastaa ja rauhoittaa. Balmi sisältää sekä kosteuttavia, antioksidanttipitoisia ja kuorivia raaka-aineita, kuten tomaattiöljy, astaksantiini ja fermentoitu pajunkuori. Mutta ihoni tuntui jotenkin ärtyvän tuotteesta ja jätin balmin jäähylle.

Viime kesänä, tai olisikohan se ollut kevättä, kaivoin balmin uudestaan käyttöön. Ja silloin ihastuin tuotteeseen. Tajusin myös sen, että tätä ei kannata käyttää joka päivä vaan enemmänkin kaunistavana yön yli tehohoitona muutaman kerran viikossa! Balmi on nimittäin sen verran tehokasta. Huomasin sen jo vuosi sitten käyttäessäni tuotetta ensimmäistä kertaa, silloin balmin tuoma efekti oli outo. Tuntui kuin kasvoilta olisi lähtenyt kerros, vähän kuin niissä mainoksissa joissa malli on nostanut samean ihon naamion pois, ja kasvoilla on heleä ja hehkuva iho.

  oko10

Kiinteä balmi on myös superriittoisaa. Notkistan balmin kämmenien välissä ja sivelen hoitonesteen jälkeen iholle. En enää laita muuta tuotetta, pelkkä balmi riittää. Eli balmipäivinä pääsen ihonhoidossani todella helpolla. Aamulla peilistä katsoo hehkuva ja terveennäköinen, kuulas iho. Pitkässä juoksussa tämä on myös tuntunut vaikuttaneen ihon tekstuuriin siloittavasti, eli sellaisia "ihohuokoset päättävät oksentaa itsensä ihosta ulos" -päiviä ei oikeastaan ole ollut pitkiin aikoihin.

Balmin ainoa huono puoli ( jos siis ei lasketa sitä mukaan, ettei tätä voi käyttää joka päivä! ) on se, että oranssi väri värjää tyynyliinat. Onneksi olen saanut toistaiseksi pesussa tyynyliinat puhtaaksi. Tästä syystä en ole myöskään kokenut balmin päiväkäyttöä luontevaksi, sillä tämä on kasvoilla oranssi, ja jää öljyiseksi.

Suosittelen balmia heille, jotka haluavat tehokasta, ihoa heleyttävää, kuorivaa ja samalla kosteuttavaa tehotuotetta.

2 Kommentit

  1. Sähän tiedät, että mä olen hurahtanut, se on ollut salainen paheeni kaudesta yksi lähtien, kun hommasin jo silloin 24/7. :D Ainoastaan kausi 2. ja julkkiskausi ovat olleet sellaisia, etten katsonut, mutta kaikki muut. Pidän tosi usein koneen päällä ja BB:n taustalla kun olen kotona ja puuhailen muuta. Olen ihan huvikseni katsonut pari normaalia jaksoa, että mitä niissä näytetään ja tajuan heti, miten paljon niissä jää paitsi.

    Balmimaiset tuotteet toimii tosi hyvin talvella öisin, kesällä en voisi edes kuvitella laittavani muuta kuin ehkä huulille.

    VastaaPoista
  2. En ole tätä BB:tä katsonut ollenkaan, mutta kerron nyt salaisuuden sinulle. Minä katsoin koko Love Islandin, jäin täysin sen pauloihin toisesta jaksosta lähtien :)
    Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow