In this Light

Kauneusblogi

Luku 966 - Toukokuun 2019 parhaat kosmetiikkatuotteet

tousuo1tousuo2
Eyenlip pr-näyte, muut tuotteet omia

On jälleen se aika kuukaudesta, kun luodaan katsaus edellisessä kuussa ihastuttaneisiin tuotteisiin! Toukokuussa ihastuttiin kosteuttaviin mutta keveisiin tuotteisiin, käytettiin arkkinaamioita ja meikkituotteissa rakastuttiin nostalgiseen ripsiväriin ja upeaan luonnonkosmetiikan meikkivoiteeseen.

  tousuo3

Rodial Dragon Blood Essence -kosteussuihke ( n. 50 € / 100 ml ) on eittämättä yksi parhaimmista kosteussuihkeista, mitä olen käyttänyt! Kosteussuihke sisältää hyaluronihappoa sekä traakkipuun pihkaa - josta myös puhutaan lohikäärmeen verenä ( erään traakkipuun eräs nimitys on lohikäärmepuu ). Kosteussuihkeella on monia funktioita, sitä voi käyttää kasvovetenä, seerumina tai meikin pohjustajana.

Otin tuotteen mukaan muutaman yön reissulle, sillä silmällä että se hoitaisi useamman tuotteen tehtävät. Yllätyin, miten hyvin tämä toimi reissun aikana, toimittaen kasvoveden sekä hoitonesteen ( ja seerumin ) virkaa. Iho ei ollut moksikaan, päinvastoin luulen, että iholle tekee välillä hyvää käyttää kevyempiäkin tuotteita. Oma käyttökohdesuosikki on kuitenkin meikkiä valmisteleva pohjustussuihke, mutta tämä on myös huippu meikin viimeistelysuihke!

Suihkeen avulla on helppo sulattaa meikin kerrokset toisiinsa, ja jos esim. mineraalimeikki on asettunut liian jauhomaisesti, tämä loihtii lopputulokseksi kuulaan ja hehkuvan ihon! Suihke on pelastanut monet aamut ja vaikka hinta onkin messevä, tulen ostamaan tätä lisää. Ihoa kosteuttava ja hoitava suihke, joka sopii moneen eri toimintoon on asia, mistä voin tarvittaessa maksaa vähän extraa - varsinkin kun tuote on aidosti toimiva.

The Ordinaryyn tutustuminen on itselläni vasta lähtökuopissa, sillä olen todella usein joutunut kohtaamaan tuotteiden suhteen ei-oota. Nyt kuitenkin onnistuin keväällä nappaamaan Ellos-tilauksen yhteydessä Marine Hyaluronics -kosteusseerumin ( 13,90 €/ 30 ml ). The Ordinary on merkki, jonka tuotteet sisältävät todella paljon vaikuttavia raaka-aineita - tämä seerumi sisältää niitä 23 %. Seerumi sisältää merestä lähtöisin olevia, keveitä kosteuttavia raaka-aineita jotka ovat kevyempiä kuin hyaluronihappo. Seerumissa on myös mukana punalevää sekä siniviherleviä, sekä meren bakteereista saatavia glykoproteiineja ( eli soluväliaineita ). Ajattelin kertoa tuotteesta omassa postauksessaan, sillä raaka-aineet vaativat vielä enemmän perehtymistä.

Mutta seerumi on hurmannut minut kevyellä, vesimäisellä koostumuksellaan! Tämä on tuntunut varsinkin kesää kohden mentäessä mukavan kevyeltä, vaikka ei kosteustehot ole missään nimessä Inarin luokkaa.

tousuo4

Sain maahantuojalta kokeiluun K-Beauty merkki Eyenlipin tuotteita, joista olen syventynyt arkkinaamioihin ( 1,60 € / kpl ). Tätä kuvassa näkyvää naamiota en ole kokeillut, mutta se olkoon arkkinaamioiden kuvituskuvana. Arkkinaamiot jakavat mielipiteeni, rakastan niitä koska ne ovat tehokkaita ja varsinkin kuuman kesän aikaan ihanan viilentäviä! Mutta se roskan määrä..siitä tunnen vähän tiettyä surua. No, arkkinaamioiden materiaali taitanee olla suhteellisen hyvin hajoavaa, mutta Aasia mistä tuotteet tulevat, on paikoitellen surullinen näky roskien suhteen. Välillä mietin, että voisi olla hyvä business-idea lähteä järkkäämään toimivaa kiertotalousjärjestelmää esim. Thaimaaseen!

Mutta takaisin asiaan. Eyenlipin naamiot ovat todella huokeita, mutta kuitenkin sellaisia, joiden raaka-aineisiin on panostettu. Eyenlip on itseasiassa Beautynetkorean ( korelaisen kosmetiikan verkkokauppa ) oma tuotemerkki ja se on kehitetty haastamaan vanhat kosmetiikkamerkit. Eyenlipin salainen ase onkin aidosti edullisuus mutta pyrkimys tehokkaaseen ihonhoitoon.

Oma suosikkini naamioista on tähän mennessä Hyalyronic Acid sekä Collagen. Ne ovat molemmat olleet ihoa hyvin kosteuttavia, suuri plussa alkoholittomuudesta! Hyaluronic Acid myös istui kasvoilleni ihan supertiukasti, osassa arkkinaamioita on se ongelma, että ne voivat olla kasvoilla vähän löllöjä. Eivät nämäkään naamiot kokonaan peitä kasvojani - leukaperät jäävät naamiotta. Arkkinaamiot ovat erityisesti kesällä ihastuttavia, sillä ne tuntuvat alkuun kasvoilla ihanan viileiltä - mikä on näillä helteillä huippu juttu!

tousuo6

Maybellinen Classic Volume Express Mascara ( 8,95 € / 10 ml ) oli itseasiassa viiden euron alelöytö Cittarista! Tällainen simppeli ja perinteisempi ripsiväri on mukavaa vaihtelua 100% enemmän tuuheutta ja pituutta lisäävien ripsivärien rinnalla. Ripsiväri lupaa tuuheutta ilman klippejä ja ripsien toisiinsa tarttumista. Olenkin ihastunut ripsivärin kevyeen, ilmavaan mutta vienosti tuuheuttavaan koostumukseen! Tämä myös kaartaa ripseni kauniisti, massa ei siis latista ripsiä. Ripsiväri pysyy myös paikoillaan eikä varise minun silmissäni ja se peseytyy helposti pois. Huippulöytö siis!

Estelle & Thildin meikkivoiteesta kirjoitinkin ensivaikutelmat -postauksen, ja yhä edelleen olen siihen rakastunut. Jonain päivinä levittämiseen kannattaa käyttää meikkimunaa, jonain päivänä se levittyy sellaisenaan. Paljon riippuu siitä, mitä sen alle levittää, olen huomannut meikkivoiteen toimivan parhaiten, kun sen alla on kevempiä ihonhoitotuotteita. Myös bareMineralsin huippu pohjustaja on meikkivoiteen kanssa todella hyvä kaveri, se kiinnittää meikkivoiteen tiukasti paikoilleen! Meikkivoiteessa parasta on sen kaunis omaan ihonsävyyni istuva sävy, ihoa hoitavuus sekä se, miltä se kasvoilla näyttää. Kesä tulee olemaan meikkivoiteelle tiukka testipaikka, varsinkin jos helteet jatkuvat. Luulen, että parhaimmillaan tämä on keväällä sekä syksyllä.

4 Kommentit

  1. Eyenlipin naamiot on ihania! Mullekaan ne ei ihan täydellisesti istu, mutta eipä taida yksikään kangasnaamio sen puoleen ihan täydellinen olla. Toi The Ordinaryn seerumi sopisi varmasti hyvin mulle nyt kesällä, kiva kun kerroit tosta :)

    VastaaPoista
  2. The ordinarystä olen kovasti tykännyt mutta tätä seerumia en ole testannut. Pitää ottaa testiin nyt kesällä. Myös kasvonaamiot kiinnostaa 😊

    VastaaPoista
  3. Eyenlipin naamiot ihan huippuja! Oma toukokuun suosikkini oli Herbinan aurinkosuojaa sisältävä päivävoide :)
    Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle <3

    VastaaPoista
  4. Eyenlip naamiot kuulostavat mielenkiintoisilta. On kyllä edullisia! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow