In this Light

Kauneusblogi

Luku 976 - Tom Ford huulipuna, luksusta huulille!

TF1 Jos minun pitäisi valita vain yksi meikkituote loppuiäkseni, olisi huulipuna aika korkealla sijalla! Ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä vaativammaksi muutun huulipunien suhteen. Minua on jopa toisinaan haastavaa miellyttää huulipunilla. Siinä missä parisen vuotta sitten vannoin kirkkaan punaisen huulipunan nimeen, nykyään sudin huulilleni useimmiten pirteää fuksiaa. Mutta kirkkaat punaiset ja pinkit, niillä ei mennä metsään! TF2TF5
Sain jo vuonna 2017 Tukholmassa ensi-ihastumisen Tom Fordin huulipuniin. En silloin raaskinut ostaa huulipunaa, sillä minulla oli tiukka säästölinja menossa ja omaan osakkeeseen muuttaminen lähellä. Tänä vuonna olen onneksi alkanut osata relata, ettemme ole joutumassa asuntolainan kanssa sillan alle asumaan! Kun kesällä Tukholman reissussa huomasin laivan Tax Free kuvastoa selatessa Tom Fordin meikkeistä maininnan, päätin että haluan ostaa huulipunan. Vielä menomatkalla meikit eivät olleet saapuneet, mutta parin päivän päästä palatessamme Tukholmasta takaisin Suomeen, meikit olivat löytäneet tiensä laivan Tax Freen hyllyille.

Tom Fordin Lip Color -huulipuna huokuu luksusta ja modernia eleganssia. Pakkaus aina pahvipaketeista painavaan hylsyyn on arvokas. Rakastan mustan ja kullan liittoa, se on vain niin upea! Mutta vielä upeampi on huulipunan sävy. Päätin valita upean fuksiaisen pinkin, 86 Electrique.
  TF8TF10

Huulipunan koostumus on mahtava. Se ei ole liian tuhti, mutta ei kuitenkaan geelimäisen kevyt, enemmän sellainen kermainen. Sen saa levittymään hyväkuntoisille huulille todella kauniisti, ja rohtuneille huulille inhimillisen näköisesti. Huulipuna pysyy huulilla hyvin, mutta tykkään ruokatunnin jälkeen pyyhkiä vanhat punat pois ja lisätä uuden kerroksen. Pysyvyys riippuu myös siitä, mitä huulipunan alle on levittänyt, sillä huulirasva punan alla heikentää punan pysyvyyttä. Plussaa siitä, ettei tämä karkaa juonteisiin ja huulipunalla voi jopta rajata huulet!

Huulipuna ei ole omilla huulillani kovin hoitava. Huomaan huulipunan sisältävän risiiniöljyä ja jostain syystä koen risiiniöljyn kuivattavan huuliani. Alleviivaa sanaa koen, sillä en ole asiasta aivan varma.

Tom Fordin huulipunissa on todella huikea sävyvalikoima ja tämä sävy on tällä hetkellä niin minua, että tulen luultavasti ostamaan punan uudelleen. Myös muut Tompan meikit kiinnostavat, kesällä laivalla ihastelin huikeaa luomiväriä, mutta en raaskinut investoida siihen. Ehkä seuraavalla reissulla sitten?

Onko Tom Fordin meikit sinulle tuttuja?

3 Kommentit

  1. Aivan ihana puna, sopii sulle täydellisesti! Oon haaveillut jo pitkään Tom Fordin huulipunasta, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi ostaa, sävykin on vähän mietinnässä. Mulla on Tom Fordin rajaustussi ja se on paras ever. <3

    VastaaPoista
  2. Voi jehna miten upea puna! Ja aivan täydellinen sävy sulle :) Kuvaus kuulosti sen verran houkuttelevalta, että oli pakko googlettaa heti, mitä tällainen maksaa. Ehkä vähän liikaa tähän väliin, mutta pitää pitää mielessä, jos sattuu hyviä tarjouksia joskus kohdalle :D

    VastaaPoista
  3. Laadukkaat punat ovat ihania. Näyttää hyvältä sulla tuo sävy.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow